• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kayınvalidemi pek sevmem ama kadın geldi tüm eevi temizledi ağzını açmadan. Annem 8 ay boyunca 1 kez geldi beni görmeye onda da hep kendi dertlerinden bahsetti, eski mevzuları açtı durdu beni gerdi de gerdi.. doğumdan önce erkenden gelip yardım etmeyi düşündüğünü de pek sanmıyorum.. bazen insanın annesi bile böyle oluyorsa.. kardeşler nasıl olsun.. Allah sabır versn bize ne dym

Aminn canım
Anlıyorum insanın cidden zoruna gidiyor bu tarz durumlar.
Bizde anne olucaz...İyi bir anne olmak istiyorum...

izmirli anneler, hasanelerden fiyat aldınz mı? Çınarlıda doğum ne kdr acaba?
dewycim iki ay önce kuzenim çınarlıda doğum yaptı.. sadece hastaneye 1700 civarı ödediler.. kendi dr larına ayrı ücret ödedeiler. dr da 3000 aldı..

Benimki hediyesini aldı...Benim beklentim bana yemek yapması yada yollaması.Sonuçta çalışıyorum, gebelik diyabetim olduğu için dışarıdan da yemek yiyemiyorum yani hergün akşama yemek pişirmem gerekiyor.Aslında kimseden bir beklentim yoktur ama en son geçen haftaiçi geldiler elinde üzüm ve incirle! Benim zaten şekerim var,ihtiyacım olan şeyler hazır alınan meyve değil ki, biz zaten alabiliyoruz onları.1-2 yemek yapıp getirseydi ne kadar makbule geçecekti benim için.Giderlerken geri verdim meyveleri hem yiyemiyorum bir de yanıma getirip canımı istetti.Hep akıl veriyor semizotu ye,çok faydalı vs. ee onu pişirmek ayıklamak,yıkamak çok zor..Hele işten eve 7 de gelip yapmak daha zor...Keşke üzüm yerine onu getirseydi dedim içimden...

Neyse aslında böyle kaynana hk. yazmak hiç hoşuma gitmiyor, huyum da değil ama sanırım biraz fazla kırıldım,içimi döktüm arkadaşlar :KK43:

Canımmm yakınımızda olaydın annem sana da yapardı :( Çok etkilendim yazdıklarından. Eşine söyle, o söylesin. Üzüldüm ben ya :(

Sakin olmaktan baska çarem yok zaten o ilk teması yasamak bilmek istiyorum kızımla dokunmak koklamak istiyorum ağlamasını duymak istiyorum tipini görmek istiyorum herkes gördükten sonra ben görmek istemiyorum mide bulantısı cok oluyormuş bebek dışarı çıkarken karından bastırdıkları için midem bulanacak diye de korkuyorum suanda

Damlacığım zaten midemiz boş olacağı için bulansa da sorun olmaz ki. Benim bütün arkadaşlarım epidural ya da spinal oldu, hiç biri mide bulantısından söz etmedi. İçini ferah tut, çok kolay olacak inşallah.

evet diğer topiğimizin güzel annesi Mervemiz beklenen dogum tarihi 20 eylül olmasına ragmen bu sabah güzeller güzeli Elif'cigimizi dünyaya getirdi:)))

darısı hepimizin başınaaa kızlarr:)

Hangi diğer topik canım? Özletiyorsun kendini. Ben feysteki gruba üyeyim ama çok üyeli olana. Diğeri hala beklemede.

kayınvalidemi pek sevmem ama kadın geldi tüm eevi temizledi ağzını açmadan. Annem 8 ay boyunca 1 kez geldi beni görmeye onda da hep kendi dertlerinden bahsetti, eski mevzuları açtı durdu beni gerdi de gerdi.. doğumdan önce erkenden gelip yardım etmeyi düşündüğünü de pek sanmıyorum.. bazen insanın annesi bile böyle oluyorsa.. kardeşler nasıl olsun.. Allah sabır versn bize ne dym
Sendeki durum bendekinin aynısı. Annem canımı sıkmaktan başka bir işe yaramıyor. Kızıyorum hem de çok. Ama sesimi çıkarmıyorum. Böyle de ne zamana kadar sürer bilmiyrum. Nedn böyle her şeye laf söylerler hiç anlamam. Ben böyle anne olmıcam. Çocuğumun hayatına müdahale etmicem.

