Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim iki cocugumdada ne göğüs Pedi kullandım nede göğüs Pedi ikisinide gerek duymadim bence göğüs kalkanı kullanma emzirmek bebekle anne arasında farklı bir bag.ama şöyle birşey olurda eğer bebeğin göğsünü tutmazsa ozaman belki lazım olur bence şuanda alma bebeğini kucağına al zaten heryerde bulunan bişey lazım olursa eşinde alır bence gerek bile kalmicak bebeğin bol bol emicek
Slm canim benim arkadas da gecenlerde dogum yapti gogus kalkani almisti ama doktoru hic gerek yok falan diyince geri kullanmadi ben de o nedenle almadjm eger ihtiyac duyarsam dogumdan sknra esime aldirtirim ama sen bilirsin tabi :)
inşallah sağlıcakla kavuşursunuz.. güzel haberini bekliyoruz.ŞAFAK SIFIIIIIR.
Kızlar bize dua edin lütfen. Nasipse sabah 10'da sezeryan olacağım.Gerginim, dokunsalar ağlayacağım. Hayırlısıyla Denizime kavuşacağım sabah. Hepinize dua edeceğim. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla büyütelim inşallah.
İyi ki varsınız. Bir süre buralarda olamam. Hakkınızı helal edin.
Canım çok sevindim.. Artık bebeğin gelebilir :) Halıların gelmesini bekliyordu belki annesi için :)kızlar hangnz bana dua ettı? Icıme doğmuş gbı evımın temzlgnı yaptm.halılarım prsmbe gelcek ancak dedım ama esım aradı halılarım gelıormus smdı yuppııı ııkı temzlemsm
Evet canım gelsinler artık...Ben bu zamana kadar kalacaklarını hiç düşünmemiştim.son 11 güne girdim ben sen de 12 güne:) artık gelseler iyi olur sanki, daha fazla irileşmeden doğurabilelim:) bazen face bazen burası. iş yerinde masa başında daha çok girebiliyordum buraya, şimdi her gün bir iş çıkıyor, insan evde daha yoğun oluyormuş:))
Aynı durumdayız heran har dakika gelecek beklentisiyle yaşar oldum.. Hele yatarken acaba bu gece mi diye yatıyorum..Rahat olamıyorum bir türlü engel olamıyorum düşüncelerime gelsin gelsin diye bekleyip duruyorum sürekli..Bende de açılma var. Bebeğim kafasını ittiriyor. Sanki azcık sancımda oldu ama öyle doğumluk bir durum değil...Şiddetli değil. Allahım yardımcımız olsun canım..Kizlar bugun drum 1haftaya kadar olur dogumun ddi açılmam varmş ama sancm yok bebegm aşagya cok baskı yapyo .heran tetikteym hç rahat dglm kendmi nasl rahatlatrmçok streslym
Canım son haftalarda ölçümler doğru çıkmayabiliyormuş, bunun dışında kilosu iyi bebişinin takma kafana. Ters birşey olsa Dr söylerdi zatenKimse Yokmu
Bir sey aklima takildi, demin netten hastane cantalarina falan baktim kimileri sezeryandan sonra hastanede dus aldirdiklarini bu nedenle sampuan vb seyleri yanimiza almamizi soylemis, benim arkadas da dr hemen banyo yapmaya izjn vermiyor, eve gelince yapiyorsun demisti tecrubeli olanlar hangisi dogru, bir de ben ozelde dogum yapicam bebek sampuani falan giturmek gerekiyor mu, netten bircok listeye bakinca kafam karisti![]()
aramzdada sdce bi gun var.benimde aynı şeyler işte bebegn hareketleride önceki gbi dgl çok kuvvetli.sen yne yalnz dglsndr benim eşmde cumaya kadar gece çalşyo ben tekm ne kdar ahle apartmanı olsada esm olmaynca tdrgn olyorum.saolsn kaynanamda daha gelmdi bi yandanda ona bozuluyorumAynı durumdayız heran har dakika gelecek beklentisiyle yaşar oldum.. Hele yatarken acaba bu gece mi diye yatıyorum..Rahat olamıyorum bir türlü engel olamıyorum düşüncelerime gelsin gelsin diye bekleyip duruyorum sürekli..Bende de açılma var. Bebeğim kafasını ittiriyor. Sanki azcık sancımda oldu ama öyle doğumluk bir durum değil...Şiddetli değil. Allahım yardımcımız olsun canım..
Kızlar 38.haftadayım. bebeğimin kilosu 3790gr çıktı bugün. Geçen hafta bugün 3150 çıkmıştı özel doktorda. Kafam karıştı bir haftada 600gr almış olabilir mi? Haftaya gel kilosuna bi daha bakalım olmazda doğumu başlatırız dedi.çatı muayene mi de oldum. Normal doğuma uygun dedi. Şimdi bebek iri ise normal olmaz da![]()
Kizlar benim bebek 3 hafta once 2500 gr idi bugun 37+5im 2900 çıktı doktor normal aralikta ama kilosu ortalamadan düşük dedi neden oyle çıktı hiç anlamadım şimdiye kadar kilosu hep ileriden gidiyordu sizin 38. Hafta icinde bebeklerinizin kilosu ne kadardı inşallah bir sikinti yoktur.
Çatı muayenesi de oldum çatı kapalı imiş henüz olmayanlar hiç korkmayın kendinizi rahat bırakırsanız hicbirsey hissedilmiyor.cati simdi kapalı ama acilir değilmi sizin 38. Haftada nasıldı
ben de geçen pazartesi gitmiştimKizlar benim bebek 3 hafta once 2500 gr idi bugun 37+5im 2900 çıktı doktor normal aralikta ama kilosu ortalamadan düşük dedi neden oyle çıktı hiç anlamadım şimdiye kadar kilosu hep ileriden gidiyordu sizin 38. Hafta icinde bebeklerinizin kilosu ne kadardı inşallah bir sikinti yoktur.
Çatı muayenesi de oldum çatı kapalı imiş henüz olmayanlar hiç korkmayın kendinizi rahat bırakırsanız hicbirsey hissedilmiyor.cati simdi kapalı ama acilir değilmi sizin 38. Haftada nasıldı