• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın bayanlar. içim buruk aslında bu sabah biraz. tek erkek kardeşimin Ankara da yemin töreni var. tüm aile orda eşim de gitti tek ben kaldım:KK43: 3g ile bağlantı kurun izleyecem dedim o saate müdürler toplantı koydu off:KK43:(
Tüh kötü zamana denk gelmiş. Uzak herhalde, yakınlarda olsaydı sen de giderdin. Müdürler de başka saat bulamadı sanki. Aksilik işte. Eşin videoya çeksin en azından geldiklerinde izlersin.

Tüh kötü zamana denk gelmiş. Uzak herhalde, yakınlarda olsaydı sen de giderdin. Müdürler de başka saat bulamadı sanki. Aksilik işte. Eşin videoya çeksin en azından geldiklerinde izlersin.

İstanbul dayım:( günü birlik gidip dönecekler. doktorum riskli olur senin için dedi ki demese de eşim asla götürmezdi. dedim videoya alın bari diye:( kısmet değilmiş. kuzum benden 10 yaş küçük ilk çocuğum o benim:) yeğeninin doğumunda da usta birliğinde olacak:( neyse artık dayanacağız 11 ay:(

Günaydınlar
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim , evde olanlara da kendim dahil kıymetini bilelim diyorum
Bizim bugün 36 haftamız bitiyor şükürler olsun 37 e giriyoruz hayırlısıyla . Doktorum normal doğumun 37 ve 38 de
olması lazım dedi. Ama bende hala hiç bir belirti yok :KK43: ablam hep yürümen lazım kendini yorman lazım dedi
ancak akşamları yürüyüş yapabiliyorum yarım saat 45 dk . Face deki guruptan bahsediyorsunuz sürekli ben üye olsam geç kaldım sanırım . Ağdaya ne zamabn itmeliyim acaba , bu haftayı da atlatıp haftaya gitmek daha mantıklı geldi bana
ama aniden yakalanmak ta istemem :KK48:
Bem dün gittim ağdaya canım ameliyata girmeden 3 gün once ama sadece bacaklarımı aldırmama rağmen öldüm acıdan. Neden bilmiyorum cok hassaslaşmışım. Yok ya yürüyüşle falan olcak iş değil o ben her gece 2-2.30 saat yürüyorum da noluyor ne gelen var ne giden :) amaaan gelmesin zaten 2 gün daha dayansın. Ama merak ettim senden neden 37-38. Haftada doğum bekliyorlar bm orayı kaçırdım sanırım

Günaydınlar
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim , evde olanlara da kendim dahil kıymetini bilelim diyorum
Bizim bugün 36 haftamız bitiyor şükürler olsun 37 e giriyoruz hayırlısıyla . Doktorum normal doğumun 37 ve 38 de
olması lazım dedi. Ama bende hala hiç bir belirti yok :KK43: ablam hep yürümen lazım kendini yorman lazım dedi
ancak akşamları yürüyüş yapabiliyorum yarım saat 45 dk . Face deki guruptan bahsediyorsunuz sürekli ben üye olsam geç kaldım sanırım . Ağdaya ne zamabn itmeliyim acaba , bu haftayı da atlatıp haftaya gitmek daha mantıklı geldi bana
evet çok yürü kendini yor ama bu haftamız da geçsin 38e girelim öyle yorulmaya başla. Bi de ilişkiye girmek de doğumu başlatabiliyormuş ağustos anneleri söylemişti:) benim eşim yanaşmıyor hiç plesenta önde olduğu için:))) ağdaya her hafta gitmemiz lazım aslında. Ben geçen cuma gitmiştim. Bu paZartesi tekrar gitmeliyim aslında.. Facedeki gruba da gel canım niye geç olsun:)

Sorma geçen amerikadaki arkadaşım adrese özel bir hediye göndermiş. Yok adresti falandı ne kadar uğraşmış...Bu ilginin ablamlardan gelmemesi beni burdu hediyeyi açtığımda oldukça buruktum.Sevindim mi üzüldüm mü belli değil..Eşimin ablası Almanya dan gelirken hem bebeğime hem bana elbiseler almış. Ablamın durumu iyi bir yabancının bana böyle davranması evet hoş ama direk ablamlar geliyor aklıma buruluyorum..Ancak kullanılmış eşyalarını verirler...Birşeye muhtaç olduğumdan değil. Bu ilgisizliklerine üzülüyorum sadece...

