Biz geldik kızlar. Plasenta hala aynı yerinde duruyor ama umuttaki dokorum sağolsun beni yine başından attı.. Neymiş idrara sıkışık olmam gerekiyormuş. Sadece aşağıda olduğunu söyledi. Öbür hafta salı günü sıkışık gel iyice bakayım dedî. Çalışamaz raporumu da yazamadılar. Gittim veraya. Doktor beni görür görmez nasılsın dedi. Göbeğim çok kötü dedim kaşınıyor. Losyon yazdı bana. Çalışamaz raporumu da yazdı. Para vermedim 10 gün içinde gittiğim için. Sezeryanda tecrübeniz nedir dedim. Benim için yüzümü yıkamak gibi bir şey dedi. Bundan sonra plesenta çıkar mı yukarı dedim. Çok zor ama 2 hafta daha takip ederiz dedi. 24 eylülde sezeryanla alırız dedi. Bebeğim 2800 kilo ve 49 cm. Böyle kızlar durum bu..
Maşallah canım paşana

Ya kızlar size ne sorucam biliyor musunuz? Cinsiyet bu saatten sonra değişmez değil mi? Yani 3 farklı doktor kız dedi bebeğime, üstelik doktorum son iki sefer de teyit etti, ama insanlar "belli olmaz seninki erkek karnı gibi. Zaten hep elin erkek tonlarına gidiyor, tatlıyı da çok seviyorsun" gibi sözlerle huzursuz ettiler. Biliyorum söylediklerinin hiçbir bilimselliği yok ama hassas olunca insan takılıyor işte![]()
ablama da hep aynı şeyi dediler ama değişmesi ve kız oldu:) yeter ki sağlıklı olsun ne fark eder:)