2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Neler denedim sütü arttırmak icin olmuyor :KK43: artmadı.

Alışkanlıktan yapıyor olabilir ama cok yoruluyorum gercekten
Ben lactamil kullanmaya basladim ve gercekten fark etti. Aslinda situm artsin diye degil de cok zayifladim vitamin destegi falan varmis diye aldim ama goguslerim eskisi gibi sertlesmeye basladi. Denedin mi bilmiyorum ama tavsiye ederim

Bende ise basladigimdan beri ayni sorunlari yasiyorum calisiyormusun bilmiyorum ama ben kizimin bu kadar sık uyanmasini bana ozlemine bagliyorum gunduz hic ememiyor biberon da almiyor bineronu isirarak az az iciyor. Cok yorgun ve bitkinim ayni odada kendi yataginda yatiyor bende yanima mi alsam acaba daha mi kolay olur
Ayni durumdayım. Işten gelince iki memeyi de boşaltana kadar sürekli emiyor. Özlüyor biliyorum ama cok üzülüyorum o uyanan ve ac haline. Ayni yatakta yatmak uyku acısından güzel ama alışıyor ve asla tek basına uyumuyor. Aman sakin yanına alma büyüyor zaten. Zor Zaman'ları atlatmışsin

Ben lactamil kullanmaya basladim ve gercekten fark etti. Aslinda situm artsin diye degil de cok zayifladim vitamin destegi falan varmis diye aldim ama goguslerim eskisi gibi sertlesmeye basladi. Denedin mi bilmiyorum ama tavsiye ederim
Denedim cnm lactamil Malt rezene buğday herseyi bu yuzden on kilo aldım zaten yeniden :)

Bende ise basladigimdan beri ayni sorunlari yasiyorum calisiyormusun bilmiyorum ama ben kizimin bu kadar sık uyanmasini bana ozlemine bagliyorum gunduz hic ememiyor biberon da almiyor bineronu isirarak az az iciyor. Cok yorgun ve bitkinim ayni odada kendi yataginda yatiyor bende yanima mi alsam acaba daha mi kolay olur
Ben çalışmıyorum kızım gündüz de uyumadan öncede çok emiyor ama genede saat başı kalkıyor geceleri. Gündüz kesintisiz 3 saat uyuyor sadece beni emerek ama gece hep aynı. Dişlerimiz çıktı 2 tane ondan mı dedim ama hep aynıydı alışkanlıktan heralde ya da uyanıyor kendi kendine tekrar uyumayı bilemediği için uyuyamıyor. Gece benim odamda kendi yataginda yatıyor. Gündüz otomatik sallanır beşiği var onda uyuyor. En düşük kademede hafif hafif sallanıyor o zaman 3 saat uyuyor. Gece de öyle sallansa daha fazla uyur ama yarım saatte bir kumandasından ayarlamak gerekiyor. Çok hafif belli belirsiz sallıyor ona yetiyor. Yani ben de uyku konusunda muzdaribim. Büyüdükçe kendi kendine uyumayı öğrenmeleri gerek.

Benim de dünyalar kadar büyük bi problemim var :KK70: Benim icin büyük insanlık icin kücük daha doğrusu.

Kızım her akşam en gec 20,00 de gece uykusuna yatar. Saat 22,00 ye kadar saat başı uyanıyor. Sonra (beraber yatıyoruz) Sabaha kadar emiyor. Son bir haftadır süt bittiği icin sanırım 4 te uyanıyor. 50 ml mama yiyip (kaşıkla güc bela) tekrar uyuyır. 7 dede kalkıyor. Gündüz 15 er dakika uyuyor her iki saatte bir.

