ben de öyle yaptım ama patates koymalıydım sanırım.ama aslında sonra biraz okuyunca ve işteki arkadaşlarla bugün konuşunca hemen hemen herkes ek gıdaya geçince böyle problemler yaşamış.
Bilmiyorum neden dün çok duygusaldım yarım saat ağladım.bilerek yapmadım ama benim yüzümden çok acı çektiğini düşündüm .neyse böyle büyüyecekler sanıyorum ,biraz daha rahat olmaya çalışacağım bazen oluyor ama bazen çok pimpirikli oluyorum.
ben okadar çok tuttum ki kendisi çok sevdiği için acaba yeniden gidip kalça ultrasonu mu çektirsem.inş. bir şey olmamıştır.
canım ben de püreye zeytin yağı ekledim ama yinede böyle oldu

ben de hazır mamaların en azından raf ömrü uzun olsun diye içine bir şeyler eklendiğinden eminim yoksa elmayı püre yapsak maksimum 2 gün dayanır sonra alkolleşir.ben de zor zaman buluyorum ek gıda için bir şeyler yapmaya ama annem bir de onunla ilgilenip yorulmasın diye yapıyorum bence sen de vakit yaratmaya çalış canım.
Ben brokoli vermiştim eline baya sömürmüştü suyunu yeniden vereyim diyorum artık biraz pütürlü olarak yemesine de izin verebilirim.
Kabak bugün ben de alacağım tarçın koysak olur mu içine ?pekmez için doktorun bir şey dedi mi nedense hiç şekerli şeyler vermek istemiyorum ne kadar doğal şekerden de olsa.
ıspanak için ben de nitrat var diye biliyorum henüz erken.
Dil peyniri tavsiyen için teşekkür ederim mutlaka alıp yedirmeye çalışacağım.
bir yerde okumuştum meyve suları şeker açısından zengin lif açısından fakir içeceklerdir.onun yerine püre verin diye.
Ben daha hiç meyve vermedim 1 haftaya vereceğim önce sebzelerin tadına baksın istiyorum .