- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
ay en büyük korkumdu ikiz çocuk.Walla amiinn canim. Çok benziyoruz sen de katil gel bu da beraber olsunsaka bir yana spiralle hamile kalmak da korkutmustu. Bebeğe bisey olur diye. Sukur gümbür gümbür kalbi var. Hatta beta hcg m yüksek çıktı doktor demesin mi ikiz olabilir diye. Anaaamm oracik da kalpten gidiyordum
haha sukur kese de bebekte tekti simdilik
ha seni güldürecek bisey daha soyleyim. Bu arada bende esimde okul öncesi ogretmeniyiz. İki çocuğu da 5 ayliktan itibaren okula goturduk. Daha bir yarim saat aileden özellikle bakan olmamaistir. Esime üçüncü geliyor dedim tepkisini bekliyorum tabi ne dese begenirsin; ONU DA MI OKULA GOTURECEGIZ
adami artik ne kadar yorduysak yazik dedim -tabi icimden... Şimdi dogu görevimiz bitip batıya gelecektik seneye bunu da okula götürelim diye bir yıl ertelemeye karar verdik. Adamın korktuğu başına geldi
Allah tan ayni okulda görev yapıyoruz walla zaten artik yapacak bisey yok bindik bir alamete gidiyoz bakalim kiyametee
![]()
ikiz annelerinin yardımcısı olsun Rabbim.
senin için eşin ve eşinin evliliğe uygun meslek sahibi olmanız büyük avantaj. maşallah size.
benim annem yakın ama yaşlı kadın çabuk yoruluyor, pek yardımı yok. eşim de işi gereği hep yorgun, bir de uykuya düşkün. ben de uykusuz olunca sarıyoruz birbirimize. ama bu günlerimize şükür :)