- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
bnde bnmkı ağrılı,olcak dıe korkuyorum.sezeryenden önce hıc olmazdı ağrı inş gene olmazyahu ne güzel kızlar hiç biriniz adet görmüyorsunuz benim her ay eskiye göre 1-2 gün gecikme ile geliyor maş.hatta hiç ağrım olmuyordu valeyi vurdum normal doğum bu işe yaradı diyordumki son 2 aydır ağrılı oluyor bir de![]()
ya su zıl ı dıcektım.sankı bomba tasarlamışlar kısmayı beceremedım.nasıl bır düzenek yapmışlarsa baya uğraştan sonra zılı ıptal ettim :):) ama bu seferde camda beklemek zorunda kaldım çocuğu otomatik için.öyle aıle aramadan gelmez,ısım varsa da acmıosam ısrarcıda olmazlar zaten sorun yok.beno deli eden yabancılar basıp duruyor.iski,dilenci.kapıcı,ev sahıbıne gelen vs vs. esım bu sıralar pek yardım etmıot elını çekti ama çok yoruluyor.işi cok ağır ayağı ağrıyor.bnm hayatım ın en zor aylarında hızmetıme kadar herseyımı yaptı.omcekıne nazaran smdı daha ıyım.onada ızın verdım bır ıkı gün tatıle gıttı arkaddslsrıyla.ama aradı senın,hep aklımdasınız sarmadı beni gelıp sızıde götürcem dedı.ben naslss bebekle ugrasıorum oda işten bıtmos şekilde gece geç saatlere kadar çalışıp gelıodu görüşemeden uyuyor yorgunluktan.o yüzden pek farketmedı barı bıraz deniz görsün dedım ama oyle düşünüp gerı gelmesi ve bızı ozlemesı benı çok mutlu etti doğrusu.adet samcın ıcın kekik suyunu iç çok iyi gelıor