2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Meyvenin suyunu verdim canm asla yapmazdım aslında ama az şeker atıp ıhlamurda verdim suyu asla içmiyo zatn katı gıdayı azaltıp 1 kez verdiğim mamayı 3 e çıkardım yarın erkenden hastaneye gitçez bakalım doktoru ne dicek hayırlı haberler alırım inşAllah saol canım
canım inş. iyi haberler alırsın ,humana still'in kimyon rezene çayı var bebeğime de veriyorum ben arada gazı olmasın diye bir dene istersen.hem gazını da rahat çıkarır inş. tadını sever tabii.

kızlar 5 gün izinliydim oğlumla vakit geçirdim ve oğlum geceleri iki kez kalkar oldu sadece bugün yine ayrıyım bakalım gece çok kalkarsa anlayacağım ki beni özlediği için sürekli uyanıp emmek istiyor, ya da ben onunla çok mutluydum sütümden bu ona da geçti okadar kahkalar attık ki birlikte.
ek gıda biraz sorun sürekli tükürüyor üfleyerek her yerim meyve sebze püresi:)ama hiç zorlamıyorum.
emeklemeye başladık desteksiz oturuyor ama bir şeye uzanırsa yine düşüyor .hala her şeyi tattırıyorum sıkıldığı anda bırakıyorum vermeyi 8.ay bitene kadar böyle devam edeceğim.buarada hiç tahıllı bir şeyler vermedim yulaf unundan muhallebi düşünüyorum deneyen oldu mu ?

canım inş. iyi haberler alırsın ,humana still'in kimyon rezene çayı var bebeğime de veriyorum ben arada gazı olmasın diye bir dene istersen.hem gazını da rahat çıkarır inş. tadını sever tabii.
O da var canım gazlıydı 4 aylık olana kadar her gün içerdi şimdi içmiyo işte 2 ayda tadını unutmuş
Buarada doktora gittik bizimki izinliydi yerine bakan pek sayın doktor beyle telde görüşmüştüm cuma idrar sonucunu görünce bana dediği böbreklerinde kum var bol sıvı verin!! Haftasonu mahvoldum kızımı sıvı beslicem diye mahvoldum bugün kendi doktorumuz mesaiye başladı ilk hastası bendim çok şükür bizim bildiğimiz böbrekte olan kum değilmiş katı gıdaya geçişle birlikte sıvı alımı gerçekleşmezse idrarı azalır ve kristaller oluşurmuş bu bi hastalık değilmiş sen elinden geldiğince su ve bitki çayları vermeye çalış zaten havalar ısındıkça o kendisi su içmek isticek bu çok sık rastladığımız bişey dedi yüreğime su serpti çok şükür Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dayanılmıyo buarada destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :KK68:

Doktorum da bana kemik al suyunu kaynat ve corbalarına koy dedi, koymasam mı acaba bu hafta alacaktım ben de.

ben de cumartesi götürdüm doktora, o da bana 7. aydan sonra ara ara çorbalarına kuzu (özellikle kuzu) kıyma ufak ufak koyabilirsin dedi. et suyunu sormadım ama arkadaşım çok sıkıntı yaşamış, bir yaşından önce ağır gelebilir.

O da var canım gazlıydı 4 aylık olana kadar her gün içerdi şimdi içmiyo işte 2 ayda tadını unutmuş
Buarada doktora gittik bizimki izinliydi yerine bakan pek sayın doktor beyle telde görüşmüştüm cuma idrar sonucunu görünce bana dediği böbreklerinde kum var bol sıvı verin!! Haftasonu mahvoldum kızımı sıvı beslicem diye mahvoldum bugün kendi doktorumuz mesaiye başladı ilk hastası bendim çok şükür bizim bildiğimiz böbrekte olan kum değilmiş katı gıdaya geçişle birlikte sıvı alımı gerçekleşmezse idrarı azalır ve kristaller oluşurmuş bu bi hastalık değilmiş sen elinden geldiğince su ve bitki çayları vermeye çalış zaten havalar ısındıkça o kendisi su içmek isticek bu çok sık rastladığımız bişey dedi yüreğime su serpti çok şükür Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın dayanılmıyo buarada destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :KK68:

Bebeğinize geçmis olsun gecen 15 gun nerdeyse ayni seyleri yasamisiz ben nasil cozum buldugumu blogumda anlattim
http://babymem.blogspot.com.tr/?m=1
cok uzun sureceğinden buraya yazamadim ama ek gida da cozum cok su ve lifli corbalar umarim bir daha başiniza gelmez.

