2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Anneler merhaba, ben araliK annesiyim ve bir sorum olacak.

Simdiye kadar hep tek memeden emziriyodum ve yorulunca uykuya daliyo ama bir iki dakika sonra ilk bastaki acligiyla meme araniyodu. Ve yine meme-uyku-aranma devam ediyodu bikac kez. Uyku arasinda sut var mi diye kontrol edeyim dedim emzirdigim memede ama cok Zor geldigini gordum. Sutu bitirmis galiba.

Siz nasil yapiyorsunuz her memede ne kadr tutuyorsunuz kontrol mu ediyorsunuz otekine gecmeden?
Canım ben sadece ilk üç gün iki memeyi de vermiştim sonrasinda tek meme verdim hep 2 saatte bir.ilk Başlarda sıkınca çok zor gelir sütün ile ilgili sorun yaşıyorsan her emmeden sonra 10 CC bile çıksa sütünü sağ.özellikle geceleri.sütün artacaktır ilk Başlarda çok önemliymiş bebek emdikten sonra sağ böylece beynine daha fazla süt üret Mesajı verirsin.bebeğini emziğe alıştırmayı dene memede uyutmaya alıştırma sonra zorlanırsın Dışarıya çıktığınızda.güle Gül'e büyüt yavrunu.

kızlar rotavirus için doktorlarımız ne dedi.acil yardim bana 3 ay sonu dedi ama internette 3 ay bitmeden yapılmalı diyor..sizlere ne önerildi.bide 2 ay aşısı yapildiktan sonra aralarında 30 gün olmaliymis ama benim beebegim 2 ay aşısını biraz geç oldu sağlık ocağında verem yokmuş ondan dolayı 1 ay sonrasında bebeğim 3 ayini geçmiş oluyor kafam karisti siz ne zaman yaptirdiniz..
Canım ben de 3 ve 5. Aylarda yaptıracağım.benim de aşılarını 2. Ay'ı 5 gün geçtikten sonra yapıldı aralarında 1 ay olması Lazım dediler Ozaman 90. Gün aşı yapılamaz.yapılmazsa 3. Ay'ı geçirmiş oluyoruz.benim de kafam karıştı.arkadaşlar bile varsa cevaplayabilir mi?bana 15 ocağa verdiler 96 günlük oluyor??

Canım ben sadece ilk üç gün iki memeyi de vermiştim sonrasinda tek meme verdim hep 2 saatte bir.ilk Başlarda sıkınca çok zor gelir sütün ile ilgili sorun yaşıyorsan her emmeden sonra 10 CC bile çıksa sütünü sağ.özellikle geceleri.sütün artacaktır ilk Başlarda çok önemliymiş bebek emdikten sonra sağ böylece beynine daha fazla süt üret Mesajı verirsin.bebeğini emziğe alıştırmayı dene memede uyutmaya alıştırma sonra zorlanırsın Dışarıya çıktığınızda.güle Gül'e büyüt yavrunu.
Cok tesekkur ediyorum cevabin icin bebegim bugun 20 gunluk oldu aslinda ama 4-5 gundur asiri ac gibi memeden dusmuyo. Sutum de geliyo neden doymuyo anlamiyorum. Fazlasini kusuyo bazen de.
İste acaba bos memede mi kaliyo endisem olustu o yuzden oteki memeye gecmeyi dusundum.
Memede uyutmamayi nasil yapicam bilmiyorum. Ancak oyle birakiyo memeyi agzindan. Yorulup uyuyo. Bir dakika sonra uyanip meme ariyo doymadiysa. :S

Ben anneme bırakacağım ama yinele çok korkuyorum dolabımda yeterli süt yok ya yetmeSe ya sütüm kesilirse ya mama vermek zorunda kalırsam diye çok edişeleniyorum şimdiden.:KK43:

Şimdi geceleri sağ stokla iş yerinde de sağ canım. Ben de Şubat tatilinden sonra işe dönüyorum.

Oğlum ağlamadan bir köşede kendiliğinden uyuduğunda çok Vicdanım sızlıyor çok üzülüyorum sanki hasta gibi geliyor Allah korusun , beni çileden çıkarıp ağlayıp ağlayıp sonra uyursa ancak Ozaman uyuduğuna seviniyorum.
Kız deli misin millet uslu çocuğa hasret. :) ben de sakin ve neşeli kaldıģı zaman mutlu oluyorum.

Cok tesekkur ediyorum cevabin icin bebegim bugun 20 gunluk oldu aslinda ama 4-5 gundur asiri ac gibi memeden dusmuyo. Sutum de geliyo neden doymuyo anlamiyorum. Fazlasini kusuyo bazen de.
İste acaba bos memede mi kaliyo endisem olustu o yuzden oteki memeye gecmeyi dusundum.
Memede uyutmamayi nasil yapicam bilmiyorum. Ancak oyle birakiyo memeyi agzindan. Yorulup uyuyo. Bir dakika sonra uyanip meme ariyo doymadiysa. :S
Memeyi emmeyi bırakıp uyku koduna girdiğinde Ağzına yalancı meme vermeyi dene canım.bazen daha çok emer bazen daha çok uyur bir günü bir Gününe uymuyor bebeklerin.bir de her emmek istemesi Açlıktan değil emerek rahatlıyorlar .

