- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
Aynı şekilde hazırlanıyoruz Lakitocum:) Ben de ihtiyacı kadar aldım şimdilik, hem çok az giyecekler dedikleri için hemde kıyafet çok gelir dedikleri için aldıklarım elimde patlamasın diyorum ama bi yandan da gözüme yakındaki mağazaları kestriyorum, lazım olursa eşimle çıkıp alırız diye. Bebek şekerlerini de internetten bakıyorum ama doğumdan sonra sipariş veririm onları da, ilk günden toplanmaz herhalde insanlar başımıza:)Daha hiç hazırlık yapmadın mı? Bende doğum çantamı falan hazırlamadım daha.Evi temizledim salon kaldı. Birde herşeyi kendim yapıyorum. Annem gelince de bi el atar son dk artık. Ama ben mümkün olduğunca evi kirletmemeye de özen gösteriyorum şimdilik. Bebek şekeri vs onları da ayarlamadım ben. Gerçi abartı hiçbir şey de yapmıyorum. Olduğu kadar. Kıyafet olayını da sadece ihtiyacı kadar aldım şimdilik.
Ben de ben de:)Gunaydin ben dogurmak istiyorum artıkk
Coolcum benim de gözümde çok büyüyordu ve bende hepsini kendim hallettim ama sana küçük bi tüyo vereyim, hepsini ambalajından çıkarınca renkli ve beyaz diye ayırıp makinede 15 dklik kısa programda 30 derecede sabun tozuyla yıkadım, kıyafetleri, battaniyeli falan iki yıkama oldu zaten, uyku setini de aynı şekilde yıkayıp kuruttuktan sonra ütüleyip bir hurca katlayıp koydum,tozlanmaz bu şekilde. Ütü korkutuyor insanı ama hepsi minyatür kıyafet olduğu için bir ütü darbesiyle halloluyorlar merak etme canım:)Canım sanırım haftaya başka bir doktora giderim, 3 hafta çok uzun,sonraki hafta da kendi doktoruma,Nst'ye bağlayacakmış.Bakalım nasıl birşey :)
Benim ufak tefek şeylerin dışında alınacak birşeyim kalmadı canım.Ama hepsi çok dağınık şekilde torbalar içerisinde duruyor.İzne ayrılınca toparlarım artık diyorum.Daha hiçbir hazırlık yapmadım, çok da gözümde büyüyor...Bi de hep erkenmiş gibi geliyor,sanki şimdi yıkayıp kaldırsam,tozlanır gibi geliyor hep.Bu gidişle yetiştiremeyeceğim galiba :)
Süpersin valla, herşeyi halletmişsin,bekledin bekledin ve bir anda atak yaptın :)
Bizim kızlar ters fikirli Gül:) benimki de her gün daha çok aşağı iniyor sanki garibim ya, o normal doğuma hazırlanıyor biz sezaryan planları yapıyoruz, ama seninki de vakti gelince normal yolla gelir inşallah canım:) sıkboğaz etmeyin kızcağızı şimdiden:)Aaa o zaman bende üye olayım
Bende ağrısından çekiniyorum , sezeryanda yine iyi günü biliyorsun :)
Baya yürüyorsun , sürekli takip ediyorum buna rağmen doğum sancın olmuyor . Tam zamanların halbuki
Doktorum normal doğumlar 37 - 38 haftalarda olur dedi , o bakımdan haftaya başlıyorum beklemeye . Ama sende
neden olmadı ya...
İlişkiye girmeye kızımdan çekiniyoruz biz :) Ben ağdadan korkuyorum canım yanar diye . Önümüzdeki hafta sonu giderim . Faceye bekleyin bende geliyoruuummm , hatta bana davet gönderin :)
Canım benim doktorum 42 haftayı hayatta bekletmez .En geç 40 . hafta o zamana kadar geldi geldi , gelmezse Arife günü yani 40. haftada alırım dedi . Faceye üye olmam için davet göndermeniz gerekiyor galiba ben facede biraz acemiyim de ...
Doğrudur canım ama Bülent Bey acele ediyor galiba normal doğumlar 37-38 de olur dedi . 3 Ekim son gün dedi .
İnşallah canım ya Kızım kendiliğinden gelsin o kadar çok istiyorum ki , aslında acıya da dayanıklı değilim dir artık neyime güveniyorsam . Ağdaya haftaya cumartesi gideyim diyorum ben 37 bitiyor . Kontrolün haftaya cumartesi değil mi senin ? Ben randevumu aldım canım , 17 eylül çarşamba ...
Faceye geliyorum canım sana adımı - sanımı özelden yazayimTabi kızlar bana davet gönderirler ise gerek kalmaz . Doktora gitmişsin maşallah kızına güzel haberlerle döndün . Nefes egzersizlerini ben bilmiyordum Yeşime yazınca gördüm teşekkürler .
Yürüyüşü yapalım canım , özellikle hamilelikte çok iyi doğumu kolaylaştırıyor . Bu hafta yaptırayım da benim hamileliğimden beri azaldı baya , ama bakayım yinedeteşekkürler ...
benim en samimi dostumun burcu koç:) ben boğa burcuyum canım yükselenim de aslan. ikisi de dediğim dedik, kararlarından vazgeçmeyen, öncü burçlar:) benimle anlaşmak biraz zor ama anlaşan da bırakmaz yakamı kolay kolay:)) ya ben aslında öyle çok duygusal birisi değildim. tamam vicdanlı birisiyim ama duygusallık hamilelikte had safhaya cıktı:)
Aboo, o nasıl bi kombinasyon olmuş o öyle?:)geçen eşine esip gürlemelerin ondanmış kuzum,tabi sonra yine şeker gibi yumuşaman da:) benim erkek kardeşim boğadır, sinirleri zıpladı mı kaçıyoruz ondan artık alıştık ama normal halinde de inanaılmaz yufka yürekli, pamuk gibidir ablacım:)