Gece ne kadar tok yatırırsam yatırayım mutlaka uyanıyor. Meme ağzında olsun istiyor, gercekten acıktığında ise süt bitmiş oluyor. Nasıl baş etmem gerekir bu durumla.

merhaba bebişinin bence uyku problemi tam doymamasından gibi geliyor yatmadan önce yoğurt güzel oluyor hem uykusu geliyor hem karnı doyuyor.

merhaba bebişinin bence uyku problemi tam doymamasından gibi geliyor yatmadan önce yoğurt güzel oluyor hem uykusu geliyor hem karnı doyuyor.
Yoğurt pek sevmiyor cnm protein ağırlıklı başka bisi yedirsem belki bu kadar sık uyanmaz

Ben çalışmıyorum kızım gündüz de uyumadan öncede çok emiyor ama genede saat başı kalkıyor geceleri. Gündüz kesintisiz 3 saat uyuyor sadece beni emerek ama gece hep aynı. Dişlerimiz çıktı 2 tane ondan mı dedim ama hep aynıydı alışkanlıktan heralde ya da uyanıyor kendi kendine tekrar uyumayı bilemediği için uyuyamıyor. Gece benim odamda kendi yataginda yatıyor. Gündüz otomatik sallanır beşiği var onda uyuyor. En düşük kademede hafif hafif sallanıyor o zaman 3 saat uyuyor. Gece de öyle sallansa daha fazla uyur ama yarım saatte bir kumandasından ayarlamak gerekiyor. Çok hafif belli belirsiz sallıyor ona yetiyor. Yani ben de uyku konusunda muzdaribim. Büyüdükçe kendi kendine uyumayı öğrenmeleri gerek.
Ben ise baslamama bagliyorum cunku 1 hafta oldu baslayali iyice sıklastirdi uyanmalarini onceden 2-3 saati buluyordu en azindan. Seninki de sallanarak uyumaya alistiysa ondan uyaniyordur belki

hiii, ben doğumdan sonra hiç yazmamışım sanırım :KK24:

oğlum 6 buçuk aylık olduu, maşallahı var. doğuştan gelen Spina Bifida rahatsızlığı dışında hiç bir sorunumuz yok çok şükür. Onu da ameliyatla bi kaç ay içinde atlatıcaz inşallah. Sizler nasıılsınıız?

Bizde de kabizlik sorunu var bende gun kurusu kayisiyip haslayip yogurduna katiyorum ama fayda etmedi armut falan da kar etmiyor. 6 gunu biliyor bazen ve sonrasi cok kotu ikinmaktan kipkirmizi oluyor agliyor kaka yaparken icim gidiyor ve kucagimda tutuyorum oturur pozisyonda yoksa yapamiyor bu ara basimiz dertte kakayla. Bende denicem kavanoz kayisiyi canim dedigin gibi fitilden iyidir aci cekiyor resmen kuzum yaa. Peki her gun mu veriyorsun
Canım geç gördüm msjını bi kavanozun ömrü açıldıktan sonra dolapta 3 gün zaten ben 1 kavanozu oturtup yedirmiyorum zaten kızım pek sevmiyo kaka yapamıyosa 2 günde veriyorum kahvaltısına muhallebisine yada elmayla veriyorun yapıyosa 3 günde muzla veriyorum bu ayı böyle geçirmeyi düşünüyorum arada boş gün oluyo mesela dün hiç vermedim canım tek başınada 3 gün yapmamıştı ozaman zorladım verdim Allah kolaylık versin

Kızlar günaydın
Yorgunluk uykusuzluk çektim bi süre kızıma kavanoz maması vermicem diye yawrumun kabız olmasına göz yumdum evde hazırladım ama yok olmadı işte olan uykusuzluktan sütüme oldu günde en fazla iki göğüsümüde 2 kez verebiliyorum çünkü süt olmuyo süt yapan herşeyi tüketiyorum ama yok olmuyo 3 günde bir damacana su bitiyo evde böbreklerim iflas etçek artık 2 haftadır bu durumdayım mama vermeyim diye ek gıdaya biraz fazla yüklendim sanırım kızımda su ıhlamur va sevmez ek gıdadan sonra zorla içiriyodum ama çıkarıyodu idrarı azaldı demiştim herkes keyfi yerinde desede dayanamadım test yaptırdım sonuç;
Bol ca oksalat ve ürik asit kristalleri çıktı
Doktorumuz izinli başka doktor yorumladı böbrekleri kum yapmış bol emzirme ve bol sıvı ile atabilirmiş vücudu
Benm sütüm yok artmıyo az olduğu için uyanık olduğunda uğraşmak istemiyo emmiyo suyu boğazında tutuyo yutmuyo sonrada tıkanıyo ıhlamur ve rezenede aynı şekilde pazartesi doktoruna götürcem ozamana kadar sevebileceği sıvı ne verebilirim nolur bana bi akıl verin ağlamaktan üzülmekten kalan sütümde gitçek yinede halimize şükür

