• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sağlık ocağından geliyorum. Sonuçlarımda kalsiyum biraz düşük çıkmış. Benim bebişime süt yetmiyor ya hergün içiyorum oysa. Kalsiyum tableti verdi yine suyla içicem.
Snow tsh 1.38 çıkmış çok şükür:)
Karnım için de krem yazdı inşallah artık kaşınmayacakmış.

aa süper çıkmış canım gözün aydın ;)
 
Bizim de odamız tamamlanıyor.. ufak tefek eksiklerimiz var ama haftaya onlarda biter inşallah..:nazar:

Eki Görüntüle 1234308 Eki Görüntüle 1234301 Eki Görüntüle 1234302 Eki Görüntüle 1234303 Eki Görüntüle 1234305 Eki Görüntüle 1234306 Eki Görüntüle 1234307 Eki Görüntüle 1234308 Eki Görüntüle 1234310
Dün dr kontrolümüz vardı.. iki hafta o kadar çok yedim ki oğlum da kilo almış çok şükür.. :nazar::nazar:küçük toromanım 2800 gr -48 cm olmuş.. :KK46: dr ölçümlerde hata olabilir ama gelişimi gayet iyi dedi.. iki hafta sonra kontrolüm var.. bu iki haftayı atlatalım sonra doğum için konuşuruz dedi.. Allahım sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah..:KK46:

maşallah canım kocaman olmuş :) odası da çok güzel ne güzel yerleştirmişsin her şeyini özenli özenli :)
 
Ohhh ohhh Allah muhabbetinizi arttırsın, güzeldir Kemal usta afiyet olsun şimdiden:)


Canım bende de oluyor ara ara ama çok artarsa git doktora ya da hiç değilse aile hekimliğine





Kişiden kişiye değişir zorluk. Ben yanında birinin olmasının senin bebekle yakınlaşman ve birbirinize alışmanız için önemli olduğunu biliyorum. Kim olduğu önemli değil ne yaptığı önemli. Huzuru evinde buluyorsan evinde kal, onlar gelip birkaç kap yemek yapıp gidebilirler bu da yardımdır. Ama ben de başkasının evinde rahat edemezdim. Tuvalete bile huzurlarda çıkamıyorum evimin dışında. O yüzden yardım etmek isteyen sen evindeyken neler yapabileceğini düşünsün bence. Hele üste çocuklara olan davranışını tasvip etmediğin birinin evinde olmak lohusayken çok daha zor. Ayrıca insanlar kötü deneyimlerini sen de göreceksin diyerek genellemeye bayılıyorlar. Kulak ardı et, mevzu hamilelik, çocuk, doğum olunca herkes bir felaket tellalı, hiç olumlama alışkanlığımız yok maalesef

Çoook teşekkür ederim canım, cümlemizin inşallah:)
 
Hep başkalarını diyorum şu durumda kendini bebeğini düşün diye :)
Aynen öyle canım ya benim huzurumu düşünüyorlar sözde ne kadar gerdiklerinin farkında değiller...
Ben zorluk da çeksem kendi yuvamda yaşamak istiyorum. Eşim yanımda olacak ona güveniyorum...En kötü ihtimalle bir şey olsa bile illede kendi hastaneme gitmeme gerek yok artık 5 dk mesafede evime yakın hastane de var...
Şimdi kafam daha rahat soru işaretlerim bitti saolun :D

sen sağol tatlım:)
 
oh iyi demiş :) onlar ne zaman gelecekler bu arada? desene haftaya sen her şeyi bitirmiş olacaksın canım. Benim tam anlamıyla bitirmeme daha 2 hafta var en az.. Bu arada avizeni nasıl bir şey aldın?

Onlarin ne zaman gelecegi hakkinda hicbi fikrim yok hic de sormuyorum ne zaman gelceksiniz diye:) dogum ne zaman dedi walla anne 12 ekimde gorunuyor ama normal dogum belli olmaz diyip gceisirdim:)
Avize hakkinda hicbi fikrim yok cnku teyzem perdeyi yaptirirken avizeyi de halletmis supriz diyo resmini yollamiyo:)
 
