2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar regl olmam gerekiyordu 2 sinde hala olmadım okadar korkuyorum ki o ihtimalden dillendiremiyorum bile.gerçek bir korunma yöntemi değildi bizimkisi.allahtan Hayırlısı tabii ama hep Aklımda bu ve ben bunu 2 gündür fark ettim.

Kızlar regl olmam gerekiyordu 2 sinde hala olmadım okadar korkuyorum ki o ihtimalden dillendiremiyorum bile.gerçek bir korunma yöntemi değildi bizimkisi.allahtan Hayırlısı tabii ama hep Aklımda bu ve ben bunu 2 gündür fark ettim.

Canim hormonlar daha düzene girmedi ondandir bence ben daha hic regl olmadim bi olsamda rahatlasam karnim iner belki

kızlar ağustos da düğün var kuzenimin oğlumu çok güzel giydirmek istiyorum ama baktığım takımlar flan hep satenden hem ucuz duruyor hem de içinde tüm gün dursa isilik olurmuş gibi.bebeklere nereden alışveriş yapıyorsunuz ?var mı şöyle erkek çocuk için güzel takım papyonlu flan ?
Canim mayorale baktin mi

Kızlarr merhaba. Nasılsınız? Sizleti çok özledimm.Çok uzun zaman oldu yazamıyorum. İşe başladım o yüzden benim kız çok hareketli ve uykusuz yetişemiyorum hiç bir şeye:(
İlk anneler günümüz kutlu olsun kızlar:)

Canım merhaba nasılsın? Yoktur bir şey inş düzensizliktendir o hem 2 gün olmuş daha. Ben hiç regl olmadım daha o da sıkıntı. her seferinde senin gibi korkuyorum ben de. Regl olmadığım için rahat davranıyoruz
Oğluşun ne yapıyor? Bizim kız çok fena 1 saniye bile durmuyyor ve gece saat başı kalkıyor bazen çok zor oluyor işe başladığımdan beri. Siz de durumlar nasıl?

Ben de şubat ayında regl olmuştum ama çok az olmuştu kanamam ondan sonra daha olmadım ben de çokkorktum ama şu an bişey yok hormonal demekki

Canim mayorale baktin mi
canım sen söyleyince baktım ama çok az ürün gördüm hangi siteden bakıyorsun ?

Canım merhaba nasılsın? Yoktur bir şey inş düzensizliktendir o hem 2 gün olmuş daha. Ben hiç regl olmadım daha o da sıkıntı. her seferinde senin gibi korkuyorum ben de. Regl olmadığım için rahat davranıyoruz
Oğluşun ne yapıyor? Bizim kız çok fena 1 saniye bile durmuyyor ve gece saat başı kalkıyor bazen çok zor oluyor işe başladığımdan beri. Siz de durumlar nasıl?

canım merhaba.senin de anneler günün kutlu olsun geçti artık ama o gün girip yazamadım.
benim de oğlumun hiç düzeni yok yani gece geç saatlere kadar kalmıyor 9,30 10 arası uyuyor ama çok sık uyanıyor ne yaptıysam olmadı onun dışında benim oğlumda çok hareketli annem uyumamasını bile buna bağlıyor .annem tüm gün evde gezdiriyor dursun diye sürekli kucağımdan atlıyor ve çok hızlı emekliyor artık bir şeyler kırılmaya başladı evde .haftasonu da ayağıma avm de ürün reklamı (metal bir parça )bildiğin şiş küçük parmağım.oğlum zarar yazmaya başladı canı sağolsun :)

Canim hormonlar daha düzene girmedi ondandir bence ben daha hic regl olmadim bi olsamda rahatlasam karnim iner belki
canım bugün regl oldum 10 gün geç geldi onun stresi bana yetti gidip sipiral taktıracağım.ben 2.aydan beri düzenli oluyordum.test bile yaptım 2 gün önce.sen de biran önce olursun canım ben 10 gün olamadım nasıl bir şişlik rahatsızlık...

kızlar anneler gününde giremedim ama kutlu olsun.o gün kendimi çok özel hissettim ,iyi ki doğurmuşum bu çok başka bir duyguymuş ,her gün daha çok bağlanıyorum ona. ilk doğduğunda hissetmem gereken duyguları hissedemedim diye panik olmuştum ama şimdi acaba abartıyor muyum diyorum. sürekli endişeli ,uykusuz halim bile çocuksuz günlerimden çok daha neşeli.dün bir tükürük videosu çekmiştim sürekli seyredip gülüyorum mesela.
p.s:hediyeler de cabası çok güzel hediyeler aldım ablalarımdan annemden ve eşimden(oğlumdan ) :)

kızlar bu arada biberon ısıtıcı kumaşlar var kullanan var mı warmzee marka gördüm fiyatı da uygun alsam mı kullanan var mı ?

slm kızlar, bir haftadır evde kefir mayalıyorum ve oğluma verip vermemek konusunda kararsızım. Bebeklere verilebilir mi.

slm kızlar, bir haftadır evde kefir mayalıyorum ve oğluma verip vermemek konusunda kararsızım. Bebeklere verilebilir mi.
Canım ben bir haftadır her sabah veriyorum mayasını bulamadığım için aoçnin cam şişelerdekini alıyorum.bir sorun olmadı.ruslar hep bununla büyütüyorlar bebeklerini.