Uykusuzluk beni de zorluyor.bazen gözüm kapalı kalkıyorum.birde saçma sapan insanlarla uğraşıyorum.kımseye eyvallahım kalmadı,bazı kışılere o kadar zor tutuyorum ki kendımı,nerdeyse boğucam.çok bilmiş ve edepsız insanlardan nefret ediyorum.herseye karışmalarından ,senın dglde illah kendı fikrini kabul ettirmeye calışmalarındn nefret ediyorum.gerçekten çok bıktım.semtimi,sehiriminbile degısmek ıstıyorum bu yüzden.kızım a el gıdayı tattırarak başladım.bu ek gıdada ne zormuş.heryerımızı tükürük yapıyor.elma puresı ve yoğurtla başladım.ama yoğurdu sevmedı.ben bu gıdayı bakalım nasıl yapcm ne zormuş ya

Kızlar günaydın
Yorgunluk uykusuzluk çektim bi süre kızıma kavanoz maması vermicem diye yawrumun kabız olmasına göz yumdum evde hazırladım ama yok olmadı işte olan uykusuzluktan sütüme oldu günde en fazla iki göğüsümüde 2 kez verebiliyorum çünkü süt olmuyo süt yapan herşeyi tüketiyorum ama yok olmuyo 3 günde bir damacana su bitiyo evde böbreklerim iflas etçek artık 2 haftadır bu durumdayım mama vermeyim diye ek gıdaya biraz fazla yüklendim sanırım kızımda su ıhlamur va sevmez ek gıdadan sonra zorla içiriyodum ama çıkarıyodu idrarı azaldı demiştim herkes keyfi yerinde desede dayanamadım test yaptırdım sonuç;
Doktorumuz izinli başka doktor yorumladı böbrekleri kum yapmış bol emzirme ve bol sıvı ile atabilirmiş vücudu
Benm sütüm yok artmıyo az olduğu için uyanık olduğunda uğraşmak istemiyo emmiyo suyu boğazında tutuyo yutmuyo sonrada tıkanıyo ıhlamur ve rezenede aynı şekilde pazartesi doktoruna götürcem ozamana kadar sevebileceği sıvı ne verebilirim nolur bana bi akıl verin ağlamaktan üzülmekten kalan sütümde gitçek yinede halimize şükür
Canim bukadar üzme kendini.inan ki bunlar hepimizin başına geliyor. Bak benim sutum okadar azalmisti ki 4. Ayda düzenli Sağım hurma en iyi artıran da beyaz dut kurusu Kaynat iç süper artırıyor. Ama bi yazıda okudum bebeğe süt yetersiz diye ek gidayi artırmak çok yanlış bir şeymiş. Formül mama vermek çok daha iyi ek gida fazlası zararli. Merak Etme her şey yoluna girer. Bence sütünü artırmak için uğraş aynı zamanda çok yetersiz ise bir süre mama vermekten hiç bir şey olmaz. Bol bol sağ .kesin artar

Slm kizlar dogumdansonra ilk defa yazyrm oglusm biraz yaramaz valla ama sabirsizliklq bekledik olack bukadarda dimi sizlr naslsnz bende ek gidaya basldm ama babamiz cok karsiyr verme diyo sutunfazla diyo kizlar benm dogum kilolarm gitti hatta 1kgda fazladn gitti hicbise yapmdm zayflamk icin

