• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım gerçekten panik yapma içinden dua et o an ne dua edersen kabul olurmus ama panik yapma bende bı panık atak hastası olarak söylüyorum bunları sana
Sakin olmaktan baska çarem yok zaten o ilk teması yasamak bilmek istiyorum kızımla dokunmak koklamak istiyorum ağlamasını duymak istiyorum tipini görmek istiyorum herkes gördükten sonra ben görmek istemiyorum mide bulantısı cok oluyormuş bebek dışarı çıkarken karından bastırdıkları için midem bulanacak diye de korkuyorum suanda
 
Sakin olmaktan baska çarem yok zaten o ilk teması yasamak bilmek istiyorum kızımla dokunmak koklamak istiyorum ağlamasını duymak istiyorum tipini görmek istiyorum herkes gördükten sonra ben görmek istemiyorum mide bulantısı cok oluyormuş bebek dışarı çıkarken karından bastırdıkları için midem bulanacak diye de korkuyorum suanda

canım lütfen artık okumaktan vazgeç herkesinki farklı.. topu topu yarım saat zaten hemen geçer gider inşallah.. Mide bulantısını ben ilk kez duydum mesela, çevremdeki herkes sezaryen oldu bir de yani.
 
benim doktorum nagehan kaya. gece olursa gel nolur alıştım sana dedim. biliyorsundur belki çok yoğun bi doktor. gece gelmeye başlarsam eve hiç gidemem burada yatmam gerekir dedi:KK43: dua ediyorum onun mesai saatlerinde gelsin bebişim:KK43:

çok iyi bir doktr olduğunu duymuştum ama en iyi doktrda olsa mesai dışında gelmedikleri zaman işimize yaramıyorki :(
onların çısından bakınca onlarda haklı ama ben alıştığım doktorda doğum yapmak isterim
 
Çok tatlısın :) benim bi arkadaşım hamileliği boyunca günde 3-4 tane türk kahvesi içti onun kızı bile doğduysa :) ben kendimi çok kasmıyorum ya elbette kola falan hiç içmedim içmem de ama kahvenin çok zararlı olduğunu düşünmüyorum zaten doktorlar günde 2 fincana izin veriyor.

Bu arada ben de sezaryen olursam sancıyı bekliycem inşallah.. Bence mecbur kalmadıkça böylesi daha sağlıklı ama senin özel durumun var doktor ne der bilmiyorum
Günaydın herkese ;)
Bana bir tanıdığım günde bir fincan türk kahvesi içmelisin ben hamileyken içtim dedi. O kadar dikkate almadım ki ne yararı var demişti hatırlamıyorum bile..Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor buna denir :)
 
nişan işte doğum habercisi gibi bir şey:) bazen nişan geldiği gün doğum oluyormuş bazen 1-2 hafta sonra filan. stres yapma tatlım sakin ol. dua oku kendine. inşallah bir şey yoktur.

valla yoğun bir şekilde çalışıyorum, zaten tam kanda diyemiyorum, akıntıyla bazen oluyordu
 
teşekkürler canım:) çok kalabalık oluyor mu? oturacak yer bulabilir miyim? olmasa da yer bu biçare hamile kadına yer verirler herhalde:)
Canım bulursun heralde ya olmadı yakında ki dondurmacıya oturursun yada içerde yer vardı diye hatırlıyorum ben içeriye oturursun bu arada canım cok pis cekti pazar günü bende gidip yemeliyim hem motive olur ameliyat oncesi inanılmaz lezzetli waffleları var ama cok doldurma waffleların içini :)
 
bizden laf çıkmaz canım yaz içinden geçenleri:) üzüldüm ya şimdi:KK43: yapayım ben sana semizotu, ıspanak filan. nerede oturuyorsun yollarım da:) sen de çaktırmadan laf çarpsaydın keşke yap getir yiyeyim anne diye:)

Saol canım benim, düşünmen yeterli...Üzülme lütfen, Allah üzülcek dert vermesin,ben sadece çok kırıldım ama artık düşünmüyorum.Ben de annemin yakınına evlenmiştim,bir sokak vardı aramızda ama maalesef kaybettim annemi...İnsanın anne olurken,annesine ihtiyaç duyması trajikomik birşey...Neyse... Laf çarpsam eşimle huzurum bozulacak,klasik Türk erkeği, hak versede annesine birşey dedirtmiyor.Sen benden iste ben yaparım,diyor.Evimdeki huzuru kaçırmamak için birşey demedim.Ama ona vereceğim en büyük ceza doğumdan sonra hemen iyileşip evden göndermek olacak :)

canım madem geliyor sen de kullan bu durumu. Bebeği emzir ver ona gazını çıkartsın, altını değiştirsin sen dinlen. Yemek yaptır. Maalesef istemeden kendiliğinden yapmıyorlar. Öyleleri de var ama milyonda bir maalesef. Sen iste boşver. Hiç de takılma. Madem torununa oğluna geliyor sana da bakmak zorunda.
Çok şükür benimki ilk zamanlar kalmayacak ama gündüz gelir. Gelsin önemli değil valla artık kimseden çekinmek istemiyorum, şimdiye kadar hep kendimi üzdüm başkasını üzmemek için artık onları üzeceğim.

