bakın kızlar sıze bır şey söyleyeyim.ister bana kızın ıster kızmayın ama ben genede dıcem .facedekı gerçek ısımlerınızı hatırlamıyorum sızlerle konuştuk mu veya bana hakaret ettunız mı arkamdan blmyrm.ben ordan atılmadım kendim çıktım.cıkmadan önce çıkmayı düşünüyordum çünkü burdan oraya geçince herkes farklılaştı.ornegın birisi hava atıyor ben yurtdışına gttm yok orda soyle yok orda böyle habıre ama...ama bır başkasının gtmesı içine sındıremeyıp durup dururken dalga geçer.sende onla dalga geçmeye başlayınca,dalga gectgnı bile anlamadan ciddiye alıp senı kötülemeye çalışır aklı sıra senı küçük düşürmek.sonra biri dıyor Ben Allahu ogretmıcem çocuğuna ısterse dinsız olsun,biri cok hassas anne gbı gösterıp içki içip kızını emzırır neymiş sütünü sagıp dokmus.40gub kanda in çıkmayan içki nasl 7saatte çıkar sütten.bir ilaç bile 12saatten önce sütten atılamıyor.tmm kımseyı ılgulendrmez ne yaparlarsa yapsınlar ama kendılerı bunu yaparken karsındakınkın annelıgını sorgulayıp dalga gecebıluyorlar.ve dıer kızlarda bunları destekliyor.işte ben bu tarz şeyler kaldıramadgmdn bana ters geldfnden çıktım oradan.belkı sızde o grup taydınız bilemiyorum.tekrar dıorum kusura bakmayın dedıklerm için.face e gecınce millet azıttı.bırbırumıze oluyoruz bıtıyoruz derken bak nasılda bir anda gözden çıkarıldınız.bnce sızın hayrınıza oldu kızlar.dıer eylül ekum annelerıne katılın.ogrendgme göre paylaşım yapmayan konuşmayan kısılerı atmışlar faceden.lak lak etmek zorundaymıssınız demekkı ne deyeyım .bnce kalabalık eylül ekum annelerı var ora bın kat ıyı.oraya gecin