2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya aranızda normal doğum yapıpta adet gören var mı ben doğum yaptığımdan beri her ay görüyorum daha biteli 1 hafta olmuştu yine çok az geldi doktoruma söyledim emzirme yüzünden yumurtlama bozulur oyuzden ara kanama olabilir dedi ama ben bu durumdan çok sıkıldım ve aşırı derecede saçlarım dökülüyo napmalıyım bilemedim kan sayımı normal çıkmıştı bu saçlar niye dökülüyo acaba kel kalcam :KK43:
Bende normal dogum yaptim ama hala adet olmadim. Benim de saclarim asiri dokuluyor evi supuruyorum ertesi gun yine hersey sac. Hemde hep tarayip topluyorum dokulen saclari yine heryere saciliyor ama doktorum 3 aydan sonra sac dokulmaleri baslayacak bu normal hormonlarinda bir sorun yok demisti dogumdan 1.5 ay sonra gittigimde

Kizlar dogumdan sonra kilolariniz ne alemde. Ya ben cok zayifladim. 14 kilo almistim hepsini verdim birde ustune 3 kilo verdim. Her goren cok zayiflamissin diyor bende zayiflamak istemiyorum ama elimde deil. Sizce emzirmekle mi alakali yoksa cok mu yoruluyorum :(

Bende emziri yorum ama kilo veremiyorum benim diğer çocuğum 3 yaşında durduğu m yok iki çocukla ama yine de veremiyorum doğuma 72 kiloya girdim suan 64 üm ne yapacağım bilmem banada herkez kilo kalmış diyo sinir oluyorum:(

Bende normal dogum yaptim ama hala adet olmadim. Benim de saclarim asiri dokuluyor evi supuruyorum ertesi gun yine hersey sac. Hemde hep tarayip topluyorum dokulen saclari yine heryere saciliyor ama doktorum 3 aydan sonra sac dokulmaleri baslayacak bu normal hormonlarinda bir sorun yok demisti dogumdan 1.5 ay sonra gittigimde
Saçlarım belime kadardı çok gürdü bakması zor diye biraz kestirdim şimdide döküldüğünden azaldı mutsuz ediyolar beni çok adete gelince sinir oluyorum artık 9 ay rahattım ne güzel acısı çıkıyo şimdi sütün koruması diye bişey varmış benimki korumadı işte

Kizlar dogumdan sonra kilolariniz ne alemde. Ya ben cok zayifladim. 14 kilo almistim hepsini verdim birde ustune 3 kilo verdim. Her goren cok zayiflamissin diyor bende zayiflamak istemiyorum ama elimde deil. Sizce emzirmekle mi alakali yoksa cok mu yoruluyorum :KK43:
Ben 80 kiloyla girdim doğuma 70 e düştüm 3 kilo kalmıştı doğum kiloma dönmeme okadar çok yiyorum ki 2 kg geri aldım 72 oldum :( bugün hemen spora başlıyorum b-fit e gidicem daha önce gitmiştim emziriyorum ama spor yapmamın herhangi bir olumsuz etkisi olmaz herhalde dimi kızlar?

Kizlar dogumdan sonra kilolariniz ne alemde. Ya ben cok zayifladim. 14 kilo almistim hepsini verdim birde ustune 3 kilo verdim. Her goren cok zayiflamissin diyor bende zayiflamak istemiyorum ama elimde deil. Sizce emzirmekle mi alakali yoksa cok mu yoruluyorum :KK43:
Buarada canım emziren bi arkadaşım hep zayıfladı herkese farklı etki yapıyo sanırım ben tam tersiyim mesela :(

Saçlarım belime kadardı çok gürdü bakması zor diye biraz kestirdim şimdide döküldüğünden azaldı mutsuz ediyolar beni çok adete gelince sinir oluyorum artık 9 ay rahattım ne güzel acısı çıkıyo şimdi sütün koruması diye bişey varmış benimki korumadı işte
Benim doktorum sut dogumdan sonra sadece 60 gun korur ondan sonra adet olmasan da korunmalisin demisti

Kızlar basardimm:)) sütüm arttı hem nasıl maşallah. Anne isteyince her şey oluyormuş. Ama tabi iyi haber bu .kötü demiyorum ama pek sevimli olmayan bi haberim daha var.tsh seviyesi düşmedi ve ilaca başladık her gün bir hap iciriyorum oğluma. 3 yasa kadar kullancaz dusmezse takiplerde.uzulmuyorum desem yalan ama yine de allaha binlerce kez şükür ediyorum. Ilaci olan bir rahatsızlık verdiği için. Sizler neler yapıyorsunuz kimseler yok bu aralar ozledim
Cnm neden TSH testi istemişti doktor.ne sıkıntıları vardı bebegin.simdi bende guatr var ama hap kullanmiyorum.bebeğinde risk altındamii acaba.birde çalışan anneler bebis siz gelene kadar yani 8 fen 3 kadar ocak bnm isbasim sizce tahmini ne kadar sut birakmaliyim.fikri olan var mi

kızlar bebislerinizi kucaginizda oturtuyomusunuz benimki oturmaya pek meraklı.bilemedim oturtsammi.biyerine zararı olurmuş.oturup etrafı izlemeye bayılıyor.

kızlar bebislerinizi kucaginizda oturtuyomusunuz benimki oturmaya pek meraklı.bilemedim oturtsammi.biyerine zararı olurmuş.oturup etrafı izlemeye bayılıyor.
Benimki de cok merakli yatiriyorum kafasini kaldiriyor resmen oturmsk istiyor. Gecen gun denemek icn sadece birkac saniyeligine koltugun kosesine oturttum cok tatliydi yaa cok hosuna gitti. Yarin doktora gidicez sorucam mutlaka 4 ayi doldurduk artikk

denemedik ama oturmayı çok istiyor.6.aydan sonra oturtulabiliyor diye biliyor,ek gıdaya başlamadan önce.

