2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben geçen hafta cuma günü sağlık ocağında yaptırdım rota ile birlikte. bu arada bebeğinize ateşi yükselmesin diye aşı öncesi ateş düşürücü vermeyin, zira ateş aşı yapıldıktan 8-10 saat sonra ( yaptığınız günün gecesi ve/veya ertesi gün) yükselmeye başlar ve vereceğiniz ateş düşürücünün etkisi olmaz. ben koltuk altında 38 dereceyi bulsaydı ateş düşürücü verecektim ama neyseki gece 11 gibi 37.7 ye kadar yükselip düştü, sadece ince giysi giydirdim önlem olarak.

rota aşısı ateş yapıyo mu bi de doktor şu aylarda yaptırabilirsin gibi bişey söyledi mi ve aşıyı ne kadara aldın cevaplarsan sevinirim

ben sana şaşıp kalıyorum 2cocuk bir bebekle nasıl bu sıteye vakıt buluosun bir de.ben bir bebekle uğraşamıyorum,vakıt bulamyrm cnm ya.ay kızlar benm kızım ıkı aylık sezeryende doğum da çok zor şeyler de yasadm buluyorsunuz ama benm içime smdıden 2.bebek aşkı düştü ya.kızıme hemen kardeş gelsın Rabbm nasıp ederse bir erkek etmezse kızım olsun yavruma arkadaş olsun ısttyrm ni.ne bu acelem bende anlamadım ama bir aydır felaket bir istek aşk düştü ıcıme.esıme deselm hemen yapalım der ama ben kendımı frenlıyorm çünkü kızımla ılgılenmelıyım onu sutumden mahrum edemem sütüm kesilene kadar onu emzırmelym.ay noluyor bana böyle bnm gbı olan varmı?hatta ben ıkı çocuk dıorum ama kızıma öyle asık oldum kı üç bebek mı yapsam diyorum.yılmazmeval sendede böyle olmusmuydu

Canim kk çocuğu emzirirken giriyorum altta kalan elimden tlf hiç düşmüyor yoksa hiç vaktim yok nasıl akşam oluyor hiç anlamıyorum diğer soruna gelince ben ilk çocuğum dan sonra yeter dedim başka çocuk yok dedim çünkü ilk çocuğum cok zor bir bebekti sabahlara kadar aglardi kucağımda sallardim onun için istemezdim ama o zor günler geçip hersey rayına oturdugunda bebek özlemi oldu aradan 4 yıl geçince ikinci çocuğa karar verdik.sende biraz bekle en azından bebeğin buyusun ama arayida fazla açma ikisi biranda büyür ileride rahat edersin en basiti şöyle düşün büyük çocuğun okula başladığında öbürü de büyümüş olur rahat edersin

Arkdslar neden face ye gitmek istersiniz anlamm ben burayi seviyorum...illa face ye gitmek icin orda faydali bilgiler var felan filan demeyin..varsa burdada paylasin ozmnn

Herkesin facesi yok...ki olsada ilk badtan hep beraberdik..ben yazmasamda takip ederdim sizii..ordan silinen buraya tekrar geliyor gelinde badka bir yere davet etmek icin deil bilgi paylasimi icin gelin.. hos deil...

Herkesin facesi yok...ki olsada ilk badtan hep beraberdik..ben yazmasamda takip ederdim sizii..ordan silinen buraya tekrar geliyor gelinde badka bir yere davet etmek icin deil bilgi paylasimi icin gelin.. hos deil...
ben bır yere davet etmiyorum.facede face diyenlere ıstıorsanız dıer gruba gıdın dedım madem.dıer grupta turkıyedekı burda olmayan bir suru anne var.kk dan dgller ve kk dan olmadıkları ,küçük bir grup olmadgndan bilgı paylaşımı cok tabı kıde.yoksa bana e ıster gıdın ıster gtmeyın.ben şahsen kovulmadm ordan kendm çıktım ve buraya da yenı gelmiyorum hep takıp edıyordum vakıt buldukça .yanı ne davet ettim ne kotu söz söyledim ne dıye hepınız bu kadar parladnz anlamadm

