• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hiçbirşey yapmadım desem..
yani annemi bekliyorum. yeğenim kreşe gidince gelecek. hem temizlik yakın olsun istedim. onun dışında da yeğenimin küçüklüklerinden getirdik.. alacağımız şeyler var ama hani onlar da maddiyata bakıyor. hal olur.. yeter ki erken gelmesin.. gerçi gelince de iyi kötü bir şekilde alınır ama içine sininilir mi o ayrı..

sonuçta doğunca açıkta kalmaz bir şekilde giycek kıyafetlerini hazırlarım.gerisini de doğsun hayırlısıyla ihtiyacına göre de alınır..hani alıp da koymak gibi bir lüksümüz yok bizim.. başka ihtiyacçlarını alırız.. bir de mağazalara baktığında insan kendini kaptrııyor şunu alıyım şundan da alıyım vs diye..

canım yeterki siz sağlıklı olun, kıyafetti şuydu buydu hallolur, bak ben evden çıkamadım ama çok şükür annem, kv. görümceler hazırladılar birşeyler, abartmamakta lazım, kv beşiği biraz pahalı aldı mesela ben olsam o paraya beşiğini arabasını alır çıkartırdım aradan, bizde kendimizi eşimin kredi kartına göre ayarladık, hesap kesiminden sonra inşallah bebek arabasını alıcaz, bebekte zaten bereketiyle gelirmiş

Hayat canim bende hic bir hazilrikyapmadim daha , bebek esyalari aldim, yatak aldim. amabebek esyalari yikamadim, valiz hazirlamadim, gecelik pijama takimi almadim, bebek cantasi alamdim, daha eksiklik var, bebek arabasi henuz almadim . yani yavas yavas hallediyorum. bu hafta annem olucak o gelince eksiklikleri tamamlarim artik..

canım sen istiyorsun da bebeğin hazır olsun gelir annesi.. .. dr un ne diyor.
Ben kizimi 42. Haftada dogurdum oglum rahmetligimi 40. Haftada dogurdum bunu bekliyemiyorum sabirsizlaniyorum biraz oglum geri gelecek saniyorum sanki

Buarada dr herseyi normal demisti gecen sali onumuzdeki sali cagirdi tekrar bakAlim o zaman ne diyecek bu arada bizim herseyimiz hazir bi tek bebek eksik:)

merhaba güzel annecikler .. ben izne ayrıldım evimin temizliği tamam kızımın ve benım hastane çantam hazır bekliyorum:) sizlerde neler var neler yok. damla nın doğumu bu pazartesi dimi. varmı başka yakın zamanda ?

Hayat canim bende hic bir hazilrikyapmadim daha , bebek esyalari aldim, yatak aldim. amabebek esyalari yikamadim, valiz hazirlamadim, gecelik pijama takimi almadim, bebek cantasi alamdim, daha eksiklik var, bebek arabasi henuz almadim . yani yavas yavas hallediyorum. bu hafta annem olucak o gelince eksiklikleri tamamlarim artik..

dün dalan roxy e baktım civilde varmış ama buraya civilde uzak.. marketlere anneme bir baktırıyım olmazsa. onların orada çok market. neyse sabah uyanırken burnumda çamaşır detarjanı kokusu vardı.

Ben kizimi 42. Haftada dogurdum oglum rahmetligimi 40. Haftada dogurdum bunu bekliyemiyorum sabirsizlaniyorum biraz oglum geri gelecek saniyorum sanki
başın sağolsun..allah kızına oğluna uzun ömür versin.

Kontrolden geldik simdi hersey yolunda Allaha sukur 2.520 kg olmus minnak 48 cm yaklasik...aspirini biraktik:) gunde 10 dk nefes egzersizi yap dedi dogumu kolaylastirmasi icin ve tabi yuruyuslere ve yuzmeye devam... Bu ay yine rekor kirip 3 kg almisim ama doktorum super bi adam anormal bi kg alisin yok huzursuz olma sadece dogumun kolay olmasi icin bu ay biraz dha dikkat et dedi:) nst de bizim kiz uyuyodu onyuzden meyvesuyu ve cikolata yedirdiler bana hareketlenmeye basladi...sonuc olarak teyzeleri 10 gun sora bida kontrole gidiyorum ve artik hep nst ye giricekmisim...bizden haberler boylee simdilik:)

