2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benimki erken basladi ya. Ben de bayramdan sonra olsun diyordum ama artik bir an once olsun istiyorum cunku cok cabuk yoruluyorum is yapamiyorum yemek felan da yapamiyorum :KK43:
Ben de çabuk yoruluyorum artık tabi gece de pek uyuyamıyorum o yüzden:( Ama iş yapıyorum biraz biraz daha tamamlayamadım ben hazırlıkları. Yemeği annem gelip yapıyor sağolsun. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. Ben 15 gündür doktora gitmiyorum perşembe günü inşallah gidicem umarım her şey yolundadır. Şu 15 günde çok şey değişti iyice büyüdüm, hareketleri değişti kızımın inş her şey yolundadır. Kızımı çok merak ediyorum artık o yüzden sabırsızlık başladı bende de, gelsin de artık göreyim meleğimi diyorum bazen sonra aman daha vakit var gelişsin daha diyorum:)

slm kızlar cuma günü sancılarım vardı saat 12 gibi burayada yazdım 2.30 eşim geldi ve hastaneye gittik 8 cm açıklık olduğu söylendi ve doğuma alındım 4.30 oğlum normal doğumla dünyaya geldi 3400 kg 50cm boyunda oğluşum oldu buraya girmeye pek fırsatım olmuyor bir daha ne zamn girerim bilmiyorum haber vereyim dedimm oğlum şimdilik çok sağlıklı benim sütümde geldi ama gögüs uçlarım yara onlar çok acıyor 4 dikişim var perşembe günü konturolümüz var çok mutluyum kızlar işallah sizde bebişlerinizi sağsalim kucağiniza alırsınızz kendinize iyi bakın oğluşum uyanır şimdi her an çıka bilirimmm
Ay canım Allah analı babalı büyütsün. Sizi okuyunca insanın hemen doğurası geliyor o mutluluğu yaşamak için.:)Allah bize de nasip etsin inşallah. Sağlıkla, güle güle büyüt oğluşunu inşallah.

slm kızlar cuma günü sancılarım vardı saat 12 gibi burayada yazdım 2.30 eşim geldi ve hastaneye gittik 8 cm açıklık olduğu söylendi ve doğuma alındım 4.30 oğlum normal doğumla dünyaya geldi 3400 kg 50cm boyunda oğluşum oldu buraya girmeye pek fırsatım olmuyor bir daha ne zamn girerim bilmiyorum haber vereyim dedimm oğlum şimdilik çok sağlıklı benim sütümde geldi ama gögüs uçlarım yara onlar çok acıyor 4 dikişim var perşembe günü konturolümüz var çok mutluyum kızlar işallah sizde bebişlerinizi sağsalim kucağiniza alırsınızz kendinize iyi bakın oğluşum uyanır şimdi her an çıka bilirimmm
Maşallah sizeee:) tahmin etmiştim senin doğum yaptığını. Sancım var dedin bir daha yazmamıştın. Allah analı babalı büyütsün oğluşunu. Haberini alınca çok mutlu oldum ve de heyecanlandım. Senle aynı gündü bdt miz. Sen öncümüz oldun. Sıra kamuranda inş o da kolay doğum yapar buraya yazar:) oğluşunu öp kokla doya doya bizim yerimize de....
Kozlar hastane deyim 11 11 30 gibi alacaklar kendinize II bakin hakkinizi helal edin çok şeyler paylastik birlikte
Helal olsun canım. Beraber çıktığımız yolculuğumuz nihayet sona eriyor. Herkes birbirine çok destek oldu gerçekten. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah....

Canim masallah size allah anali babali buyutmeyi nasip etsin gozunuz aydin sizler böyle yazinca gidip dogurasi gelio insanin. Darisi bizlerinde basina inşallah...

Maşallah size canım:nazar:
Beraber çıktığımız bu uzun heyecanlı yolculuğu tamamlayıp sonunda sağlıkla muradına erdin :)
Anladığım kadarıyla çok da sorunsuz bir doğum yaşamışsın..Darısı bebeğini bekleyen tüm anne adaylarının başına :))

Lierac mı sürüyorsun yoksa :) Ben kaç kez dedim zeytinyağı ve katı kakao yağı sürün diye. Tek bir çatlağım olmadı hamilelikte maşallah. Ama ergenlikte çatlamıştı bacaklarım. Yani çatlamaya müsaitim. Üstelik tam bir Deniz anası oldum, çok kilo aldım karnıma. Yarın gece de çatlamazsam kurtardık demektir sanırım. Doğum sonrası da çatlamam umarım :) Bir de ben zeytinyağını içtim kaşık kaşık, çok da bol su tükettim. Belki bunların da faydası olmuştur.
Mustela ve bebek yağı kullanmıştım.. işteyken içtiğim suya kdr her şeye dikkat ettim ama eve geçince pek bi takip etmedim, acaba suyu mu az içtim bilmiyorum ki:( bikaç küçük çatlağı farkedince günde 3 posta sürdüm kremi ama her geçen gün birer birer artıo o küçük çatlaklar..allahtan alt taraftalar belki göbişim inince onlar da aşağıda kalır:( kakao yağını ve birkaç yağ daha var, çatlakları biraz düzeltsin diye önermşler internette onu denicem artk ben de :(

kızlar sabah kalkınca birden çamaşırm ıslandı, normalden az daha fazla, ama öyle 1 bardak kdr da değil.. anaaam suyum mu gelio diye tuvalete koştum ama sonrası gelmedi.. şmdi de psikolojk heralde, malum bölge sızlıyormş gibi geliyor =/ suyum gelmemiştir heralde yaa dimi.. sancm da yok, sızlamalar var o kdr