Ben kimseden birşey isteyemiyorum canım,maalesef böyle kötü bir huyum var.Eşimden bile birşey isteyemiyorum.Gazını bile çıkarabileceğini düşünüyorum,diğer torununu yaparken görmüştüm,oturduğu yerden bebeğin poposuna vuruyor gazı çıkarmak için :)

Saolun canım arkadaşlarım, öyle bir aklıma gelince üzülmüştüm,geçti şimdi :) Salıkla doğuralım da,Allah güç verir herşeyimizi halledebiliriz inşallah :)
 
canım kendini yormuş olabilir misin? kan derken kırmızı mıydı nasıldı?

bu sabah biraz yoruldum, beşik geleceği için odayı felan topladım, belki o yüzdendir,bir damla gibiydi hatta acaba göz yanılmasımı diye düşündüm o yüzden birazdan tekrar bakıp emin olmak istiyorum
 
Günaydın tatlı annişler:) bende haberler iyi:) eşime dün öğlen canım süt mısır çekti dedim. gitmiş pazarda bulmuş almış, akşam iki tane yedim:) oturduk akşam konuştuk. anlattım ne hissettiğimi düşündüğümü. hem de şaşırtıcı ama ağlamadan anlattım:) o da hiç lafımı kesmeden dinledi. bu ara işi sıkıntılıymış,çok yoruluyormuş ki gece yarılarına kadar iş telefonu susmuyor. daha dikkatli olacağım dedi. ama hep benden bekleme. sen istiyorsun ki ben plan program yapayım alıp seni götüreyim. sen yap plan program,şuraya gidelim de gidelim dedi. daha dikkatli olacağım dedi. sonra yan yana sarılıp milli maçı izledik haa bir de Hüma Sultanımızın tekmelerini hissedip kızımızı sevdik:) dualarınız, tesellileriniz,desteğiniz,anlayışınız için sonsuz teşekkürler. inşallah hepimizin yuvası huzurlu, mutlu olur.
Ne kadar sevindiğimi anlatamam.. Resmen ağladım sanırım aşırı duygusalım....
Aminn cnm..
 
Günaydın herkese :KK66:
Bana bir tanıdığım günde bir fincan türk kahvesi içmelisin ben hamileyken içtim dedi. O kadar dikkate almadım ki ne yararı var demişti hatırlamıyorum bile..Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor buna denir :)

aynen başkasının dedikleri çok umurumda değil açıkçası doktorum haricinde :)
 
bu sabah biraz yoruldum, beşik geleceği için odayı felan topladım, belki o yüzdendir,bir damla gibiydi hatta acaba göz yanılmasımı diye düşündüm o yüzden birazdan tekrar bakıp emin olmak istiyorum

canım yorgunluktan olabilir bence ama elbette doktorunu ara senin zaten sürekli yatman gerekiyordu değil mi?
 
kesinlikle hiçbir kayınvalide anne gibi olamaz. ben annemin alt katında oturuyorum. 3-4 aydır bir tencere yemek yapmadım. hep annemlerdeyiz. kız kardeşimle birlikte her şeyimi yapıyorlar Allah razı olsun. temizliğim,ütüm, bebişin odası hep onların ellerinde. ben sadece alışveriş yapıyorum o kadar. kayınvalidem şehir dışında (ki iyi ki yakın değil) arıyor sadece, bir şeye ihtiyacın var mı diye soruyor o kadar. ev aldığımız için biraz maddi olarak sıkıştık biliyorda aslında ama ihtiyacın var mı diye soruyor sadece. ben var der miyim. de ki yatağını ben alıyorum, arabasını ben alıyorum. anca laf icraat sıfır. bir de doğuma gelip 20 gün kalacak. düşünmek bile istemiyorum kabus gibi:KK43:

canım ben de artık kv denin duymak istediklerini söylüyorum. iyimisin iyiyim.. ihtiyacın var mı diye soruyorlar ama lafta kalıyor. çünkü zaten biliyorlar. değişen birşey olmadı ki.. yani piyangoda para çıkmadı ki borçları kapatalım. gelir belli borç belli giderler belli.. en son çekip kapatıyor dedim.değişen birşey yok..

benim annem de glediğinde buraya nefes almadan her işimi yapmaya çalışıyor.
babamdan kalan aylığını annem bana veriyor..

yani kimseden elbette birşey beklemiyorum ama zor günlerde düzlüğe çıkana kadar birileri destek olacak ki hayata tutunacağız.
 
Ben kimseden birşey isteyemiyorum canım,maalesef böyle kötü bir huyum var.Eşimden bile birşey isteyemiyorum.Gazını bile çıkarabileceğini düşünüyorum,diğer torununu yaparken görmüştüm,oturduğu yerden bebeğin poposuna vuruyor gazı çıkarmak için :)

Saolun canım arkadaşlarım, öyle bir aklıma gelince üzülmüştüm,geçti şimdi :) Salıkla doğuralım da,Allah güç verir herşeyimizi halledebiliriz inşallah :)

işte kendini zorlayıp istesen rahat edersin diye şeettim yoksa ben de diyemem kimseye, hatta mümkünse her işimi kendim yaparım.. ama ben kendimi değiştirmeye çalışıyorum artık çünkü gerçekten çok üzülüyorum maalesef..
 
aynen canım inşallah :) normal görünüyor, ben normal çok istiyorum Allah hayırlısını versin tabi ki.. Senin?

ben de normal olsun çok istiyorum. doktorum abna da normal görünüyor bir sorun yok dedi. son dakika bir komplikasyon olmazsa normal yapacağım İnşallah.
 
çok iyi bir doktr olduğunu duymuştum ama en iyi doktrda olsa mesai dışında gelmedikleri zaman işimize yaramıyorki :KK43:
onların çısından bakınca onlarda haklı ama ben alıştığım doktorda doğum yapmak isterim

aslında o hastanenin kadın doğumcuları genelde iyi. 1-2 doktoru hakkında iyi değil diye duymuştum ama tabi kendi doktorumuz olsa daha iyi olur. kısmet artık bakalım. belki aynı gün doğumhanede oluruz:) süper olur:)))
 
Back
X