Canim kk çocuğu emzirirken giriyorum altta kalan elimden tlf hiç düşmüyor yoksa hiç vaktim yok nasıl akşam oluyor hiç anlamıyorum diğer soruna gelince ben ilk çocuğum dan sonra yeter dedim başka çocuk yok dedim çünkü ilk çocuğum cok zor bir bebekti sabahlara kadar aglardi kucağımda sallardim onun için istemezdim ama o zor günler geçip hersey rayına oturdugunda bebek özlemi oldu aradan 4 yıl geçince ikinci çocuğa karar verdik.sende biraz bekle en azından bebeğin buyusun ama arayida fazla açma ikisi biranda büyür ileride rahat edersin en basiti şöyle düşün büyük çocuğun okula başladığında öbürü de büyümüş olur rahat edersin
valla ben sana hayranım başka laf bulamıyorum

katılıyorum saçmasapan insanlar var ben de kendi isteğimle çıktım hoş kendiler çıkarsa da çok öemli değil neymiş paylaşım yapmayanlar çıksınmış sanki zorundaymışız gibi insan orda yazılanları okuyarak bile bilgi sahibi olunuyo degesiz insanlar vardı hiç uzatmadım çıktım gruptan diğer grup güzel hakkaten
öyle hakketten.ya ben facedekı kk yı hıc sevmedm dedıgın sebeplerden ötürü yalan yok.bura ıyı dıer yerde öyle.ıı etmişsin bosver onlar takılsın orda buz ıyız böyle

ben bır yere davet etmiyorum.facede face diyenlere ıstıorsanIz dıer gruba gıdın dedım madem.dıer grupta turkıyedekı burda olmayan bir suru anne var.kk dan dgller ve kk dan olmadıkları ,küçük bir grup olmadgndan bilgı paylaşımı cok tabı kıde.yoksa bana e ıster gıdın ıster gtmeyın.ben şahsen kovulmadm ordan kendm çıktım ve buraya da yenı gelmiyorum hep takıp edıyordum vakıt buldukça .yanı ne davet ettim ne kotu söz söyledim ne dıye hepınız bu kadar parladnz anlamadm
Parlamak deil gecen biridaha geldi..onceden npaketim kalmadi gelemiyom dedi sonrada ordan cikarilinca geldi.pek umursamm boyle seyleri ama hos deil ..bence tabii gelen hosss geldiii..kamuranda gecen gorundu gitti mimozada oyle faceden cikmazlar buraya gelip biz iyiyiz demezler acayip bisey..neyse herkesin bebisi saglikli olsunda nediyelim

canım benim tam tersi doğumdan beri hiç ilişkiye girmeme rağmen iki kez yeniden hamile kaldığımı gördüm .ben de Oğlumu çok seviyorum ama çok zor geldi bana annelik,eşim bile ikinci Çocuktan bahsetmez oldu artık.ama senin bukadar hazır olman çok güzel demekki çok anaç bir yapın var.bence en az 1 yaşına kadar beklemelisiniz ama tabii en iyisini siz bilirsiniz.
haklsnz kızlar ,zaten suyum olursakı ıbs olur ıkı sene kızımı emzırmek ısttrm bu onun için çok önemli çalamam bunu ondan.ben hep ıkı çocuk çok ıstedm.zorlanma olayıda sabah ben aksam esık bakıyor desem yeridir Allah razı olsun cok yardm edıyr belkıde o yüzden kolay gelıor,netıcede ıkı elın nesı 4 elin sesi var hesabı.ondan bellı zorlanmıyormdur cok ama tek olsam bnde zorlanırdım cok haklısınz

Parlamak deil gecen biridaha geldi..onceden npaketim kalmadi gelemiyom dedi sonrada ordan cikarilinca geldi.pek umursamm boyle seyleri ama hos deil ..bence tabii gelen hosss geldiii..kamuranda gecen gorundu gitti mimozada oyle faceden cikmazlar buraya gelip biz iyiyiz demezler acayip bisey..neyse herkesin bebisi saglikli olsunda nediyelim
ya yalan yok bak onlar doğru dıosun 7/24facedeler tmm ama ben vakıt ne zaman bulsam hem buraya baktık hem faceye.takıp ettım bilgılenmek adına.ama dedım ya vakıt bulamıyorum kı yazayım çünkü gelen gdenm cok oluyor.bırde sağlık sorunları cok bnde.Allah herkese şifa versın.bahsettıgın şahıstan bırı yüzünden zaten kaçtı herkes faceden.gercektn orda olmamak daha hayırlı ıı kı çıkmışım ordan.