kayınvalidemi pek sevmem ama kadın geldi tüm eevi temizledi ağzını açmadan. Annem 8 ay boyunca 1 kez geldi beni görmeye onda da hep kendi dertlerinden bahsetti, eski mevzuları açtı durdu beni gerdi de gerdi.. doğumdan önce erkenden gelip yardım etmeyi düşündüğünü de pek sanmıyorum.. bazen insanın annesi bile böyle oluyorsa.. kardeşler nasıl olsun.. Allah sabır versn bize ne dym

Benim annem de Kayınvaldem de sağolsunlar koşturun duruyorlar. Ama en yakınımda tam da karşı apartmanımda oturan ablam iki akşam annemin telefonda söylenmesiyle yemek bıraktı. O kadar. Sözde söyle ne lazımsa yapayım diyor ama annem burdayken her akşam yemeğe bana geldiler tam yemek saatinde, herşey hazır olunca. Hatta bir akşam sofra kurulmamıştı daha, ne yapayım diye ortada dolanıyordu "hiç mi sofra kurmadın hayatında" diye kızdım. Ertesi günde karı koca yemeği yemişler bize sadece anneme iyi yolculuklar dilemeye geçtiler. Halbuki yine gelecekler diye fazla fazla yapmıştım yemeği, söyleyince de "tamam sen onları bir kaba koy, ben yarın alırım, yarınki yemekliğim çıkar" demesin mi?:mad:

herkese günaydın, sağlıklı huzurlu hayırlı cumalar,
bugün işler çok yoğun :KK43: inşallah vakit bulup yazılanları takip edebilirim

Günaydınlar

Şafak 19-çorum :)
Hayırlı sabahlarrrr:)) kocamın dediği gibi şafak olmuş cart curt:))))))))

günaydın bayanlar. içim buruk aslında bu sabah biraz. tek erkek kardeşimin Ankara da yemin töreni var. tüm aile orda eşim de gitti tek ben kaldım:KK43: 3g ile bağlantı kurun izleyecem dedim o saate müdürler toplantı koydu off:KK43:(

Canım üzülme kardeşin hayırlısı ile gidip gelsin inşallah..Sende toplantıdan beş dakika kaçabilirsen bağlan muhakkak..

Günaydın Herkese,
Sonunda cumayı ettik ve benim son 8 iş günüm kaldı:))

İstanbul dayım:KK43: günü birlik gidip dönecekler. doktorum riskli olur senin için dedi ki demese de eşim asla götürmezdi. dedim videoya alın bari diye:KK43: kısmet değilmiş. kuzum benden 10 yaş küçük ilk çocuğum o benim:) yeğeninin doğumunda da usta birliğinde olacak:KK43: neyse artık dayanacağız 11 ay:KK43:
Canım ya dayısı göremeyecek mi doğduğu gün. Usta birliğinden izin alır belki canım inşallah izin verirler. Bende de iki erkek kardeş var. Seni çok iyi anlıyorum.

Canım ya dayısı göremeyecek mi doğduğu gün. Usta birliğinden izin alır belki canım inşallah izin verirler. Bende de iki erkek kardeş var. Seni çok iyi anlıyorum.

canım usta birliğine gittikten 2-3 hafta sonra doğacak, Kıbrıs'a gidiyor izin vermezler:( kısmet değilmiş, olsun napalım gelince büyümüş halini görür:) tek erkek çocuk kardeşim erkek çocuğum olur belki diye çok heveslenmişti, hevesi de kursağında kaldı kızım olacak:)

Maalesef bu süreçte bazı şeyleri kaçıroyoruz tatlım ama sen de ona dünyalar güzeli bir sürpriz hazırlıyorsun :) Herkes askere onu ziyarete gidebilir ama senden başka kimse ona bir yeğen veremez,böyle düşünüp mutlu ol canım...