Maşallah canım, kilosu,boyu herşeyi çok güzel.Artık kesin kararını verdin değil mi, ilk doktorunda gerçekleştireceksin doğumu? Ben de önümüzdeki hafta bırakıyorum coraspirini... Odasını yerleştirdin mi tatlım?

hiçbirşey yapmadım desem..
yani annemi bekliyorum. yeğenim kreşe gidince gelecek. hem temizlik yakın olsun istedim. onun dışında da yeğenimin küçüklüklerinden getirdik.. alacağımız şeyler var ama hani onlar da maddiyata bakıyor. hal olur.. yeter ki erken gelmesin.. gerçi gelince de iyi kötü bir şekilde alınır ama içine sininilir mi o ayrı..

sonuçta doğunca açıkta kalmaz bir şekilde giycek kıyafetlerini hazırlarım.gerisini de doğsun hayırlısıyla ihtiyacına göre de alınır..hani alıp da koymak gibi bir lüksümüz yok bizim.. başka ihtiyacçlarını alırız.. bir de mağazalara baktığında insan kendini kaptrııyor şunu alıyım şundan da alıyım vs diye..
Bende yeğenimin küçüklüklerini aldım biraz ama mevsimi uymuyor. Hem gerçekten abartmaya gerek de yok. Derler ya bebeğin yediği kâr, giydiği zarar diye. Zaten hemen küçülüyor kıyafetler. Bende mümkün olduğunca harcamalarımı çok dikkatli yapıyorum. İşi bıraktım ben. E malum ilerisini de düşünüyor insan.Yeter ki sağlık olsun ama borç da biter, herşey olur.

Maşallah canım, kilosu,boyu herşeyi çok güzel.Artık kesin kararını verdin değil mi, ilk doktorunda gerçekleştireceksin doğumu? Ben de önümüzdeki hafta bırakıyorum coraspirini... Odasını yerleştirdin mi tatlım?

Tsk ederizz teyzesii masallah ii durumda minigimiz:))
Evet evet ilk doktorumda olacak dogum Allah nasip ederse:)
Odasi geldi mobilyalar yerlesti temizlendi kiyafetlerini utulemeye basladik...sali gunune perdeleri ve avizesini bekliyoruz haliyi perdeler geldikten sora alicam cnku istanbuldan gelecek perde...ee perdeyi gormeden Hali almayayim dedim...
Yarin e bebekten kalan ivir zivirlar gelecek onlar da geldikten sora hastane cantam hazir olmus olacak sonunda:)

Sen ne durumdasin cnm kontrole haftaya gdicen mi yoksa 3 hftayi beklicen mi? Hazirliklar tam baslaymadi heralde calisirken zor oluyodur :(

Damlacigim senin dogumun bugun pzt degilmiydi? crs mi oldu ? bide 2-2:30saat nasil yuruyorsun super valla :) ben zorlansam 1 saat ancak . Bende bacaklarimi aldirdim, ama bu sefer bayan, agda yapmadan once bebek pudrasi surdu bacaklarima sonra agda yapti, daha sonrasinda bebek yagi surdu, islak havluylada temizledi. full bikini yaptirmadim, onun icin ayri para istedi.

buarada int okudum hamilelik doneminde agda normal zamana gore daha aci veriyormus bazi ciltlere, senin cildin hassas olabilir gebelikte , ondan acimistir, ama bebebk pudrasi dene hic aci vermiyor.
Yok canım Pazartesi. Yarın 1- pazar 2 Pazartesi sabahtan kızım kucağımda olacak inşallah. Muhtemelen cok hassas canım en ufak bir çarpmaya hemen morarır mesela. Bugun bende üsküdara indim eksikleri tamamladım ama düşün ciddi yoruldum. Sanırım artık bende yürüyemiyırum. Sabah 11 de çıktık gerçi yürüye yürüye indik yaklaşık 2 saate yakındır yürümüşüm yeni geldik eve ama suan cok yorgun hissediyorum kendimi. Galiba artık eski performansım yok yürüyüş konusunda yada öğlen sıcağından ötürü yürüyemedim. Ben bikini bölgesini yarın eşime aldırcam valla ağdanın acısına katlanmam ki ağda genital bölgeyi sarkıtıyor

günaydınlar..
herkese hayırlı cumalar..
sabah 5gibi sancı tuttu geldi gitti sonra yine geldi gitti. dolayısıyla uyudum.ama halen uykuluyum. yani sersem gibiyim.
haftanın son günü..