Selam kizlar nasilsiniz, bugun agdaya gittim, normalde ben kendim yapiyordum ama artik kocaman gobekle yapamiyorum. cok rahatladim, 37.haftaya girdim , bellimi olur nezaman gelecegi belli olmaz diye simdi yaptirdim, 2 hafta sonra tekrar gerekecek ozamanda giderim artik...

işte canım böyle örneklerde var. simla arkadaşımızın ve senin dediğin gibi kişi kendi ailesinden en yakınlarından göremediği desteği eşinin ailesinden görüyor veya zararı görmüyor.bunu objektif olarak görmeniz yani gerçekleri bilmeniz bence çok güzel. .. çünkü bazıları bunları kabul etmiyor. kv dem sürekli yanımda olsun çok iyidr sürekli zaman geçiriyim vs diye kimse demez.. ama kısıtlı gecçici zamanda mağdem anne diyoruz saygımı sevgi sunuyoruz o zamanda bunu onlarda hissettirsinler hissedelim.
sadece eşinin ailesinden değil belki komşumuz olur belki en iyi arkadaşımız olur ailemizden görmediğimiz ilgiyi desteği ondan görürüz.
yani önemli olan emeğe saygı emek verenin hakkını yememek.
allah uzun ömür versin ben annemin her türlü ilgi ve desteğini görenlerdenim.

Günaydın kızlar. Sabah 6'dan beri ayaktayım uyuyamadım. Sizde de oluyor mu acaip rahatsız edici karışık rüyalar görüyorum çoğu zaman. Hamilelik psikolojisi mi acaba.

Birde ben deprem korkusu lan biriyim. Dün gece yattım aklıma ya hamileyken deprem olursa ya minik bebeğimle deprem olursa ne yaparım gibi böyle tuhaf tuhaf düşünceler geldi. Allahım korusun hepimizi yarabbim.

çok doğru söylüyorsun. aslında ağvaya filan da gidilebilir de gelde eşime anlat. hayatta çocugu otel odalarına götürmez:KK43: neyse sen benim yerime de tatil yap:)

günaydın ,
eşimde bebek üşür felan dedi ama nasıl alıştırırsan öyle gider turistlerin bebeklerine bir şey olmuyor dedim

Günaydınlar
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim , evde olanlara da kendim dahil kıymetini bilelim diyorum
Bizim bugün 36 haftamız bitiyor şükürler olsun 37 e giriyoruz hayırlısıyla . Doktorum normal doğumun 37 ve 38 de
olması lazım dedi. Ama bende hala hiç bir belirti yok :KK43: ablam hep yürümen lazım kendini yorman lazım dedi
ancak akşamları yürüyüş yapabiliyorum yarım saat 45 dk . Face deki guruptan bahsediyorsunuz sürekli ben üye olsam geç kaldım sanırım . Ağdaya ne zamabn itmeliyim acaba , bu haftayı da atlatıp haftaya gitmek daha mantıklı geldi bana
ama aniden yakalanmak ta istemem :KK48:

Burası gibi değil bir ara birine yazdıkları moral bozuyor diye laf söylediler fln ufak zıtlaşmalar oldu..Kişi eklemede titizleniyorlar şimdi...İstersen bana özelden adını yaz yöneticiye atıyım adını eklesin diye...

sağolsun eklediler:) adımı yazarım sana buradan bakarsın :)

günaydın ,
eşimde bebek üşür felan dedi ama nasıl alıştırırsan öyle gider turistlerin bebeklerine bir şey olmuyor dedim

kesinlikle öyle. yabancılar bebeklere bizim gibi kat kat kıyafet giydirmiyorlar, sarıp sarmalamıyorlar lahana gibi. ben de çok koruyucu olmak istemiyorum ama eşim şimdiden oda sıcaklığının,yorganının derdine düştü:)

günaydın bayanlar. içim buruk aslında bu sabah biraz. tek erkek kardeşimin Ankara da yemin töreni var. tüm aile orda eşim de gitti tek ben kaldım:( 3g ile bağlantı kurun izleyecem dedim o saate müdürler toplantı koydu off:((

Günaydınlar
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim , evde olanlara da kendim dahil kıymetini bilelim diyorum
Bizim bugün 36 haftamız bitiyor şükürler olsun 37 e giriyoruz hayırlısıyla . Doktorum normal doğumun 37 ve 38 de
olması lazım dedi. Ama bende hala hiç bir belirti yok :KK43: ablam hep yürümen lazım kendini yorman lazım dedi
ancak akşamları yürüyüş yapabiliyorum yarım saat 45 dk . Face deki guruptan bahsediyorsunuz sürekli ben üye olsam geç kaldım sanırım . Ağdaya ne zamabn itmeliyim acaba , bu haftayı da atlatıp haftaya gitmek daha mantıklı geldi bana
ama aniden yakalanmak ta istemem :KK48:

ben de dün akşam üye oldum canım, niye geç olsun:)

Burası gibi değil bir ara birine yazdıkları moral bozuyor diye laf söylediler fln ufak zıtlaşmalar oldu..Kişi eklemede titizleniyorlar şimdi...İstersen bana özelden adını yaz yöneticiye atıyım adını eklesin diye...

sana özelden mesaj yolladım geldi mi canım?

Back
X