Çok araştırırım aslında ama bu yanlışa düştüm ama çok uzun bir süre değil aslında 3 gün sadece sütümün azalmasıyla idrarda azalmaya başladı mama denemiştim almamıştı yine yemez sandım sıvı alımı artsın diye mama verdim az önce içmedi mecbur muhallebisini sulu yaptımda verdim süt sağmaya gelince sağdığım sütü içmiyo direk biberonla da kaşıklada denedim yok olmuyo humana still tee içiyorum dere otu falan yiyorum aşırı stres yorgunluk şimdi de adet başladı göğüslerim dolmuyo malesef günde 5 kilo su içiyorum nerdeyse farkında bile olmuyorum benm böbrekler isyan etçek yakında :KK43:(
Canim sonradan bi yazisma oldu mu okumadim ama sana hem sutu artirmak icin hem de sevebilecegi mama icin bir onerim var. Once hastane tipi bir pompa kirala imkanin varsa, ikili sagimda daha cok sut cikartiyorum gozlemim. İkinci olarak azaldi deme, tatile gitti gelecek de, anne deyimi ama psikolojik olarak dogru. Sonra da kendim kullandim, faydasini gordum, doktorum kullanabilirsin dedi ve hatta LLl nin emzirme kitabinda da var ama kendi kararin tabi, yan etkisi sutu artirmak olan bir mide ilaci ... Devam sutu olarak da humana denesen? Bizimki de hepsini reddetti, ben disardayken esim humana vermis, sutun bozuldugunu dusunup, icmis kizim.

kızlar 5 gün izinliydim oğlumla vakit geçirdim ve oğlum geceleri iki kez kalkar oldu sadece bugün yine ayrıyım bakalım gece çok kalkarsa anlayacağım ki beni özlediği için sürekli uyanıp emmek istiyor, ya da ben onunla çok mutluydum sütümden bu ona da geçti okadar kahkalar attık ki birlikte.
ek gıda biraz sorun sürekli tükürüyor üfleyerek her yerim meyve sebze püresi:)ama hiç zorlamıyorum.
emeklemeye başladık desteksiz oturuyor ama bir şeye uzanırsa yine düşüyor .hala her şeyi tattırıyorum sıkıldığı anda bırakıyorum vermeyi 8.ay bitene kadar böyle devam edeceğim.buarada hiç tahıllı bir şeyler vermedim yulaf unundan muhallebi düşünüyorum deneyen oldu mu ?
Merhaba canım nasılsın oğluşun nasıl ;?
Herkeze selamlar :)))

Masallah bebegine canim ne guzel erkenden baslamis emeklemeye. Bende 2 hafta once ise basladim geceleri cok sık kalkiyor hep memede durmak istiyor cok ozluyoruz birbirimizi. Nasildi tekrar ise basladigin gun merak ettim. Simdi de 3 gun tatil yasasinnn bende kizimla can cana koyun koyuna :)))

Arkadaşlar slm, benim sabırsız oğlum daha doğru düzgün oturamadan koltuklara sehpalara tırmanmaya başladı, haliyle dengesiz düşüyor, düşerken kafa pat diye yere vuruyor. Evdeki bütün köşelere minder koyduk ama nafile. Yürüteç alsam mı diye düşünüyorum, gündüz evde yokum, bakıcı kolluyor mu bilmiyorum. Yürüteç konusunda fikri olan varmı??