ya yalan yok bak onlar doğru dıosun 7/24facedeler tmm ama ben vakıt ne zaman bulsam hem buraya baktık hem faceye.takıp ettım bilgılenmek adına.ama dedım ya vakıt bulamıyorum kı yazayım çünkü gelen gdenm cok oluyor.bırde sağlık sorunları cok bnde.Allah herkese şifa versın.bahsettıgın şahıstan bırı yüzünden zaten kaçtı herkes faceden.gercektn orda olmamak daha hayırlı ıı kı çıkmışım ordan.
Rabbim herkese sifa versin...Inanirmisin benimde oglum 3 aylik olacak yeni yeni misafirim azaliyor ve burda gelen ogle yada aksam yemegine gelir ..anca gozumuz aciliyor yavas yabas iste

Bu ay sanki aglum az kilo almis yaa uzuluyorum..acaba piskolojik olarakmi etkilendim kv oglum gelismemis dedi :(

Rabbim herkese sifa versin...Inanirmisin benimde oglum 3 aylik olacak yeni yeni misafirim azaliyor ve burda gelen ogle yada aksam yemegine gelir ..anca gozumuz aciliyor yavas yabas iste
yok bnm gözüm daha açılamadı daha gelcek cooook kişi var.aılenhekımı oglun ıcın ne dıor önemli olan bu.kızım aglıor yszamadm smdılkbi grsrz

Biz de kendimiz grup kuralım arkadaşlar.. Katılmak isteyenler bana ozelden facebooktaki isimlerini yazsın.. Bilgi paylaşımına devam.. Ukalalığa gerek yok.. Bekliyorum katılmak isteyenleri

Grubun adı ne canım katilmak isterim yeni gruba

2.ay aşıları ne alemde kızlar?
Biz pazartesi yaptırdık üç aşıyı da aynı gün yaptı önlem olarak iğnelerden sonra iki kere ateş düşürücü verdim ama keşke önce bekleseydim belki çıkmazdı ateşi neyse Allah'a şükür geçti.. birde bişey sorucam verem aşısının tuttuğunu gösteren şey oranın kabuk bağlamasıymış ya benim oğlanda yeri bile belli değil acaba tutmadı mı sizde de öyle mi oldu?

ben sana şaşıp kalıyorum 2cocuk bir bebekle nasıl bu sıteye vakıt buluosun bir de.ben bir bebekle uğraşamıyorum,vakıt bulamyrm cnm ya.ay kızlar benm kızım ıkı aylık sezeryende doğum da çok zor şeyler de yasadm buluyorsunuz ama benm içime smdıden 2.bebek aşkı düştü ya.kızıme hemen kardeş gelsın Rabbm nasıp ederse bir erkek etmezse kızım olsun yavruma arkadaş olsun ısttyrm ni.ne bu acelem bende anlamadım ama bir aydır felaket bir istek aşk düştü ıcıme.esıme deselm hemen yapalım der ama ben kendımı frenlıyorm çünkü kızımla ılgılenmelıyım onu sutumden mahrum edemem sütüm kesilene kadar onu emzırmelym.ay noluyor bana böyle bnm gbı olan varmı?hatta ben ıkı çocuk dıorum ama kızıma öyle asık oldum kı üç bebek mı yapsam diyorum.yılmazmeval sendede böyle olmusmuydu

valla bende ilk zamanlar aman yok çocuk diyordum ama şimdi bende çok istiyorum tabii erken ama Allah kısmet ederse istiyorum çocuk:)

link atamıyorum arkadaşlar,forum linki kendi adına ceviriyor.. 2014 Ekim anneleri olarak aratırsanız cıkacak yeni grubumuz :)

Back
X