Aynen öyle canım ablam bencilin teki bence annemden tek fiske yemedim kimden çekti bu böyle anlamıyorum...
O kadar güzel ve akıllılar ki sorunun ablamda olduğunu çok net görebiliyorum nerde yanlış yaptığını çocuklarının neden onu saymadığını çok iyi görüyorum söylüyorum da...4-5 gün bende kaldılar inan 5 dk çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmedi. Bunu ona dediğimde 7-24 onlarlayım kırk yılda arkadaşıma kardeşime gittiğimde kendime vakit ayırmak istiyorum fln. diyor yani cidden hep o haklı hiç kabullenmiyor. Ona sorsan hayatını çocuklarına adamıştır sürekli onlarla ilgileniyordur..Evet yapma hayır pat pat çat çat ilgi bu ...Çok canımı sıkıyor.
Diyorum ki çok faydalı kitaplar okuyorum sende oku yararını görürsün bence ben okurken senin nerde hatalı olduğunu daha net görebiliyorum..O da ben biliyorum zaten de olmuyor öyle uzaktan görüdüğü gibi değil seni de görücez diyor ne fedakar anne gerçekten

Hayatımın her aşamasında bana bunu dediler seni de görücez...Şimdiye kadar hep güzel şeyler yaşadım doğru seçimlerle geldim bugüne Allaha şükür büyük beni utandıracak hatalar yapmadım. Evliliğim de şükür ki iyi..Şimdi doğuracağım bebekle ilgili olumsuz yorumlar yapıyorlar.. Bir baş belası doğuracakmışım gibi...Ben daha meleğimi kucağıma almadan bu tarz konuşmaları beni cidden etkiliyor endişelendiriyor...Hiç pozitif ve yapıcı değiller.
Tek dediğim Allah ıslah etsin hidayete erdirsin huzur versin onlara da...