İlay için son iş günü:)) kızımız hafta sonuda dinlensin..kendine özel yerin keyfini çıkarsın..
pzt günü hayırlısıyla gelsin dünyaya..
Geçmişi okurken kızımın ismini görünce bir tuhaf oldum :) ay canım benim ne de düşünceli bir teyzesi var. Evet son iş günüm cocuksuz . Şaka gibi zaman ne çabuk geçiyor hayat

Yok canım Pazartesi. Yarın 1- pazar 2 Pazartesi sabahtan kızım kucağımda olacak inşallah. Muhtemelen cok hassas canım en ufak bir çarpmaya hemen morarır mesela. Bugun bende üsküdara indim eksikleri tamamladım ama düşün ciddi yoruldum. Sanırım artık bende yürüyemiyırum. Sabah 11 de çıktık gerçi yürüye yürüye indik yaklaşık 2 saate yakındır yürümüşüm yeni geldik eve ama suan cok yorgun hissediyorum kendimi. Galiba artık eski performansım yok yürüyüş konusunda yada öğlen sıcağından ötürü yürüyemedim. Ben bikini bölgesini yarın eşime aldırcam valla ağdanın acısına katlanmam ki ağda genital bölgeyi sarkıtıyor
Doğuma iki gün kala çok iyi bir performans göstermişssin bence alkışlıyorum ve maşallah nazar değmesin tü tüüü diyorum :) Ben senin yerinde olsam hafta sonu dışarı çıkmam artık yan gelir hoooppp yatarım canım.
Bu arada hastane odanı süsleyecek misin?
Bende deminden beri nette araştırıyorum kafam karıştı.

Kontrolden geldik simdi hersey yolunda Allaha sukur 2.520 kg olmus minnak 48 cm yaklasik...aspirini biraktik:) gunde 10 dk nefes egzersizi yap dedi dogumu kolaylastirmasi icin ve tabi yuruyuslere ve yuzmeye devam... Bu ay yine rekor kirip 3 kg almisim ama doktorum super bi adam anormal bi kg alisin yok huzursuz olma sadece dogumun kolay olmasi icin bu ay biraz dha dikkat et dedi:) nst de bizim kiz uyuyodu onyuzden meyvesuyu ve cikolata yedirdiler bana hareketlenmeye basladi...sonuc olarak teyzeleri 10 gun sora bida kontrole gidiyorum ve artik hep nst ye giricekmisim...bizden haberler boylee simdilik:)
Maşallah maşallah kilosu cok iyi geldi bana annesi cok iyi bakmış kuzusuna :) boyu posumda oyle. Sağlığı da yerinde cok şükür. Ee daha ne olsun hem anneye hem bebişe maşallah :nazar::nazar:

kızlar günaydın bende sabah nst ye girdim normal çıktı haftaya cuma tekrar gidicem hem nst hem muayne olucaz dun ağrılarım vardı geçti çok şükür bugün daha iyiyiz :) nerdeyse her gece doğum yaptığımı görüorum hatta akşam kendime bi geldim ıkınıorum ben uykuda doğurmazsam iyi :) buarada hayırlı cumalar diliyorum hepinize dualarımız kabul olur inşallah...
Amin canım benim ee maşallah bebişine. Amaan ben o nst yi hiç anlamıyorum zaten bence saçmasapan bir alet gibi geliyor ve zararı yok deseler de bence var
Hastaneyi randevu için şimdi aradım 11 eylüle kadar izinliymiş..Bir Dr bu kadar fazla izinli olur mu bu durumla o kadar çok karşılaştım ki başka Dr a hiç görünmedim görünmek de istemiyorum. Pazartesiyi iple çekiyordum tam 3 hafta oluyordu..
3 hafta sonra gel diyor da nereye gel hep böyle oluyor Dr ziyaretlerimin arası uzuyor..Şimdi nerdeyse 1 hafta sonra gidicem. Allahtan bir sorunum yok...Bebeğimi özledim merak ediyorum gerçekten herşey yolunda mı?
Bu doktorların bu sorumsuz davranışlarına sinir oluyorum. Her ne olursa olsun sana söylemesi gerekiyordu diye düşünüyorum bak simla ben tatile gidiyorum ben yokken eger bir sıkıntı yasarsan bu doktora gelebilirsin diye söylemesi gerekli bence. Ben sırf bu yüzden iki tane doktorumu değiştirdim

