• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
desene aynı gün ayrılıyoruz :) kaldı iki hafta :KK71:

canım olsun insanın kendi işini kendi yapması da güzel karışan eden yok, her şeyi kendi isteklerine göre yaparsın. Ben kara kara düşünüyorum şimdi mesela doğumdan sonra napıcam diye. Amin tabi ki Allah sana kuvvet versin ama sen zaten güçlü bir kadınsın her şeyin üstesinden gelirsin evelAllah :KK66:

Doğumdan sonra kalmaya gelecek canım :( Hiç istemiyorum ama birşey de diyemiyorum.Doğumdan sonra kalmak zevkli sonuçta onun için, evde bebek var,değişik ortam ee oğluyla da birlikte olacak vs.vs. Yani istediğim zaman yanımda yok, istemediğimde yanımda gibi bir durum :)Karışmama gibi bir durum zaten olamaz,sanırım her kaynana karışıyordur :)Allah'ım hepimize sabır versin o dönem :) Aslında kimsenin kalmasına gerek yok,eşlerimizle o dönemi atatabiliriz gibime geliyor ama eşim çok korkuyor,deneyimli biri olsun yanımızda diyor,birşey diyemiyorum :(

Merhaba kızlar :KK23:

Sterilizatör aldınız mı :KK64: dün akşam biri al mutlaka dedi ama hiç aklımda olmayan bir konu :KK64:

Canım aslında yasal olarak benim 25 eylülde çıkmam gerekiyor ama ben büyük ihtimalle 19 eylülde çıkacağım,kalan bir haftayı da yıllık iznimden kullanacağım.Tamamen dayanabilme gücüme bağlı yani..Bir de yapılacak birsürü iş var canım evde ve bana yardım edebilecek eşimden başka kimse yok,o nedenle belki daha da erken ayrılırım.Henüz karar veremedim yani canım.

Olsun unutsun bizi canım, ne şanslı ki annesi var, şimdi herşeyini çekip çevirir,toparlar...Annesi hayatta olanlar çok şanslısınız, değerini bilin.Hiçbir kayınvalide anne gibi olmuyor.Benimkinin de hep dilinde ama icraatta birşey yok.Hep düşünemedim, bilemedim diyor.Ama eminim ki kendi kızı olsa düşünür ve bilir...Neyse...Allah bana sağlık,kuvvet versin, herşeyi eksiksiz hallederim inşallah...

kesinlikle hiçbir kayınvalide anne gibi olamaz. ben annemin alt katında oturuyorum. 3-4 aydır bir tencere yemek yapmadım. hep annemlerdeyiz. kız kardeşimle birlikte her şeyimi yapıyorlar Allah razı olsun. temizliğim,ütüm, bebişin odası hep onların ellerinde. ben sadece alışveriş yapıyorum o kadar. kayınvalidem şehir dışında (ki iyi ki yakın değil) arıyor sadece, bir şeye ihtiyacın var mı diye soruyor o kadar. ev aldığımız için biraz maddi olarak sıkıştık biliyorda aslında ama ihtiyacın var mı diye soruyor sadece. ben var der miyim. de ki yatağını ben alıyorum, arabasını ben alıyorum. anca laf icraat sıfır. bir de doğuma gelip 20 gün kalacak. düşünmek bile istemiyorum kabus gibi:(

günaydın güzel anneler,
inşallah herkes iyidir, benim biraz canım sıkıldı, akıntılarım bitmişti yine başladı, doktorum koku yoksa sorun yok diyor ama sürekli iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor :( birde bugün kan geldi gibi ama tam eminde olamadım, 28 günümüz kaldı inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız

bugün beşiğimiz gelecek, hafta sonuda hastane çantamı hazırlıcam,iyice yaklaştık artık :)

kesinlikle hiçbir kayınvalide anne gibi olamaz. ben annemin alt katında oturuyorum. 3-4 aydır bir tencere yemek yapmadım. hep annemlerdeyiz. kız kardeşimle birlikte her şeyimi yapıyorlar Allah razı olsun. temizliğim,ütüm, bebişin odası hep onların ellerinde. ben sadece alışveriş yapıyorum o kadar. kayınvalidem şehir dışında (ki iyi ki yakın değil) arıyor sadece, bir şeye ihtiyacın var mı diye soruyor o kadar. ev aldığımız için biraz maddi olarak sıkıştık biliyorda aslında ama ihtiyacın var mı diye soruyor sadece. ben var der miyim. de ki yatağını ben alıyorum, arabasını ben alıyorum. anca laf icraat sıfır. bir de doğuma gelip 20 gün kalacak. düşünmek bile istemiyorum kabus gibi:KK43:

Benimki hediyesini aldı...Benim beklentim bana yemek yapması yada yollaması.Sonuçta çalışıyorum, gebelik diyabetim olduğu için dışarıdan da yemek yiyemiyorum yani hergün akşama yemek pişirmem gerekiyor.Aslında kimseden bir beklentim yoktur ama en son geçen haftaiçi geldiler elinde üzüm ve incirle! Benim zaten şekerim var,ihtiyacım olan şeyler hazır alınan meyve değil ki, biz zaten alabiliyoruz onları.1-2 yemek yapıp getirseydi ne kadar makbule geçecekti benim için.Giderlerken geri verdim meyveleri hem yiyemiyorum bir de yanıma getirip canımı istetti.Hep akıl veriyor semizotu ye,çok faydalı vs. ee onu pişirmek ayıklamak,yıkamak çok zor..Hele işten eve 7 de gelip yapmak daha zor...Keşke üzüm yerine onu getirseydi dedim içimden...