Canim bukadar üzme kendini.inan ki bunlar hepimizin başına geliyor. Bak benim sutum okadar azalmisti ki 4. Ayda düzenli Sağım hurma en iyi artıran da beyaz dut kurusu Kaynat iç süper artırıyor. Ama bi yazıda okudum bebeğe süt yetersiz diye ek gidayi artırmak çok yanlış bir şeymiş. Formül mama vermek çok daha iyi ek gida fazlası zararli. Merak Etme her şey yoluna girer. Bence sütünü artırmak için uğraş aynı zamanda çok yetersiz ise bir süre mama vermekten hiç bir şey olmaz. Bol bol sağ .kesin artar
Çok araştırırım aslında ama bu yanlışa düştüm ama çok uzun bir süre değil aslında 3 gün sadece sütümün azalmasıyla idrarda azalmaya başladı mama denemiştim almamıştı yine yemez sandım sıvı alımı artsın diye mama verdim az önce içmedi mecbur muhallebisini sulu yaptımda verdim süt sağmaya gelince sağdığım sütü içmiyo direk biberonla da kaşıklada denedim yok olmuyo humana still tee içiyorum dere otu falan yiyorum aşırı stres yorgunluk şimdi de adet başladı göğüslerim dolmuyo malesef günde 5 kilo su içiyorum nerdeyse farkında bile olmuyorum benm böbrekler isyan etçek yakında :((

Kızlar günaydın
Meyve rendelesen suyunu versen olmaz mı cnm. Nolur sakin ol, sen üzüldükce hisseder ve emmez. Derin nefes al ayakta emzirmeye calıs, pes etme. Mama da ver onda da su var sonucta :(

Kızlar günaydın
Cok gecmis olsun canim insan cocugu soz konusu olunca cok uzuluyor. Sutun icim lactamili tavsiye ederim hic kullandin mi bilmiyorum ama bana fayda etti. Kizin disardan sivi alimi kabul etmiyorsa sutunu artirmaya calismak daha iyi olacak sanirim. Uzulme lutfen bu da sutunu azaltir hergun yumurtani etini sebzeni ihmal etme sutun artacaktir eminim. Bu arada kuru incir dut yesillik bunlar da sutu artiriyor

Meyve rendelesen suyunu versen olmaz mı cnm. Nolur sakin ol, sen üzüldükce hisseder ve emmez. Derin nefes al ayakta emzirmeye calıs, pes etme. Mama da ver onda da su var sonucta :KK43:
Meyvenin suyunu verdim canm asla yapmazdım aslında ama az şeker atıp ıhlamurda verdim suyu asla içmiyo zatn katı gıdayı azaltıp 1 kez verdiğim mamayı 3 e çıkardım yarın erkenden hastaneye gitçez bakalım doktoru ne dicek hayırlı haberler alırım inşAllah saol canım

Cok gecmis olsun canim insan cocugu soz konusu olunca cok uzuluyor. Sutun icim lactamili tavsiye ederim hic kullandin mi bilmiyorum ama bana fayda etti. Kizin disardan sivi alimi kabul etmiyorsa sutunu artirmaya calismak daha iyi olacak sanirim. Uzulme lutfen bu da sutunu azaltir hergun yumurtani etini sebzeni ihmal etme sutun artacaktir eminim. Bu arada kuru incir dut yesillik bunlar da sutu artiriyor
Lactamil denedim canm fayda etmedi yeşillik yiyorum yarın bi kuruyemişçiye uğrayıp dediklerinidr alcam faydası olur inşAllah sağol

Meyvenin suyunu verdim canm asla yapmazdım aslında ama az şeker atıp ıhlamurda verdim suyu asla içmiyo zatn katı gıdayı azaltıp 1 kez verdiğim mamayı 3 e çıkardım yarın erkenden hastaneye gitçez bakalım doktoru ne dicek hayırlı haberler alırım inşAllah saol canım
Rabbim sifa versin. İnşallah hayırlı haberlerle gel

Back
X