Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin,ne guzel bebeginizi kucaginiza almissiniz.Allah nazarlardan korusun.Ben de hala bi isaret sanci bekliyorum.39+3olduk ama bir.belirti yok.Bizim gibi sanci bekleyenlere de dua edin.İyi akşamlar :)Doğumlar olduğundan hepimiz bebeğimizle meşgulüz sanırım kimsecikler gelmiyor
Burada çok şey öğrendim ve güzel paylaşımlarımız oldu . Şükürler olsun ki bende 05,10,2014 te kızımı kucağıma aldım.
Rabbim bu güzel duyuyu bütün isteyenlere nasip etsin . Bizim evlatlarımızı da bizlere bağışlasın Amin
Gunaydin neden korkuyorsun arkadasim,burda cok guzel dogum hikayeleri paylasmislar.bebeklerine kavusmuslar.Dua et rabbim hayirli dogumlar nasibetsin insallah..hem de araliga daha cok var.kendini korkmaya sartlandirma sakin.milyonlarca yildir insanlar doguruyor neticede..Bayanlar digum yapanlarin gozu aydin..benim dogumum aralikta.cokk korkuyorummmlutfen dogum hikayelerinizi yazin.sezeyan mi normal mi cok kararsizimm
gecmis olsun canim, emzirmeden once ve sonra kendi sutunden ucuna yayman lazim canim, cok ise yariyor ... bide gogus yara olmadan lansinoh calmak lazim yara olduktan sonra faydasi olmuyor .
Canim seni nasıl merak ediyordum.hayirli olsun şükür .geçmiş olsun .Allah uzun ömürler versin. Uzun yazını bekliyorum:) sen bebeğin le kendinle ilgilen canım. Inşallah en kisa zamanda iyiles
Çok sağol canım. Devam ediyorum ağlayarak bile olsa emzirmeye çalışıyorum. Evicap ı denemedim bugün alıp bir onu deneyim o zaman. İnşallah geçer en kısa sürede. Kıyafetim sürtünce bile acıyor sütüm de gelmedi dahaA
öncelikle hayirli olsun canim Rabbim saglikla büyütmeyi nasib etsin. Yara konusuna gelince benim göğüs ucum kizim 6 aylikken kopma noktasına gelmişti doktor yine de emzirmeye devam etmemi söylemişti. Sende ağlaşan bile emzirmeye devam et en iyi ilaci devam etmek öncelikle. Ben ayva çekirdeğinin çok faydasini gördüm acikcasi. Lansinoh ve evicap harici nce onu da tavsiye ederim bir dene bence. Tekrar gecmis olsun acil şifalar;(
Aventin göğüs kalkanını kullanıyorum hiç yara yarın olmadı çok şükür :) ebebekten var yararlarını yazıyor bir incele istersen. Ucun kıyafetle temasına engel oluyor tedavini de hızlandırır. İlk verişte sızlıyor hala zamanla alışacak inş.sanırım bir adaptasyon süreci var.Çok sağol canım. Devam ediyorum ağlayarak bile olsa emzirmeye çalışıyorum. Evicap ı denemedim bugün alıp bir onu deneyim o zaman. İnşallah geçer en kısa sürede. Kıyafetim sürtünce bile acıyor sütüm de gelmedi daha![]()
Canım göğüs koruyucu aldım ama daha hiç kullanmadım kalkan farklı bir şey mi? benimki memeye takıyorsun silikon bebek onu emiyor ama uç kısmında boşluk kalıyor benim meme ucum küçük diye o yüzden denemedim.Pompayla meme ucunu çıkartmaya çalışıyorum ama o da canımı yakıyor napcam bilmiyorumAventin göğüs kalkanını kullanıyorum hiç yara yarın olmadı çok şükür :) ebebekten var yararlarını yazıyor bir incele istersen. Ucun kıyafetle temasına engel oluyor tedavini de hızlandırır. İlk verişte sızlıyor hala zamanla alışacak inş.sanırım bir adaptasyon süreci var.