Neyse aslında böyle kaynana hk. yazmak hiç hoşuma gitmiyor, huyum da değil ama sanırım biraz fazla kırıldım,içimi döktüm arkadaşlar :(

günaydın güzel anneler,
inşallah herkes iyidir, benim biraz canım sıkıldı, akıntılarım bitmişti yine başladı, doktorum koku yoksa sorun yok diyor ama sürekli iç çamaşırı değiştirmek gerekiyor :KK43: birde bugün kan geldi gibi ama tam eminde olamadım, 28 günümüz kaldı inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız

bugün beşiğimiz gelecek, hafta sonuda hastane çantamı hazırlıcam,iyice yaklaştık artık :)

tatlım kan geldiyse doktorunu arasana. benim doktorum kan gelince mutlaka gelin demişti.

birazdan tekrar bakıcam ondan sonra ararım diye düşündüm, uff stres yapmakta istemiyorum, acaba bu nişan denen şey geliyor olabilirmi,nişanın ne olduğunuda tam anlamadım ya....

nişan işte doğum habercisi gibi bir şey:) bazen nişan geldiği gün doğum oluyormuş bazen 1-2 hafta sonra filan. stres yapma tatlım sakin ol. dua oku kendine. inşallah bir şey yoktur.

star da melek prg da bebek sahibi olmak isteyip de olmayanlar var. fena oldum.

allah isteyen herkese versin. çok zor bir durum. çocuk sahibi olmak için çok mücadele veriyorlar.

allah bizi de tamamına erdirsin.. bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.

büyütelim oynayalım gezdirelim.. okutalım... iyi yerlerde görelim onları. mutlu olsunlar.. olalım..

Benimki hediyesini aldı...Benim beklentim bana yemek yapması yada yollaması.Sonuçta çalışıyorum, gebelik diyabetim olduğu için dışarıdan da yemek yiyemiyorum yani hergün akşama yemek pişirmem gerekiyor.Aslında kimseden bir beklentim yoktur ama en son geçen haftaiçi geldiler elinde üzüm ve incirle! Benim zaten şekerim var,ihtiyacım olan şeyler hazır alınan meyve değil ki, biz zaten alabiliyoruz onları.1-2 yemek yapıp getirseydi ne kadar makbule geçecekti benim için.Giderlerken geri verdim meyveleri hem yiyemiyorum bir de yanıma getirip canımı istetti.Hep akıl veriyor semizotu ye,çok faydalı vs. ee onu pişirmek ayıklamak,yıkamak çok zor..Hele işten eve 7 de gelip yapmak daha zor...Keşke üzüm yerine onu getirseydi dedim içimden...

Neyse aslında böyle kaynana hk. yazmak hiç hoşuma gitmiyor, huyum da değil ama sanırım biraz fazla kırıldım,içimi döktüm arkadaşlar :KK43:

bizden laf çıkmaz canım yaz içinden geçenleri:) üzüldüm ya şimdi:( yapayım ben sana semizotu, ıspanak filan. nerede oturuyorsun yollarım da:) sen de çaktırmadan laf çarpsaydın keşke yap getir yiyeyim anne diye:)

Doğumdan sonra kalmaya gelecek canım :KK43: Hiç istemiyorum ama birşey de diyemiyorum.Doğumdan sonra kalmak zevkli sonuçta onun için, evde bebek var,değişik ortam ee oğluyla da birlikte olacak vs.vs. Yani istediğim zaman yanımda yok, istemediğimde yanımda gibi bir durum :)Karışmama gibi bir durum zaten olamaz,sanırım her kaynana karışıyordur :)Allah'ım hepimize sabır versin o dönem :) Aslında kimsenin kalmasına gerek yok,eşlerimizle o dönemi atatabiliriz gibime geliyor ama eşim çok korkuyor,deneyimli biri olsun yanımızda diyor,birşey diyemiyorum :KK43:

canım madem geliyor sen de kullan bu durumu. Bebeği emzir ver ona gazını çıkartsın, altını değiştirsin sen dinlen. Yemek yaptır. Maalesef istemeden kendiliğinden yapmıyorlar. Öyleleri de var ama milyonda bir maalesef. Sen iste boşver. Hiç de takılma. Madem torununa oğluna geliyor sana da bakmak zorunda.
Çok şükür benimki ilk zamanlar kalmayacak ama gündüz gelir. Gelsin önemli değil valla artık kimseden çekinmek istemiyorum, şimdiye kadar hep kendimi üzdüm başkasını üzmemek için artık onları üzeceğim.

teşekkürler canım:) çok kalabalık oluyor mu? oturacak yer bulabilir miyim? olmasa da yer bu biçare hamile kadına yer verirler herhalde:)

canım yer bulmak sıkıntı olabilir kaçta gideceğinize bağlı tabi ki ama. Yer veren olur heralde ama işte İstanbulda insanlık ölmüş o yüzden bilemiyorum tatlım

Back
X