- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canım aslında engel olmaması gerekiyor yani evet normal doğumda cok daha fazla kaybediyorsun kan ama ben ne kadara doktora sorduysam engel mi diye hayır ama zamanı gelince bakarız demişti. Belki hatırlıyorsundur bende cok fazla kansızım. Bundan 1 ay once 8.2 ydi kan değerlerim Demir depolarım falanda sınırın altındaydı okadar serum falan kullanmama rağmen suanda da 9.2 kan değerim bide ilaç kullanıyorum ama yükselmiyor muhtemelen kan takılacak Pazartesi günü bana ama doktorum sezeryan için hiç bir zaman kansızlığım sorun etmedi.kızlar ya ben gecen ay ıdrarda kan tahlılıde verdım.temmuzun 17sınde vermstm kı o zaman demir ilacıda kullanmadgm halde herseyım normal çıkmıştı.sonra maltofer gol demır ılacına başlattı doktor.ıste hatrlarsınız sonra doktorumu degıstım.bugun gene kan ve ıdrar tahlılı yaptı ama bu seferde demır ılacı kullandgm halde kan degerlerım çok düşük çıktı,resmen bayağı kansızlık çıktı dedı.bunu duzeltmemız lazım yukseltmlyz ben senı böyle dogurtamam dedı.ben senı böyle doğurtamam cümlesıbe kafam çok bozuldu.bu ne demek demırım düşük olursa doğum olmyormu.e sezaryen veya normal olmıcaksa bn nasıl dogurcam.ne demek kı bu smdı
Maşallah subannalah cok güzel anerlerse gelmişsin canım hadi hadi az kalmış sana da :) nerdeyse 1 ay diyelim hatta belki 25 gğnde olabilir azaltalım ki güzel gözüksün dimi annes. :) insan özlüyor içerdeki biran once dışarı çıksın istiyor ama inan son günler de de çıkmasın ya kalsın diyor ben suanda o moddayım kalsın çıkmasını dışarıkızlar merhaba,
biz geldik..
kilomuz: 2340
boy:fl:66,9 yani bu da 46,8 oluyor di mi:)
dr umuz bize iyi dedi. ekimin ilk haftası sezeryan dedi. dedim eylül sonu vs umuyordum. bekliyordum.. yok dedi. normal gelişim süresi bunu gösteriyor dedi. biraz üzüldüm çok korkularım var önce düşük yaptığım için.. ama inşallah sağlıcakla kucağımı alırım. beklemek benim için sorun değil.yeter ki o iyi olsun.
ikinci bir durum da sezeryandan önce suni sancı vereceklerini söylediler.yani dedim önce acıyı çek sonra yine çek diyorsun dedim. yok dedi. kanamayla ilgili alıştırmak lazım dedi.. yoksa kanamayı durduramayız dedi.
hani geriden gelme durumu vardı benim. ultrasyon için yattığım da ilk onu sordum. yakalamış mı gününü diye.
o da iyi falan yaptı.. çıktısını aldığında bpd ac 33+5, fl 34+3 gösteriyor.benim 34+5 ... yani bir hafta geriden gelmesinin ilgisi var mı acaba.. sormadım soramadım..
eşim yiyeceği içeceği ile ilgili bir öneriniz var mı diye sorduğunda. yok dedi. o kadar da ciddi olsa söylerdi herhalde.. gelşime geriliği var iyi beslen diye..
sancılarım için normal dedi.. akıntı ve yorgunluğu sordum. yani iki adım atınca yürüyeyemidiğimi.olur dedi.. sadece dinlen o zaman dedi. hamilleiğin son ayı en zor dönemi aslında dedi..
hı birde ben bugün kabusla uyanmıştım. resmen evi inlettim. etkisindeydim ağladım.
anlatmayım üzmeyim sizi de..
neyse kv de dr a sordu. kabusla uyandı normal mi dedi. endişelenmeler korkulor oluyor d bu dönemde dedi.