2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar kamuranın bugün yatısı yapılacaktı değil mi haberi olan var mı dün facete falan yazanlar olmustu ben o grupta yokum merak ettim Allah yardımcısı olsun inş ben de ilk doğumumu suni sancı ile yaptım o yüzden merak ediyorum onu da inş rahat gecer
Hastanede şuan suni sancı verdiler açılmaya bakıyorlar şimdilik 1 parmak kadarmış. Dua ediyoruz.. İnş.çok acı çekmeden açılma devam eder..

3gun sonra napcsn gelmezse sunı ssncımı ıstıcen beklıcen mı.akıl rahatlgı cok onmlı ya.bndede tık yok ınssn endıse edıor tabı .dun gece bnde bu gece olssada dogursam dıe yattım amaaaaaa :KK43:
cnm doktorum 10 gün daha bekleriz dedi.. sonra da sezeryan olur herhalde.. konuşmalarından anladğm kdryla..suni sancı yanlısı dğil galiba anlamadm

Amin canım.
Bende kızıyorum. Buruğum bugün nedense daha bir duygusalım. Doğumda bol bol ağkayacakmışım gibi hissediyorum. Şimdi aldırmıyormuş gibi davranıyorum doluyorum gün gün... Bebeğim için herşey. İnşallah bebeğimde beraber daha güçlü olurum. Normalde de en sevmediğim huyum sulu gözlü olmak.
bana da öyle geliyor, sanki doğumun ortasında koyvercekmişim gibi hissediyorm.. Allah bizegüç versn inşallah,o anlar güçlü olmamz lazım!

Hastanede şuan suni sancı verdiler açılmaya bakıyorlar şimdilik 1 parmak kadarmış. Dua ediyoruz.. İnş.çok acı çekmeden açılma devam eder..
çok teşekkürler bilgi verdiğin için kendisini hiç tanımıyorum ama yazılarında bugün verileceğini okumustum açılma 4 cm e kadar biraz yavas ilerliyor bende de öyle olmustu sonra daha hızlanıyor inş çok acı cekmez Allah hepimizin yardımcısı olsun benim bu doğumumda eğer 41e kadar gelmezse 42de suni sancı vereceğini söyledi doktorum ama ben karar veremiyorum doktorum bugünden itibaren 10 gün izne cıktı ve bir başka doktorda olacak doğumum muhtemelen onun da gerginliği var üzerimde hakkımızda hayırlısı olsun inş herşeyin

Evet canım gelsinler artık...Ben bu zamana kadar kalacaklarını hiç düşünmemiştim.
Evde işler oluyor hep anlıyorum canım...
Her gece gelir umuduyla yatıyorum bugün de öyle 1 ekim güzel tarih :)
Hayırlısıyla gelsinler inş.
bugün doktor randevum vardı doktor hiç gelmeye niyeti yok hatunun dedi:)) nst de sancı yok kanala dayanma filan yok. azcık aşağı inmiş o kadar:) doktor şimdinin bebekleri anneleri gibi tembel dedi:))

çok teşekkürler bilgi verdiğin için kendisini hiç tanımıyorum ama yazılarında bugün verileceğini okumustum açılma 4 cm e kadar biraz yavas ilerliyor bende de öyle olmustu sonra daha hızlanıyor inş çok acı cekmez Allah hepimizin yardımcısı olsun benim bu doğumumda eğer 41e kadar gelmezse 42de suni sancı vereceğini söyledi doktorum ama ben karar veremiyorum doktorum bugünden itibaren 10 gün izne cıktı ve bir başka doktorda olacak doğumum muhtemelen onun da gerginliği var üzerimde hakkımızda hayırlısı olsun inş herşeyin
Amin canım. Bu cuma dr bakacak bana 3-4 cm açılma varsa suni verecekmiş bana da...Hepimizde gerginlik var bu son günler zor geçiyor...Hakkımızda hayırlısı..

bana da öyle geliyor, sanki doğumun ortasında koyvercekmişim gibi hissediyorm.. Allah bizegüç versn inşallah,o anlar güçlü olmamz lazım!
Amin inş. güçlü oluruz. Bende birde güçlü ıkınamazsam endişesi oluştu özellikle şu son günlerde..Allah güç versin bize..Tikiler bile doğuruyor diye teselli veriyorum kendime :)

bugün doktor randevum vardı doktor hiç gelmeye niyeti yok hatunun dedi:)) nst de sancı yok kanala dayanma filan yok. azcık aşağı inmiş o kadar:) doktor şimdinin bebekleri anneleri gibi tembel dedi:))
al bendende o kadar.aynı durumdayz.doktorum nıyetı yok dedı.pekı gelmezse napcakmıssınız konuştunuz mu

Amin inş. güçlü oluruz. Bende birde güçlü ıkınamazsam endişesi oluştu özellikle şu son günlerde..Allah güç versin bize..Tikiler bile doğuruyor diye teselli veriyorum kendime :)

Haha tesellin cok hosuma gitti :)
Ikinirken agzini kapat butun gucunu asagiya vererek ikin sanci gittiginde de iyice dinlen o zaman rahat olur insallah

sunı sancı nıye vermek ıstemıor kı.belkı acılman olcak dogurcan normal.ne bılım doktorlara akıl iş ermıorkı.ıns sunıye gerek kalmaz cnm kendı sancımzla doğururuz