Aynen öyle canım ablam bencilin teki bence annemden tek fiske yemedim kimden çekti bu böyle anlamıyorum...
O kadar güzel ve akıllılar ki sorunun ablamda olduğunu çok net görebiliyorum nerde yanlış yaptığını çocuklarının neden onu saymadığını çok iyi görüyorum söylüyorum da...4-5 gün bende kaldılar inan 5 dk çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmedi. Bunu ona dediğimde 7-24 onlarlayım kırk yılda arkadaşıma kardeşime gittiğimde kendime vakit ayırmak istiyorum fln. diyor yani cidden hep o haklı hiç kabullenmiyor. Ona sorsan hayatını çocuklarına adamıştır sürekli onlarla ilgileniyordur..Evet yapma hayır pat pat çat çat ilgi bu ...Çok canımı sıkıyor.
Diyorum ki çok faydalı kitaplar okuyorum sende oku yararını görürsün bence ben okurken senin nerde hatalı olduğunu daha net görebiliyorum..O da ben biliyorum zaten de olmuyor öyle uzaktan görüdüğü gibi değil seni de görücez diyor ne fedakar anne gerçekten:KK43:
Hayatımın her aşamasında bana bunu dediler seni de görücez...Şimdiye kadar hep güzel şeyler yaşadım doğru seçimlerle geldim bugüne Allaha şükür büyük beni utandıracak hatalar yapmadım. Evliliğim de şükür ki iyi..Şimdi doğuracağım bebekle ilgili olumsuz yorumlar yapıyorlar.. Bir baş belası doğuracakmışım gibi...Ben daha meleğimi kucağıma almadan bu tarz konuşmaları beni cidden etkiliyor endişelendiriyor...Hiç pozitif ve yapıcı değiller.
Tek dediğim Allah ıslah etsin hidayete erdirsin huzur versin onlara da...

Sen onları utandıracaksın eminim. dayakla kimse alim olmamış. sen en doğrusunu yapıyorsun. emin ol senin çocugun sana hayran olacak. örnek bir anne olacaksın. onun çocukları senin anneliğine imrenecekler. belki de sende görüp onlar da kendilerine çeki düzen verirler. çocuğu yanına alıp oturtmak ilgilenmek değil. bunu illaki bir gün anlayacaklar. sen boşver sıkma canını, takma. bebişin doğsun göster onlara annelik nasıl olur, çatlayıp patlasınlar:)))
 
Onlarin ne zaman gelecegi hakkinda hicbi fikrim yok hic de sormuyorum ne zaman gelceksiniz diye:) dogum ne zaman dedi walla anne 12 ekimde gorunuyor ama normal dogum belli olmaz diyip gceisirdim:)
Avize hakkinda hicbi fikrim yok cnku teyzem perdeyi yaptirirken avizeyi de halletmis supriz diyo resmini yollamiyo:)

bayramdan önce gelmeyin deseydin :) benimkiler haftaya geliyor annem de ondan sonraki hafta gelecek.
ay ne tatlı bir teyzen var :) bakalım son hali nasıl olacak merakla bekliyoruz :) yarın kaçtaydı randevun canım bu arada?
 
Kızlar sizinde göbeğiniz tüylendi mi? Çok sinir bozucu. Doğum sonrası dökülür diye ellemiyorum da.
 
kızlar eylül ekim annelerinin face sayfası var orası çok daha canlı fotolar yorumlar vs orda olan var mı?
 
benim tüylendi ama geçici diye okudum o yüzden dokunmuyorum sen de dokunma canım. Hormonlardan kaynaklanıyor.
şimdiye kadar bikini giysem de hiç almadım göbeğimi gerek duymadım ama dökülmez böyle kalırsa kötü yani. Doktora bi açıyorum tüylü tüylü zaten :) Onlar neler görmüştür gerçi :)
 
valla bebeğin ne zaman gelmek istiyorsa o zaman gelsin.. ev onun ev istediği zaman da olsun. misafirlerde kusura bakmasın. ağırlığını koy. bebek olduğu için yanına kimseyi yaklaştırmıyorum derim. çoğuna odanın kapısını bile açmam.bazılarına uzaktan bakıtırım.. onu da kapıya gelip bir bakalım derlerse.. ben odadan dışarı çıkartmam.

eşimin o kadar çok akrabası varki :( kırmakta istemem sevdiğim insanlar birşeyler yapıcaz artık,
 
şimdiye kadar bikini giysem de hiç almadım göbeğimi gerek duymadım ama dökülmez böyle kalırsa kötü yani. Doktora bi açıyorum tüylü tüylü zaten :) Onlar neler görmüştür gerçi :)

ben de öyle hiç almadım, zaten öyle alınacak kadar değil ama arttı yani. Tabi canım onlar neler görüyordur bizden temizini mi bulacaklar :)
 
bayramdan önce gelmeyin deseydin :) benimkiler haftaya geliyor annem de ondan sonraki hafta gelecek.
ay ne tatlı bir teyzen var :) bakalım son hali nasıl olacak merakla bekliyoruz :) yarın kaçtaydı randevun canım bu arada?


ayy nasıl diyim bayramdan sora gelin diye :) ama tabi ne kadar gec gelirlerse o kadar iyi:)
teyzem bitanedir yaa bayılırr milletin evinin dekorasyonunu yapsın sürekli bişeyler alsınn cok da zevklidir o yüzden hiç gözüm arkada diil eminim cok güzel seyler almıstır:)

yarın sabah 9:30 da canım nst ye giricem sanırım önce cıkınca haber veririm mutlaka:) en kötü ihtimalle face ten merve gibi canlı yayın yaparım:)
 
Back
X