Maşallah maşallah kilosu cok iyi geldi bana annesi cok iyi bakmış kuzusuna :) boyu posumda oyle. Sağlığı da yerinde cok şükür. Ee daha ne olsun hem anneye hem bebişe maşallah :nazar::nazar:

Amin canım benim ee maşallah bebişine. Amaan ben o nst yi hiç anlamıyorum zaten bence saçmasapan bir alet gibi geliyor ve zararı yok deseler de bence var

Bu doktorların bu sorumsuz davranışlarına sinir oluyorum. Her ne olursa olsun sana söylemesi gerekiyordu diye düşünüyorum bak simla ben tatile gidiyorum ben yokken eger bir sıkıntı yasarsan bu doktora gelebilirsin diye söylemesi gerekli bence. Ben sırf bu yüzden iki tane doktorumu değiştirdim

Tskk ederizz teyzesii insallahh hepimize kolay dogumlar nasip olur da pitirciklari kucagimiza aliriz bian once:)

Doğuma iki gün kala çok iyi bir performans göstermişssin bence alkışlıyorum ve maşallah nazar değmesin tü tüüü diyorum :) Ben senin yerinde olsam hafta sonu dışarı çıkmam artık yan gelir hoooppp yatarım canım.
Bu arada hastane odanı süsleyecek misin?
Bende deminden beri nette araştırıyorum kafam karıştı.
Yatamam ki nasıl yatıyım. Yarın temizlikci abla geliyor onun yanında olmam gerekiyor sonra kendi odamızı süsleyeceğiz artık son eksikler gözden geçireyecek ki muhtemelen birsey daha çıkacak ben yine dışarlarda olacağım. Pazar günü de hastaneye gideceğim odayı süsleyeceğiz. Falan filan. Ya aslında oda süsleme paketine anlaşmayı düşünüyordum 300 lira bizim hastanede veriyim ben hiç uğrasmıyım dedim ama oda süslememesinin içinde kapı süsü falan da var ee ben kapı süsümü yaptırdım zaten sadece süslemeye de 300 veremem yani netten tül falan almıştım balonlarım falan da var ben süsleyeceğim. Bu arada tesekkür ederim :) ama şuanda popişimi kaldıracak dermanım bile yok

Yatamam ki nasıl yatıyım. Yarın temizlikci abla geliyor onun yanında olmam gerekiyor sonra kendi odamızı süsleyeceğiz artık son eksikler gözden geçireyecek ki muhtemelen birsey daha çıkacak ben yine dışarlarda olacağım. Pazar günü de hastaneye gideceğim odayı süsleyeceğiz. Falan filan. Ya aslında oda süsleme paketine anlaşmayı düşünüyordum 300 lira bizim hastanede veriyim ben hiç uğrasmıyım dedim ama oda süslememesinin içinde kapı süsü falan da var ee ben kapı süsümü yaptırdım zaten sadece süslemeye de 300 veremem yani netten tül falan almıştım balonlarım falan da var ben süsleyeceğim. Bu arada tesekkür ederim :) ama şuanda popişimi kaldıracak dermanım bile yok
Bende yarın Eminönü'ne gideyim diyorum. Herkes oraya gidiyor mübarek :) Benim kızın ismi belli değil ben o yüzden kapı süsü yaptıramıyorum. Bu arada seninde son dokunuşlar artık. Geriye sayım başladı :D

Kesinlikle demesi gerek çok ilgisizce bir davranış...Şu noktadan sonra Dr değiştirmiyim diyorum da aslında normal doğum sonuçta Dr un aman aman işlevi yok ben ıkınıcam o alacak...Başka Dr a mı görünsem diyorum da yandan ne acelesi var diyorum arada kaldım öyle...
Sezeryan olsam o zaman Dr u daha önemserdim.

Back
X