Gıcıklar cidden hele bi ablalarım var. Bana birşey olsa ilk onlar koşar da insanoğlu işte kıskanç olabiliyor bazıları.. 2 hafta oldu sürekli telde konuştuğum samimi ablam 2 haftadır aramıyor. Diyelim ki ben haksızım ara de suçum ne bir hesap sor..Doğurdum doğurucam insan bir merak eder arar neyim var neyim yok. O kadar üzülüyorum ki.. Normalde bu kadar uzamaz ben mutlaka ararım küçüğüm derim açık açık konuşurum da...
Cidden şuan onun sitemlerini kaldıracak gücüm yok. Aradığımda ağlatacak beni sinirlendirecek diye aramıyorum böyle oluyormuş demek ben aramayınca oda aramıyormuş :)
Bir pazar günü kahvaltıya bekliyormuş sabah ben kahvaltı hazırlarken diğer ablam arıyor gelmiyor musun diyor. benim haberim yok eşimle ogün hastaneye gidicez zaten işimiz de var. Evde abim erkek kardeşim eşim var onları bırakıcam gidicem akıl mantık alıyor mu..Gelemeyeceğimi isterlerse onlar gelsin diye davet ettim. Bunun için bu trip fazla değil mi?
ohhh rahatladım :)

Gıcıklar cidden hele bi ablalarım var. Bana birşey olsa ilk onlar koşar da insanoğlu işte kıskanç olabiliyor bazıları.. 2 hafta oldu sürekli telde konuştuğum samimi ablam 2 haftadır aramıyor. Diyelim ki ben haksızım ara de suçum ne bir hesap sor..Doğurdum doğurucam insan bir merak eder arar neyim var neyim yok. O kadar üzülüyorum ki.. Normalde bu kadar uzamaz ben mutlaka ararım küçüğüm derim açık açık konuşurum da...
Cidden şuan onun sitemlerini kaldıracak gücüm yok. Aradığımda ağlatacak beni sinirlendirecek diye aramıyorum böyle oluyormuş demek ben aramayınca oda aramıyormuş :)
Bir pazar günü kahvaltıya bekliyormuş sabah ben kahvaltı hazırlarken diğer ablam arıyor gelmiyor musun diyor. benim haberim yok eşimle ogün hastaneye gidicez zaten işimiz de var. Evde abim erkek kardeşim eşim var onları bırakıcam gidicem akıl mantık alıyor mu..Gelemeyeceğimi isterlerse onlar gelsin diye davet ettim. Bunun için bu trip fazla değil mi?
ohhh rahatladım :)

Aman bosver sen dogum yapinca hic birsey olmamis gibi gelirler merak etme hic strese girme

Sonumuz kamuran gibi olacak galiba ...Gelmeyecekler daha.. hergün bekliyorum...
Cuma bende 3-4 cm açılma da olmaz daha beklicez böyle heralde...
Bebeğimle daha bir konuşur oldum hadi oğlum gel gel diye konuşuyorum :))))))))
Hüma sultan gel artık üzme anneni :)

Haha tesellin cok hosuma gitti :)
Ikinirken agzini kapat butun gucunu asagiya vererek ikin sanci gittiginde de iyice dinlen o zaman rahat olur insallah
Saol canım :)
İnşallah başarabilirim. Öyle güçsüz biri sayılmam da bugün iyice karamsar oldum sanırım:)

Eşim dünyalara bedel   gerçekten. Bebeğim için çok takmamaya çalışıyorum hergün biraz daha doluyorum doğumda umarım patlama yaşanmaz. Bebeğim için daha güçlü olmak zorundayım. Bunu yapabilirim... Doğum zamanı gündüz değil de hep gece gelecekmiş gibime geliyor eşlerimiz de yanımızda olur hem. Hasta gibiyim Buraya yazdıktan sonra uyudum saat 1 de uyandım. Gün bitti resmen. Beklemek beni gerginleştirdi biraz. Yalnız oluşumun da etkisi var sanırım..hayırlısı..

41 kere masallah canim size :nazar::nazar: aynen iki gundur ben de baya halsizim uyumak istiyorum insallah bu dogum icin bir belirtidir:D

Aman bosver sen dogum yapinca hic birsey olmamis gibi gelirler merak etme hic strese girme
İnşallah bende öyle umudediyorum...
Böyle tavırları gerginliği hiç sevmiyorum...
Ben uyumlu biriyimdir..Aman bir tartışma olmasın aman kırılmasınlar diye elimden geleni yaparım da olmuyor işte bazı insanlar sorunları yoktan varedebiliyor...
bebeğim bir gelsin inşallah her geçen gün aramıyor ablam diye üzülüyorum.. bu ne gereksiz kindarlık...

İnşallah bende öyle umudediyorum...
Böyle tavırları gerginliği hiç sevmiyorum...
Ben uyumlu biriyimdir..Aman bir tartışma olmasın aman kırılmasınlar diye elimden geleni yaparım da olmuyor işte bazı insanlar sorunları yoktan varedebiliyor...
bebeğim bir gelsin inşallah her geçen gün aramıyor ablam diye üzülüyorum.. bu ne gereksiz kindarlık...

Bebis gelince ablan umurunda olmaz :)

41 kere masallah canim size :nazar::nazar: aynen iki gundur ben de baya halsizim uyumak istiyorum insallah bu dogum icin bir belirtidir:D
Ne güzel dedin keşke doğum belirtisi olsa.. Ya çok halsiz oluyormuş ya da çok enerjik :)
Hayırlısı

Bebis gelince ablan umurunda olmaz :)
O zaman istediği kadar laf soksun ben bebeğimi koklar ona gerekli lafları kendimi üzmeden söylerim :) Haklısın canım..
Ama bu en özel günlerimde bana bunları yaşattılar ya ...Betül ablamın doğumunda yanındaydım her anında onun için yıllık izin almıştım onda kalmıştım...karşılık beklemedim ama bunu da hiç haketmedim...

Back
X