Canım ben bir haftadır her sabah veriyorum mayasını bulamadığım için aoçnin cam şişelerdekini alıyorum.bir sorun olmadı.ruslar hep bununla büyütüyorlar bebeklerini.

Canim iyi geceler bişey dicem kk çoğu kişide gördüm profil resmi hep soru işareti bi anlamı varmi merak ettim

Haaa haa şimdi kendi halime güldüm canım ya sana gönderdiğim mesaja bakım dedim benimki de olmuş meğerse kk kendi profilini değiştirmiş

iyi o zaman vereyim ben de :) Ben de mayayı bir arkadaşımdan aldım, çoğaltıyorum şimdi. İstanbul'da oturuyorsan Mısır Çarşısında varmış.

Kızlar merhaba burası yine sessizliğe bürünmüş :((
Benim canım çok sıkkın kızımın boğazı viral enfeksiyon kaptı 3 gün gece gündüz sürekli ateşliydi iştahsızdı beni zaten geceleri zor emiyodu artık emmeyi bıraktı gündüz az çok içtiği mamayı artık zorla zorla içiyo en az 500 cc bi seferde 100 cc üstünde içmesi gerekiyomuş benim kızım 50 cc içince çok mutlu oluyorum ve ne yaparsam yapayım günde 300 cc nin üstüne çıkamıyorum aptamil kullanıyodum içmeyince sma gold aldım onu zatn hiç sevmedi dün golden goat aldım ondan biraz içiyo işte birkaç kez çektikten sonra diliyle itmeye başlıyo mamayı zaten beni zor emen bi bebekti ilk 3 ay gelişimi çok iyidi şuan ayda 100 gr alıyoruz şikayetçi değilim sağlığı yerinde olsun iniAllah da tek derdim bu mamayı az içmesinin gelişimini olumsuz etkileme ihtimali varmıdır? Kendi doktorunada gidemedim şehir dışındaydım
Mamayı bukadar içmesi yeterli mi daha fazla içmesi için ne yapmam gerekiyo fikri olan varsa yazarsa çok sevinirim

Canim sonradan bi yazisma oldu mu okumadim ama sana hem sutu artirmak icin hem de sevebilecegi mama icin bir onerim var. Once hastane tipi bir pompa kirala imkanin varsa, ikili sagimda daha cok sut cikartiyorum gozlemim. İkinci olarak azaldi deme, tatile gitti gelecek de, anne deyimi ama psikolojik olarak dogru. Sonra da kendim kullandim, faydasini gordum, doktorum kullanabilirsin dedi ve hatta LLl nin emzirme kitabinda da var ama kendi kararin tabi, yan etkisi sutu artirmak olan bir mide ilaci ... Devam sutu olarak da humana denesen? Bizimki de hepsini reddetti, ben disardayken esim humana vermis, sutun bozuldugunu dusunup, icmis kizim.
Bebeğinize geçmis olsun gecen 15 gun nerdeyse ayni seyleri yasamisiz ben nasil cozum buldugumu blogumda anlattim
http://babymem.kadinlarkulubu.com.tr/?m=1
cok uzun sureceğinden buraya yazamadim ama ek gida da cozum cok su ve lifli corbalar umarim bir daha başiniza gelmez.

canım inş. iyi haberler alırsın ,humana still'in kimyon rezene çayı var bebeğime de veriyorum ben arada gazı olmasın diye bir dene istersen.hem gazını da rahat çıkarır inş. tadını sever tabii.
Yazmaya fırsat bulamadım sıkıntılar üst üste eklenince cvp yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim sütümü ne yaptıysam arttıramadım artık emmiyo :(( kızımı biberonla su içmeye alıştıramadım kaşık biraz biraz içire içire çok şükür idrarı temiz çıktı sadece az idrar yapıyo çünkü sıvı alımı hala az şimdi derdimiz vücudunun ihtiyacı olan süt miktarını tüketmiyor olması Rabbim başka dert vermesin boğazlarındaki kızarıklık tamamen geçince belki iştahı çok çok çokkkkkk artar :kk77:

İyi geceler kızlar buaralar kimse yok benim oglum yine bronşit oldu cuma günü doktora goturdum iki iğne yedi dün gece öksürüğü daha çok arttı ve sesi kisildi bu akşam yine doktora goturdum evde hava veriyorum eğer bir hafta ya kadar gecmezse göğüs Hastalıkları Bölümü ne sevk edicek doktorumuz inşallah geçer arkadaş lar yaklaşık üç aydır oğlumun öksürüğü kesilmiyor bir hafta iyiyse diğer hafta geri başlıyor ne yapcam şaşırdım çok iğne yedi antibiyotik içti doktoru muz şuanda antibiyotik vermedi sesi çıkmıyor cocugumun

Back
X