İnş.düzelir cnm dayanılacak acı değil Allah kolaylık versin :)
Yok canım o değil. Bebek senin göğsünü emiyor :) bebeğin göğsüne teması emmesi çok önemli.http://mobil.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kalkan-2li_PAV-757Canım göğüs koruyucu aldım ama daha hiç kullanmadım kalkan farklı bir şey mi? benimki memeye takıyorsun silikon bebek onu emiyor ama uç kısmında boşluk kalıyor benim meme ucum küçük diye o yüzden denemedim.Pompayla meme ucunu çıkartmaya çalışıyorum ama o da canımı yakıyor napcam bilmiyorum![]()
canım benim gözün aydın, geçmiş olsun, çok şükür kavuştun yavruna,inşallah iyi günlerini görürsün,Günaydın kızlar. Kimler doğum yaptı okuyamadım daha.Önce doğum hikayemi yazayım sizlere:
17 ekim cuma günü saat 9 da hastaneye yatışım ile başladı her şey. Ben o kadar korkuyorum ki anlatamam ama bir yandan da gülümsüyorum kızıma kavuşacağım diye. Ebeler geldi hemen nst ye bağlandım sancılarım çıktı ama ben hiç farketmemişim, lavmanı yapmıcaz dediler bir rahatladım sondayı da epiduralden sonra takıcaz dediler gene bir rahatladım:) Ameliyatheneye girince artık korkum tavan yaptı, zaten içerisi buz gibi. Çalışanlar benle konuştu beni rahatlatmak için. Epidural yapıldı ve hiç acımıyor kızlar sakın korkmayın ki benim canım çok tatlıdır. Sonra ayaklarım uyuşmaya başladı o arada sonda takıldı ve bir anlık bir şey acı yok ama his var Bu aşamalar sürekli bana anlatıldı yapılırken. Sonra ayaklarım kaskatı oldu ve doktorum geldi başladıkları anı anlamadım artık anlatmayı kestiler sadece göğüs altına bastırcaklar şimdi korkma dediler ve bebeğimin ağlamasını duydum başladım ağlamaya ben de. Sonra onu gördüm temizliyorlar poposunu gördüm ilk kakasını yapmıştı korktum iyi mi deyip durum yanağıma koydular yüzünü gördüm:) Ama sonra götürdüler işte ondan sonra ben kötü oldum dedim ne oluyor sanki içimi karıştırıyorlarmış gibi bir his midem bulanıyor diye başladım bir ilaç yaptılar sersemledim ama uyumadım sonra göğüs altıma ağrılar girmeye başladı gene bulantı. dikerken falan çekiştirmeleri hissettim hep ama acı yok. Artık benimle kimse ilgilenmemeye konuşmamaya başladı müzik falan çalıyor bir yandan ama ben bir şeyler soruyorum cevap yok belki de sesim çıkmıyordu hiç bilmiyorum. Sonra çıktım bir yerde 15 dk falan bekledim hala bulantı var. Ve sonra çıkış çok şükür kızımı odamda kucağıma aldım kokladım her şeyi unuttum. Bu arada denizin dediği karına baskı uygulamayı bir ebe bana da yaptı ameliyattan sonra 1 kez ben çığırınca vazgeçti pis kanı akıtmak içinmiş. İlk gece hiç uyumadım gaz, ağrı ama ağrıyı epiduralden ilaçla çözüyorlar rahatlıyorsun. Gerçi hala tam uyuyamıyorum ama kızımı görünce gözleriyle bana bakınca boşver uykuyu diyorsunuz:)
Şu an hala zor özellik yatıp kalkmak size tavsiyem mutlaka yanınızda yardımcı birileri olsun çünkü sezeryan bildiğiniz ameliyat ben hala kendi başıma yatıp kalkamıyorum ağrılarım var, öksüremiyorum. Sezeryanı kendim istemiştim ama her işte bir hayır varmış doktorum eğer sezeryan yapmasaydık bebek kakasını yaptığı için çok sıkıntı yaşayacakmışız bu sefer acil sezeryan yapcaktık dedi çok şükür olmadı öyle bir şey.
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın:)
benim nerdeyse biray olacak hala doğru dürüst sütüm yokSezeryan olan anneler sütünüz ne zaman geldi kızlar benim üçüncü gün hala ağız sütü ne yapmalıyım. Göğüslerim de yara acıdan kıvranıyorum aslında içi dolu şiştiler çok ama süt daha yokTavsiyelerinizi bekliyorumm
Kizlar gecn Gunde yazmistim aka Pek cevp alamadim , lutfen tecrubeli annisler cevap atin, doktrum sali gunu alttn muayenene etti ve 22 sinde Carsamba gunu 40 haftam doldugu icin Carsamba gel suni Ile normal dogum yapcaksn dedi, Agrim yokkn , Acaba nasil dogurucsm, Acaba alttan bakinca rahimde incelme yada acilmami gordude Carsamba suniyle almaya karar verdi![]()
Yok normal yspatsin dedi, ama suni Gercktn okadr ise yariyomu yaa okadr acilmyi sagkayip , dogumu gerceklestrmyi sagliyomu40 haftan dolduğu için doğuma almaya karar vermiş olabilir, yine senin doktor iyiymiş sezeryan dememiş
Incır kürü varmış onu dene istersen 7_8 tane inciri yarım litre suda kanat sabah Aksam iç hergün taze yap inciri bölüp koy birde üzüm ye dut kurusu ye..yaralar içinde göğüs kalkanı al emzirmedigin zaman hava alıyor çok iyi oluyor, herkesin süt gelme zamanı farklı pes etme moralini yüksek tut bol su iç inşallah çabucak gelir sutunSezeryan olan anneler sütünüz ne zaman geldi kızlar benim üçüncü gün hala ağız sütü ne yapmalıyım. Göğüslerim de yara acıdan kıvranıyorum aslında içi dolu şiştiler çok ama süt daha yokTavsiyelerinizi bekliyorumm
benim nerdeyse biray olacak hala doğru dürüst sütüm yokçoğalması için nohut suyu bile içtim, pompa aldık sağıyoruz yinede çok az geliyor ama ısrarla emziriyorum, göğüs yaraları bendede var ve cidden çok acı veriyor, arkadaşım yara için doktora gitmiş, doktor göğüs pedi kullanırsan iyileşmez demiş,çünkü yaranın hava alması engelleniyormuş ve pedi çok sık değiştirmezsen mikrop kapabiliyormuş, ben e vitamini aldım , kuzenimde karbonatlı suyla sürekli temizle dedi karbonatlı su kullanınca bebişin ağzında pişikte olmuyormuş, artık ne duysak deniyoruz ama açıkçası göğsümün ucu kopacak diye korkuyorum, dünde sütüm sağmıştım k.v gelmiş sana böyle rahat geldiği için emzirmiyorsun bebeği dedi sinir oldum , bu süreç biraz zor gibi herkes bi yorum yapıyor
![]()