Günaydın kizlar aksam cok heycan yaptim gelcek diye ama gece sadece kasilmalarim oldu şimdi bişiy yok anlamadim birden gelio agri oturuoken bile sancim oldu neyse kandirio bu bidiklar bizi aksiyon yaratiolar bizlere :) herkese hayırlı günler diliyorum
bu ağrı nasıl bşy? bnm sızlama gibi şeyler oluyor, regl ağrısına benzıyor evet ama tam ağrı da sayılmaz.. hani duramicak gibi değil.. hemşire sancı gelince anlarsn merak etme bunlara benzemez demişti 4 günüm kaldı hala çok sancılı bir ağrım olmadı( olmadığı için sevnmelym belki de=) hani bazıalrnın ağrı eşiği yüksektr diyorlar ya belki de öyledir ha?

doğum yapan arkadslsr tebrikler gözümüz aydın.smdı yenı bır evre başladı sızın ıcın
darısı basımıza.meralg cnm sen her an dogurcak gbısın hazrlıklı olmanda fayda var.son hazrlkların varsa bıtır hemen bu bebıs gelıorum dıor resmen.ben bugun daha ıyım ama toparlanamadm.kapıcı teyze geldı su ıstedi kovasına,onu doldurdum baktım kadın ortadan kaybolmuş mecburen kovayı taşıdım bırszda ıttırerek sürüyerek.sonra sırtım ve messnem ağırdı.sankı bebek dahafa aşağı kaydı bır anda.sonra oturdum tv ızlemel ıcın gene kapı çaldı.haydaaa.gttık açtım kapıcı bana dert yandı ellı saat evıne hırsz grmıs 13mılyarlk altın kurban paralarnı almış vs vs.artık bıtsede otursam dedım ıcımden.yürüyüşe cıkcsm ama hıc halım yok.annemde yok tek olmak ne zor.bırınız gelıp yürüyüşüne eslık edın hadi :)

kızlar sabah kalkınca birden çamaşırm ıslandı, normalden az daha fazla, ama öyle 1 bardak kdr da değil.. anaaam suyum mu gelio diye tuvalete koştum ama sonrası gelmedi.. şmdi de psikolojk heralde, malum bölge sızlıyormş gibi geliyor =/ suyum gelmemiştir heralde yaa dimi.. sancm da yok, sızlamalar var o kdr
akıntın yok dım.terlemedgnede emınsın.suyun gelmıs olabılır.biraz ı gelmıstır hepsı gelcek dıye bsey yok.kndını takıp et sancılanrssn hemen gıt ama ben olsam ıcın rahat etsın dıe bır gder gosterırdım

Selam kızlar, ne güzel herkes patır patır doğuruyor. Doğuranları tebrik ediyorum. :)Darısı başımıza.
Fazla yazmıyorum ama forumu okuyorum. Doktora geçen hafta gitmiştik. Doktor normal doğum dedi. Ayın 10'dan önce doğumu beklemiyorum dedi. Bebeğim biraz zayıf da. Belim ağrıyor, sağ bacağımdan yürüyemiyorum. Yalancı kasılmalarım var. Onun dışında ellerim ve ayaklarım şişiyor. Özellikle el parmaklarım çok ağrıyor. İğne batar gibi.
Doğuranlardan doğum hikayelerini bekliyorum. Okumak çok güzel oluyor... Muhakkak yazın arkadaşlar. :D

akıntın yok dım.terlemedgnede emınsın.suyun gelmıs olabılır.biraz ı gelmıstır hepsı gelcek dıye bsey yok.kndını takıp et sancılanrssn hemen gıt ama ben olsam ıcın rahat etsın dıe bır gder gosterırdım
akıntım yok cnm, herhangi bi değişk durum da yok gibi.. biraz takip edeym bakalm ben, gariplik olursa arym doktoru..

Maşallah canım Rabbim analı babalı buyutsun darısı bize olsun hayırlısiyla inşallah

cnmm ya ben senı hıc gormedm ama gecen rüyama gırdın.bılmıorum yanılıorumdır heralde ama ruyamda sıyah saclı uzundu ve beyaz tenlıydın.sana kırmızı ve sıyah kayısı getrmı:KK57:stm tabak dolusu.hyrdr inşş

Hayır olsun inşallah canım siyah sacliyim ama tenim esmer bende geceleri saçma rüyalar görüyorum hamilelikten oluyor birde burda hep birbirimizi takip ettiğimiz için bilinç altında da kalıyor

Back
X