Herkese günaydın arkadaşlar..Bugün Cuma, bugün Cuma diye şarkı söyleyip oynayasım var :)

canım usta birliğine gittikten 2-3 hafta sonra doğacak, Kıbrıs'a gidiyor izin vermezler:KK43: kısmet değilmiş, olsun napalım gelince büyümüş halini görür:) tek erkek çocuk kardeşim erkek çocuğum olur belki diye çok heveslenmişti, hevesi de kursağında kaldı kızım olacak:)
Bu dayılar da bi ilginç:) benimkide kız istiyordu:) demek ki dayıların isteklerinin tersi oluyor. O nasıl olsa arada izne gelecek. O zamana da yeğeni toparlanmış olur tam sevilmelik zamanı olur:)

Günaydınlar

günaydın canım, aynen kıymetini bilin valla :) doktorun neden öyle dedi ki canım anlamadım? 37-42 arası doğuyor bebekler. Daha doğması için çok erken canım 38 haftayı bir görün bakalım büyüsün kuzu içerde acele etme ;) sen de üye ol canım artık doğumlar başladı ordan fotoğraf falan paylaşırız ;)

günaydın kızlar hayırlı cumalar :D dogumu yakın olanlara bi sorum var dün bizim bebek gün boyunca çok fazla hareket etti erken dogum meselemde olunca korktum çünkü normal dogum yapanlar gelecegi hafta aşırı hareketlenme oldugunu söylüyordu sizce alakası varmı acaba :KK57: dogurdum douracam diye ödüm kopuyor sıpayı gelince vuracam totosuna:KK67::KK23: :confused: az vuracam ama kıyamam ona :)
ben de dün akşam üye oldum canım, niye geç olsun:)
banada linkini gönderirmisin grubun:KK37:

Benim annem de Kayınvaldem de sağolsunlar koşturun duruyorlar. Ama en yakınımda tam da karşı apartmanımda oturan ablam iki akşam annemin telefonda söylenmesiyle yemek bıraktı. O kadar. Sözde söyle ne lazımsa yapayım diyor ama annem burdayken her akşam yemeğe bana geldiler tam yemek saatinde, herşey hazır olunca. Hatta bir akşam sofra kurulmamıştı daha, ne yapayım diye ortada dolanıyordu "hiç mi sofra kurmadın hayatında" diye kızdım. Ertesi günde karı koca yemeği yemişler bize sadece anneme iyi yolculuklar dilemeye geçtiler. Halbuki yine gelecekler diye fazla fazla yapmıştım yemeği, söyleyince de "tamam sen onları bir kaba koy, ben yarın alırım, yarınki yemekliğim çıkar" demesin mi?:mad:
Empati kurmakta inan hiç zorlanmıyorum..Benzer bir tane de bende var :D Aynı büyük ablamın tavırları...
Bakıcısı yemek yapar her hafta temizlikçi gelir.Resmen ekmek elden su gölden yaşar..Yine de hiçbirşeye yetişemiyorum der...Aşırı tembeldir asla kendini zora sokmaz...Zorluk nedir bilmez bilse şükrederdi haline :)
Yarınki yemekliğim çıkar demiş ya çok güldüm :))

günaydın kızlar hayırlı cumalar :D dogumu yakın olanlara bi sorum var dün bizim bebek gün boyunca çok fazla hareket etti erken dogum meselemde olunca korktum çünkü normal dogum yapanlar gelecegi hafta aşırı hareketlenme oldugunu söylüyordu sizce alakası varmı acaba :KK57: dogurdum douracam diye ödüm kopuyor sıpayı gelince vuracam totosuna:KK67::KK23: :confused: az vuracam ama kıyamam ona :)

banada linkini gönderirmisin grubun:KK37:
Bence yok Buda bizim milletimizin hurafelerinden birisidir. Valla benim kızım da bazen cok hareketli bazm de bir okadar hareketsiz ama ben doğum olduğunu sanmıyorum istersen sen yine de doktoruna sor. Benimde var erken doğum meselem hatta 3 gündür belki daha fazladır ishalim netten bakıyorum ishale de doğum habercisi demişler ama inanıyorum artık boyle seylere sende inanma bence neyi düşünürsen onu yasarsın diye düşünüyorum

Back
X