Arkadaşlar slm, benim sabırsız oğlum daha doğru düzgün oturamadan koltuklara sehpalara tırmanmaya başladı, haliyle dengesiz düşüyor, düşerken kafa pat diye yere vuruyor. Evdeki bütün köşelere minder koyduk ama nafile. Yürüteç alsam mı diye düşünüyorum, gündüz evde yokum, bakıcı kolluyor mu bilmiyorum. Yürüteç konusunda fikri olan varmı??
Ben yurutec kullanıyorum. Cok rahat hem oglumda mutlu icindeyken ...en fazla 10 dk kaliyo zaten yoruluyor hemencik

Ben yurutec kullanıyorum. Cok rahat hem oglumda mutlu icindeyken ...en fazla 10 dk kaliyo zaten yoruluyor hemencik

ben lojmanda oturuyorum odalar çok küçük haliyle hemen her yere dizlerinin üzerinde giriyor, bugün banyoya girerken yakaladım, zaptedemiyorum, şu tırmanma olayı başlamasaydı yürüteç düşünmeyecektim, kafam çok karışık, skolyoz vb rahatsızlıklara sebep olduğu söyleniyor ama öteki türlü de kafasına zarar verecek diye korkuyorum.

selamun aleykum ,biz 1 aydir yurutec kullaniyoruz, evin tum odalarini dolaniyor tek basina, cok iyi oluyor... tavsiye ederim, yere koyunca hemn donuyor ve geri geri gidiyor cok komik oluyor... bide tam 1 haftadir dsteksiz oturabiliyor kizim yastik falan koyuyorum etrafina....

Masallah bebegine canim ne guzel erkenden baslamis emeklemeye. Bende 2 hafta once ise basladim geceleri cok sık kalkiyor hep memede durmak istiyor cok ozluyoruz birbirimizi. Nasildi tekrar ise basladigin gun merak ettim. Simdi de 3 gun tatil yasasinnn bende kizimla can cana koyun koyuna :)))
Eskiye donduk biz 2 saatte bir kalkiyoruzz:(ama sebebi kesinlikle bizi ozlemeleri bence:(bazen cok zor geliyor calismak.biz de geceleri yanyana yatiyoruz gunduzun acisini cikaralim diye
Calisan anneler 3 yasina kadar bebekleri ile uyuyabilir diye okumustum bir yerde.iyiki boyle bilim adamlari da var:))

valla cnm yurutuce resmen benm kurtarıcım oldu
bırakıom,ıcıne oyalanıyor kendı kendine.oyle uUUzun tutmuom zaten.bugun yurutecunu yürütmeye başladı.hoppalada aldım bırazda ona koyuyorum zıplıyor,cok mutlu oluyor.fazla tutmamak şartıyla tavsıye ederm

kızlar ağustos da düğün var kuzenimin oğlumu çok güzel giydirmek istiyorum ama baktığım takımlar flan hep satenden hem ucuz duruyor hem de içinde tüm gün dursa isilik olurmuş gibi.bebeklere nereden alışveriş yapıyorsunuz ?var mı şöyle erkek çocuk için güzel takım papyonlu flan ?

kızlar ağustos da düğün var kuzenimin oğlumu çok güzel giydirmek istiyorum ama baktığım takımlar flan hep satenden hem ucuz duruyor hem de içinde tüm gün dursa isilik olurmuş gibi.bebeklere nereden alışveriş yapıyorsunuz ?var mı şöyle erkek çocuk için güzel takım papyonlu flan ?

Şu anda markafonide Mamas&Papas kampanyası var. Çok sevimli takımlar var. Bana bir arkadaşım Andy Wawa marka getirmişti, pantolon-gömlek -yelek -papyon, henüz giydiremedim büyük beden olduğu için ama malzeme kalitesi gayet iyi.

Şu anda markafonide Mamas&Papas kampanyası var. Çok sevimli takımlar var. Bana bir arkadaşım Andy Wawa marka getirmişti, pantolon-gömlek -yelek -papyon, henüz giydiremedim büyük beden olduğu için ama malzeme kalitesi gayet iyi.
Selam canım o gün baktım tam istediğim tarzda Şeyler vardır andy wawa yakınımda var oraya da gidip bakacağım Temmuz gibi.

Back
X