Hiç bişi olmaz canım dört aylık tan itibaren destek li otura bilir ilk çocukta insan kaygılı oluyor normal bende öyle y dim ikinci ler daha rahat büyü tü lu yor:)

canım emzirmenin etkisi çok büyük bence ,ben de tüm kilolarımı verdim şimdi işe başladım iki hafta da 2 kg daha vermişim.hiç istemiyorum zaten çok zayıfım ama ister istemez gidiyor.bir de saçlarım iyice beyazladı.hiç boyatmadım bu yaşıma kadar.ama toplayamıyorum bile artık.2 ay sonra yine hepsini boyatmadan ışıltı attıracağım.çok yıpranmış hissediyorum kendimi .

Kızlar ya aranızda normal doğum yapıpta adet gören var mı ben doğum yaptığımdan beri her ay görüyorum daha biteli 1 hafta olmuştu yine çok az geldi doktoruma söyledim emzirme yüzünden yumurtlama bozulur oyuzden ara kanama olabilir dedi ama ben bu durumdan çok sıkıldım ve aşırı derecede saçlarım dökülüyo napmalıyım bilemedim kan sayımı normal çıkmıştı bu saçlar niye dökülüyo acaba kel kalcam :KK43:
canım ben3.ayda oldum bugünde doğumdan sonra 2.adetim başladı :)kan sayımı iyi çıktıysa hormonlardan dökülüyordur canım sonra yine çoğalır bence.üzülme bir de ona benimde dökülüyor her yer saç ama zaten normalde de çok saçım vardı üzülmüyorum :)

Kızlar ilişki esnasında ağrısı olanlar vardı. Benim de çok yanmam vardı dr hafif enfeksiyon var dedi bi fitil verdi yanma azaldı ama hala ağrı var sizlerde durum nasıl normale döndü mü yoksa dr gitsemmi bilemedim
canım normal doğum mu yaptın ?bana da enfeksiyon diye defalarca fitil yazdılar hiç bir değişiklik olmadı en sonunda iç dikişlerde polip gördüler meğer ondanmış ,ağrı ,akıntı.yaktırdım kurtuldum acılardan .eğer normal doğum yaptısan bu ihtimali söyle doktoruna .4 doktordan birisi fark etti.Az kalsın antibiyotik kullanacaktım enfeksiyon geçmiyor diye.

canım emzirmenin etkisi çok büyük bence ,ben de tüm kilolarımı verdim şimdi işe başladım iki hafta da 2 kg daha vermişim.hiç istemiyorum zaten çok zayıfım ama ister istemez gidiyor.bir de saçlarım iyice beyazladı.hiç boyatmadım bu yaşıma kadar.ama toplayamıyorum bile artık.2 ay sonra yine hepsini boyatmadan ışıltı attıracağım.çok yıpranmış hissediyorum kendimi .
Bende yiprandim yaslandim sanki yuzum coktu valla

canım ben3.ayda oldum bugünde doğumdan sonra 2.adetim başladı :)kan sayımı iyi çıktıysa hormonlardan dökülüyordur canım sonra yine çoğalır bence.üzülme bir de ona benimde dökülüyor her yer saç ama zaten normalde de çok saçım vardı üzülmüyorum :)
Saçlarım aşırı uzadı hamileyken kestirmedin hiç tam kestirdim ertesi gün dökülmeye başladı kuaförün eli mi uğursuzdu acaba demeye başlamıştım canım şaka gibi çok olsa da dökülmesin ya banane :))

canım normal doğum mu yaptın ?bana da enfeksiyon diye defalarca fitil yazdılar hiç bir değişiklik olmadı en sonunda iç dikişlerde polip gördüler meğer ondanmış ,ağrı ,akıntı.yaktırdım kurtuldum acılardan .eğer normal doğum yaptısan bu ihtimali söyle doktoruna .4 doktordan birisi fark etti.Az kalsın antibiyotik kullanacaktım enfeksiyon geçmiyor diye.
Benim sezeryan canım. Senin kurtulmana sevindim. Bakalım olmazsa başka dr giderim. Cvp için teşekkürler canım

Cnm neden TSH testi istemişti doktor.ne sıkıntıları vardı bebegin.simdi bende guatr var ama hap kullanmiyorum.bebeğinde risk altındamii acaba.birde çalışan anneler bebis siz gelene kadar yani 8 fen 3 kadar ocak bnm isbasim sizce tahmini ne kadar sut birakmaliyim.fikri olan var mi

8 den 16:30 a kadar çalışıyorum. 120 cc kadar bırakıyorum saat 10 da veriyor bakıcı, öğlen 12 de gelip emziriyorum bir mememi diğerini de sağıyorum 100-120 cc kadar da öğleden sonra için bırakıyorum ve yettiğini düşünüyorum. yalnız benim oğlum 1,5 saat öğleden önce bir o kadar da öğleden sonra uyuyor, uyumasa belki farklı olabilirdi.

Canim bende bir sorun yok ama bebeğimin dogdugunda tsh sınırda ydi. Kontrol edildi buzamana kadar.hep düşer diye ama istenilen seviyeye düşmeyin ce ondan ilaca başlandı riske atmayalım dedi doktorum zeka gelişimi fiziksel gelişimi olumsuz etkileyebilirmis çünkü bebeklerde.bebeginde olsa söylerlerdi herhalde.ama emin değilsen bi kontrol ettir hastanede. Senden ona da geçer diye bir şey yok.ama elinden kan aliyorlar:((( canım oglumm:(((

Back
X