- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim dualarım seninle..her şey çok güzel gecicek inşallah..ŞAFAK SIFIIIIIR.
Kızlar bize dua edin lütfen. Nasipse sabah 10'da sezeryan olacağım.Gerginim, dokunsalar ağlayacağım. Hayırlısıyla Denizime kavuşacağım sabah. Hepinize dua edeceğim. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla büyütelim inşallah.
İyi ki varsınız. Bir süre buralarda olamam. Hakkınızı helal edin.
Bna 36+6da yaptı cnm bide bugun oldmyani senind smdi olman nrmalkızlar geeliniz benden daha ilerde hafta olarak doktor bana 37 hafta 3 günlükken çatı muayenesi yapacak erken mi yoksa normal mi size ne zaman yaptılar
Hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın ve onu görünce tüm sıkıntıların geçecek merak etme..Sağlıkla bebğini kucağına al sonrada bize yaz müsait olunca Allah kolaylık versin:)ŞAFAK SIFIIIIIR.
Kızlar bize dua edin lütfen. Nasipse sabah 10'da sezeryan olacağım.Gerginim, dokunsalar ağlayacağım. Hayırlısıyla Denizime kavuşacağım sabah. Hepinize dua edeceğim. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla büyütelim inşallah.
Teşekkür ederim doğru hemen büyüyorlar içim rahat etti şimdiHayırlı haberlerini bekliyoruz canim ayrıca 0 3 ayligin küçüğü yok ilk zamanlar büyük gelir ama cok yakında da küçülüyor bir anda buyuyolar
Yedek aldım zaten 1 tane 10 lu iki tane 5li hastane çıkışı aldım0-3ay yaziyorsa yanina alabilirsin ama mutlaka yedek hastane çıkışları da almani öneririm. Ben 3 tane takım koydum yanıma malum 2 gece yatış yapılacak
Kızlar bu arada doğumu tetikleyen birşey daha okudum kk da. Battaniyeye sarınıp ter su içinde kalana kadar sıcacık yatmamız gerekiyormuş. İşe yarar mı bilmiyorum. Sıcak su işe yaradığına göre denenebilir.
Sağlıkla gelsin Deniz'in canım Allah kolaylik versin benimde 1 gün kaldı bizede dualarinda yer verŞAFAK SIFIIIIIR.
Allah yardımcınız olsun canım... :)ŞAFAK SIFIIIIIR.
oturdgm yerde durup durup alt tarafa ağrı giriyor.. kalkıyorum belime vuruyor..uzancam şmdi brz..hadi bakalm hayrlısıı..
çok belli olmuyor ya. 3 hafta erken doğuran da oluyor 41. hafta doğuran da oluyor.Ben en sona kalicam gibi, ay sonu bekliyorum bebisimi.. Ama simdiden yuruyemiyorum cok kasilmam oluyor ama sanci yok..
senin son günlerin sanırım, hatta günlerin dolmuş sanırım canım:) inşallah tez zamanda kendi sancımızla doğururuzBendeeeeene zaman gelecek bekliyoruz... suni sancıyla ilgili yazılar okudum bugün. Olumlu şeyler de var olumsuzlarda. İnşallah kendi sancımız gelir de suni sancıya gerek kalmaz.
Bence doktoruna güven cnmSonuçta o da seni ve bebeği tehlikeye atmak istemez. İçim rahat etsin dersen başka bi doktora daha görünmeni tavsiye ederim. Ama illa normal olsun dememek lazım bence. Bende normal istiyorum ama sancım gelmezse suni sancıyla açılma olmazsa elbetteki bebek strese girecek korkusu başlayacak ve sezeryan tek seçenek olacak. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Kızlar bir şey soracağım:
Şimdi normal doğum için hastaneye gidince hastahanede kıyafet değiştiriliyor mu? Hastane giysisi filan mı giyiniyoruz? Yoksa doğum esnasında kendi kıyafetlerimiz mi oluyor üstümüzde? Doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz? Diyelimki sancım geldi lohusa pijamamı mı giyinip gideyim.
Ayy, millet nasıl doğuracağım diye düşünür ben de böyle saçma şeyler düşünüyorum.
son 11 güne girdim ben sen de 12 güne:) artık gelseler iyi olur sanki, daha fazla irileşmeden doğurabilelim:) bazen face bazen burası. iş yerinde masa başında daha çok girebiliyordum buraya, şimdi her gün bir iş çıkıyor, insan evde daha yoğun oluyormuş:))hahaaa biliyorum canım varız işte 10-15 az mı dedim acaba saymadım :)) Facedesin sen genelde artık...
Kızlar bir şey soracağım:
Şimdi normal doğum için hastaneye gidince hastahanede kıyafet değiştiriliyor mu? Hastane giysisi filan mı giyiniyoruz? Yoksa doğum esnasında kendi kıyafetlerimiz mi oluyor üstümüzde? Doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz? Diyelimki sancım geldi lohusa pijamamı mı giyinip gideyim.
Ayy, millet nasıl doğuracağım diye düşünür ben de böyle saçma şeyler düşünüyorum.
Ay bilmiyorum ki aklıma geliyor. Herhalde başka şeylerle dikkatimi dağıtıyorum. Hayırlısı ve afiyetlisiyle biz de bir doğursaydık. Yavrularımıza kavuşsaydık.Canim neler düşünüyorsun öyle normal doğumu bilemem ama sezeryanda hic birsey kalmıyor hastanenin verdiği giysiyi giyiniyorsun takı ve küpe de kalmıyor
Simdi sen sorunca ben de merak ettim nasil oluyor acaba ben de ona gore giyinirim,10 gun once rahatdizdim aksam nst girdim yan odada bi hamile kadincagiz agliyor inliyordu esi annesi falan yanindaydi pijamalari vardi ustunde ben de merak ettim acaba orasi sanci odasimiydi, neyse sabah annemi arayip bi sorayim hastane kiyafet veriyodur herhalde![]()