günaydın güzel anneler,
dün gece eşime bak hafta sonu bilgisayarı açamadım 3 kişi doğum yapmış felan diye anlatıyordum, çok erken değilmi dedi, neyse sonra ben lavaboya girdim bir baktım kanamam var, tabi biz hemen bir bavul buulup bebişin benim neyim varsa içine tıktık doğru hastaneye, ELİF ÇİLER EREN nöbetçiymiş, bayıldım kendisine çok tatlı dilli güler yüzlü bir doktor, önce alttan muayene etti (bu kısmı hiç sevmiyorum ) kanaman yok rahim ağzıda açılmamış dedi, sonra nstye girdim çok şükür onun sonucuda iyi çıkınca eve gönderdi bizi, ama elif hanımda oğluşumu zayıf buldu

birde nedense karnım çok sert taş gibi oluyor
bu arada kardeşim anneme gece eve gelmicem demiş bende onu arayıp ben hastaneye gidiyorum bu gece bebek gelebilir hemen eve geç çağırırsam anneyi alıp hastaneye gelirsin demiştim, annemide arayıp hastaneye gidiyoruz dedim ama sağolsunlar beni bin pişman ettiler, kardeşim başlamış ağlamaya ,annem hemen bavul hazırlamış tutturdular gelicez diye :) o halimle birde bizimkileri sakinleştirmeyle uğraştım :) evden çıkarkende kv deye söyledik biz bi hastaneye gidip gelicez biraz sancım var dedik, onlarda tutturdular gelelim diye, neyseki kimse gelmedi nedense bu durumda yanımda sadece eşim olsun istiyorum daha rahat oluyorum, eşimde zaten 9 doğurdu akşam