Sağol canım yaa, çok yardımcı oldun. Allah razı olsun. :)
Ne demek canim rica ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım yaa, çok yardımcı oldun. Allah razı olsun. :)
kızlar ben kaçırmışım ya.kamuran doğuma gtmıs.sunıbsancımıbaldı kebdı sancılarımo geldı haberı olan var mı
Canim hastaneye gittiginde eger acilman yeterli ise dogumhaneye aliyorlar sadece alt tarafini cikartirlar ya da komple soyundurup ameliyat kiyafeti giydirirler yaninizda gecelik bulundurmanizi tavsiye ederim eger hemen dogum gerceklesmezse ya da acilma tam degilse yuruyeceksiniz ve sanciniz basladiginda hemen catala geri donup ikinmaya baslayacaksiniz bunun icin giyinip soyunma islemi sancilarin geri gitmesine neden olacagindan gecelik daha mantikli oluyor yukariya siyirirsiniz ve doguma baslarsiniz ameliyat kiyafeti giydirme sebepleri acil bir durumda zaman kaybetmeden ameliyata alabilmek icin her hastanenin kurali farkli oluyor.pijamalari daha sonra giyinirsiniz dogum bittikten sonra odaniza ciktiginizda. Dus olayi da hastaneye bagli kimi hastane aldiriyor kimi aldirmiyor Allah korusun saglik problemi olur uzun kalirsaniz sacinizi yikamak icin yaninizda bulundurun ben koydum cantama....
onunvgunu gecmstı 41+lardı yanls hatrlamıorsam. Doğuma gren arkdslrm bzede dua etsin,bzde sze edıoruz inş kolayca yavrunuza kavuscaksnzSuni sanci verilecekti diye biliyorum canim
Slm kozlar ben sezaryan oldum ama çok kotu gecti4300 oldu bebeğim ciikarkwn solunum sikintisi yasadi şekeri düşmüş su an yoğun bakimda ben daha hic görmedim benimde kanamam var o kadar Ör bir doğum oldu ki kizlar lutffen dua edin ya iki gündür birsey vermiyolar kanama nedeniyle
hehehe öyle deme yaa geçrn bnm de aklıma geldi oKızlar bir şey soracağım:
Şimdi normal doğum için hastaneye gidince hastahanede kıyafet değiştiriliyor mu? Hastane giysisi filan mı giyiniyoruz? Yoksa doğum esnasında kendi kıyafetlerimiz mi oluyor üstümüzde? Doğumdan sonra duş alabiliyor muyuz? Diyelimki sancım geldi lohusa pijamamı mı giyinip gideyim.
Ayy, millet nasıl doğuracağım diye düşünür ben de böyle saçma şeyler düşünüyorum.
çok sık gibi gelmşti bana ama tık yok yine :SAy hadi hayirlisi dakikalari say canim
cnm o bnmde oluor.hatta dun aynı banyo ıcın soyundgmds oldu bacağıma aktı ams ben onun akıntı oldgnu blıyrm çünkü dha öncede oluordu ama suyumda bır sorun ckmadı çok şükür.oyle olunca peçeteyle malum bolgenı sıl bak akıntımı gelmıs az mı cokmu.bazen ıcerde kalıncada sıvılasıp akıorMerhaba herkese doğuma girenlerin allah yardımcıları olsun sabah duşa girecekken ayna karşısındaydım bir baktım bacağımdan aşağı böyle klorlu su gibi renkte su bacaklarımdan aşağı aktı ama çok değildi böyle bacağımdan aşağı 4-5 damla falan indi ama beni tedirgin etti acaba suyummu geliyor diye bilgisi tecrübesi olan varmı arkadaşlar
3gun sonra napcsn gelmezse sunı ssncımı ıstıcen beklıcen mı.akıl rahatlgı cok onmlı ya.bndede tık yok ınssn endıse edıor tabı .dun gece bnde bu gece olssada dogursam dıe yattım amaaaaaaçok sık gibi gelmşti bana ama tık yok yine :S
gıcıklar!!!Yalnızım canım gündüzleri akşam eşim gelene kadar. Ara ara sancı hissetmeye başladım ben. Gittikçe şiddeti ve sıklığı artar 1 hafta içinde doğurmuş olmayı umudediyorum.
Yine hasta gibiyim burnum tıkalı zaten. Son bir haftadır ya enerjiğim ya halsiz arası yok.
Hastane yakın diye ataşehirdeyiz normalde tuzladaydık.kv lerde tuzladalar didimdelerdi gelmişler dün eşim aradığında kv neden gelmiyorsun diye sitem etmeye başladı. Arabamız yok yeni ev aldık.hamile eşini bırakıp onlara gitmesini kalmasını istiyor. Eşimde sinirlendi sizin 5.torununun olabilir ama benim ilk. Ve bebeğimin doğumundan eşimin yanında olmak istiyorum dedi. Kv.demde abisi kardeşi yanında birşey olmaz dedi. Eşim fena sinirlendi. Eşimle ben cidden çok yalnızız. Tam bir çekirdek aile..hassas bir insanım şu halimde çok daha hassasım. Ne benim Ailem ne de eşimin ki huzur vermiyorlar. Hiç halimi düşünmüyorlar. Neyseki eşimin ilgisi herşeye bedel :)
Merhaba herkese doğuma girenlerin allah yardımcıları olsun sabah duşa girecekken ayna karşısındaydım bir baktım bacağımdan aşağı böyle klorlu su gibi renkte su bacaklarımdan aşağı aktı ama çok değildi böyle bacağımdan aşağı 4-5 damla falan indi ama beni tedirgin etti acaba suyummu geliyor diye bilgisi tecrübesi olan varmı arkadaşlar
çok sık gibi gelmşti bana ama tık yok yine :S
Amin canım.Böyle hassas bir dönemde destek olmaları gerekirken köstek olan insanlara çok kızıyorum. Neyseki anlayışlı bir eşin var. Allah bozmasın.
Eşim dünyalara bedel   gerçekten. Bebeğim için çok takmamaya çalışıyorum hergün biraz daha doluyorum doğumda umarım patlama yaşanmaz. Bebeğim için daha güçlü olmak zorundayım. Bunu yapabilirim... Doğum zamanı gündüz değil de hep gece gelecekmiş gibime geliyor eşlerimiz de yanımızda olur hem. Hasta gibiyim Buraya yazdıktan sonra uyudum saat 1 de uyandım. Gün bitti resmen. Beklemek beni gerginleştirdi biraz. Yalnız oluşumun da etkisi var sanırım..hayırlısı..Gunadin canim bosver salla gitsin, tabi ben ne kadar böyle desemde insan üzülüyor ama bu üzüntüyü en asgari düzeyde yasamaya calis bebegini düsün ben öyle yapiyorum, ben de evde gunduzleri tekim esim aksam 9 gibi geliyor, bahcesehirdeyim gunduz ani bir durum olursa taksiye atlayio hastaneye gidicem yapacak bisry yok onemli olan eslerin nirbirine destegi, masallah senin esin de ilgiliymis gerisi boş :)