Şimdi geceleri sağ stokla iş yerinde de sağ canım. Ben de Şubat tatilinden sonra işe dönüyorum.
Dün başladım yine canım Öğlen ve gece iki kez sağıyorum.acaba bir seferde 125 CC yeterli olur mu .ona göre paketliyorum.işe Başlayan biri varsa anlatabilir mi düzenini?

arkadaşlar bebeklerinizin gündüz uykuları nasıl, benim ki bi yatıyor bu saat oldu hala kalkamadı. arada emzriyorum yine uyuyor. normal midir bu kadar uyuması. dün de perişan etti bizi. bi öyle bi böyle ne yapacağımı bileiyorum bende.

arkadaşlar bebeklerinizin gündüz uykuları nasıl, benim ki bi yatıyor bu saat oldu hala kalkamadı. arada emzriyorum yine uyuyor. normal midir bu kadar uyuması. dün de perişan etti bizi. bi öyle bi böyle ne yapacağımı bileiyorum bende.
L
Gece uyuyor mu? Bizimki en çok 3 saat uyur genelde 1 - 2 saat uyur gündüzleri.

Dün başladım yine canım Öğlen ve gece iki kez sağıyorum.acaba bir seferde 125 CC yeterli olur mu .ona göre paketliyorum.işe Başlayan biri varsa anlatabilir mi düzenini?

Bence yeter ben dışarı giderken en az 100-120 cc bırakıyorum.

Belli olmuyor sürekli huylari degisiyor. Dün gündüz toplasan yarım saat bile uyumadi ama bugün uyudu. Akşam yedi gibi kalktı hala uyanık birde ilgi istiyor.

Kizlar bu uykular ne zaman duzene girecek 15 inde uc aylik olacak kizim ama hep kucakta veya emerek uyuyor yataga koyuyorum gozler aciliyor besigini bir saat her uyandiginda pispisliyorum zor uyuyor. Gunduzleri yarim saatten fazla uyumuyor toplasan 2 saat uyumuyor gunduzleri. Ne zaman duzenr gircek bu durum emzik de tutmuyor napicam sasirdim

Bende aUOTE="ysmn8590, post: 38651247, member: 310970"]Kizlar bu uykular ne zaman duzene girecek 15 inde uc aylik olacak kizim ama hep kucakta veya emerek uyuyor yataga koyuyorum gozler aciliyor besigini bir saat her uyandiginda pispisliyorum zor uyuyor. Gunduzleri yarim saatten fazla uyumuyor toplasan 2 saat uyumuyor gunduzleri. Ne zaman duzenr gircek bu durum emzik de tutmuyor napicam sasirdim[/QUOTE]
Bende su an aynı şeyleri düşünüyorum canim.bizde hayat yeni basladi

Bende aUOTE="ysmn8590, post: 38651247, member: 310970"]Kizlar bu uykular ne zaman duzene girecek 15 inde uc aylik olacak kizim ama hep kucakta veya emerek uyuyor yataga koyuyorum gozler aciliyor besigini bir saat her uyandiginda pispisliyorum zor uyuyor. Gunduzleri yarim saatten fazla uyumuyor toplasan 2 saat uyumuyor gunduzleri. Ne zaman duzenr gircek bu durum emzik de tutmuyor napicam sasirdim
Bende su an aynı şeyleri düşünüyorum canim.bizde hayat yeni basladi[/QUOTE]
Valla canim az once uyudu ama nasil uyudu bana sor defalarca yatagina koyup kucagima aldim anca uyudu. Kucakta mis gibi uyuyor ama benim pil bitiyor nereye kadar boyle devam edicek bilmiyorum. Elimden geleni yspiyorum of bile demiyorum ama cok yoruluyorum kilo falan kalmadi bende dogum kiloma dondum bile. Sagliklari yerinde olsun da bir gun duzene girecek insallah

kızlar adet gordunuzmu..ben hala görmedim ..benim gibi görmeyen varmı normalmi sizce bebeğim 2.5 aylık....

Canım kendin bal kabağı ye.bebeğin de kabız olamayacak .bir dene yazarsın sonucu.
Tamam canım bugün pazardan alıp bir deneyeceğim.ins. iyi gelir. Dün mecbur fitil verdik.yapti yazık nasıl ikiniyor yaparken minicik bebek

on güne kadar normal.ama sancısı cok olur yavrunun cıyak cıyak ağlar.ben yapamadgnda bir cay kaşığı saf zeytinyağı içirıyorum sutuyle.yapıyor.hala yapamadysa ve cok acı cekuorsa poposunu iyice yağla,kulak çubuğunu yağla ve içine hafıf ıttır yapıor.ben pek tercih etmesem de mecbur kaldım zaman zaman
Canim dediklerini yaptım hep.olmadi yapamadi

Back
X