2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
kızlar bir şey soracağım oğlum gündüzleri süt almayı bıraktı .tamamen ne biberon ne bardak ne sıcak ne soğuk hiç bir şekilde sütü almıyor.
mimijumi biberonlar varmış anne memesinin dokusuna ve kokusuna benzer.almalı mıyım işe yara mı ?
ayrıca ileride akşamları mama versem gece yatmadan 1 yaşından sonra bu biberonlara mama da koyuluyor mu ?
bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim bu biberonlar hakkında ,bir de benzer olayı yaşayan var mı ben yanındayken de yemek yemiyor ben yokken çok az yiyor ölmeyecek kadar neredeyse süt de içmiyor biberondan.
Çıldırıcam.
Buarada yine uykusuz dönemlerim başladı 2-3 haftadır uyumuyor gibiyim.Tatilde annem de bizim odamızda kaldı .hemen memeden kes diyor bu çocuk seni emzik gibi kullanıyor kendisi de uyumuyor seni de uyutmuyor.
ama dayanacağım tabiki:KK43:
Canım merhaba uyku konusunda ben de çok kötüyüm artık her şeyi unutur ve yanlış anlar oldum ve çok sinirliyim tabi. Aynen emzik gibi kullanıyor kızım beni. Gece uykuda saat başı çığlık çığlığa ağlıyor memeyi emene kadar. Bazen memeyi bıratırıp uyuyor diye yatırıyorum 2 dk ya basıyor çığlığı. Gündüz de en fazla 1 saat sabahtan 1 saat öğlen uyuyor o kadar. Ben artık uykusuzluktan bayılcam eşimle de annemle de aram bozuluyor böyle olunca :( pedagog a gitme gibi bir düşüncem var. Bu arada benimki de azcık yiypr ama deli gibi hareketli anlamıyorum ben gündüz meme de emmek istemiyor oyundan gece bırakmıyor ama

sütünün tadı değişmiş olabilir mi?
abimin hanımı da emzirememişti. annesi sütün tadına bakıp, acılaşmış demişti.
bazı çocuklar diş sıkıntısı sırasında sütten soğuyabiliyormuş. ya da ek gıda daha çekici geliyormuş.
yediğin ya da kullandığın bir şeyler (mesela parfüm, vücut kremi gibi) sütünün tadını kokusunu değiştirmiş olabilir ve bu yüzden de emmek istemeyebilir.
şuraya bir bak istersen: https://www.facebook.com/notes/bebeğim-bugün-ne-yese/emmeyi-reddeden-bebekler/173745552669622
canım teşekkür ederim.
hiç bakmadım tadına sütümün eksiden bakmıştım gayet şekerli gibiydi.sütün tadı değişmiş olsa akşamları ben geldiğimde beni de emmek istemez sütü memeden alıyor biberon ya da bardak ya da kaşıkla almıyor.

Kızlar günaydın. 6. Hastalık diye bir şey duydunuz mu kızlar? Cuma akşamı başlayan ve 2 gün süren ateşi oldu kızımın şurup ve fitille atlattık çok şükür fakat akşamdan beri bez bölgesinden başlayıp vücuduna yayılan pembe noktalar var. Ben önce bezden diye düşündüm bir de sıcaktan ama aklıma 6. hastalık geldi. Ne yapsam ki ateşi yok şimdi şükür doktora götürsem mi?

canım hiç duymadım .benim oğlumun da bezlenen yerleri kızarıyor hep kaşıyor yara yapıyor ben de altını çok hızlı değiştirip pantalonunu giydiriyorum hemen.
ama muhtemelen seninki başka bir şey.
Doktora götür istersen canım kaç oldu ki ateşi fitil verdin.ben hiç fitil kullanmıyorum doktorumuz da ateş düşürücü daha iyi demişti.

Canım merhaba uyku konusunda ben de çok kötüyüm artık her şeyi unutur ve yanlış anlar oldum ve çok sinirliyim tabi. Aynen emzik gibi kullanıyor kızım beni. Gece uykuda saat başı çığlık çığlığa ağlıyor memeyi emene kadar. Bazen memeyi bıratırıp uyuyor diye yatırıyorum 2 dk ya basıyor çığlığı. Gündüz de en fazla 1 saat sabahtan 1 saat öğlen uyuyor o kadar. Ben artık uykusuzluktan bayılcam eşimle de annemle de aram bozuluyor böyle olunca :KK43: pedagog a gitme gibi bir düşüncem var. Bu arada benimki de azcık yiypr ama deli gibi hareketli anlamıyorum ben gündüz meme de emmek istemiyor oyundan gece bırakmıyor ama
canım aynen böyle gece 11:30 da uyuyor artık eskiden 9:30 da uyurdu .defalarca uyanıyor.artık sinir yaptı bende ellerim titriyor.bir kaç kez nerden doğurdum diye bağırdım gece sonra oturdum ağladım ya bir şey olursa oğluma diye.eşim de hiç yardımcı değil zaten.onun bu yaptıklarını hiç unutmaycağım zaten çok soğudum eşimden.ben de her şeye ağlıyorum .memeden kes mama ver diyorlar çok acımasız geliyor bana da sütüm varken böyle yapmak.aç diye düşünüyorum zorla yediriyorum her gece yatmadan önce muz veriyorum .yine de uyanıyor .geçenlerde onu uyuttuktan sonra ağladım ağladım sonra gidip duvarlara ellerimi vurdum hayatımda hiç böyle şeyler yapmamıştım.ve gündüz o kadar hareketli ki sürekli düşüyor sürekli bir şeyler yapıyor annem de çok yıprandı aynen 2 defa birer saat uyuyor.
Allah sabır versin hem uyumayan hem yemeyen bir çocuk .hayatım alt üst oldu.

canım teşekkür ederim.
hiç bakmadım tadına sütümün eksiden bakmıştım gayet şekerli gibiydi.sütün tadı değişmiş olsa akşamları ben geldiğimde beni de emmek istemez sütü memeden alıyor biberon ya da bardak ya da kaşıkla almıyor.

canım hiç duymadım .benim oğlumun da bezlenen yerleri kızarıyor hep kaşıyor yara yapıyor ben de altını çok hızlı değiştirip pantalonunu giydiriyorum hemen.
Doktora götür istersen canım kaç oldu ki ateşi fitil verdin.ben hiç fitil kullanmıyorum doktorumuz da ateş düşürücü daha iyi demişti.

canım aynen böyle gece 11:30 da uyuyor artık eskiden 9:30 da uyurdu .defalarca uyanıyor.artık sinir yaptı bende ellerim titriyor.bir kaç kez nerden doğurdum diye bağırdım gece sonra oturdum ağladım ya bir şey olursa oğluma diye.eşim de hiç yardımcı değil zaten.onun bu yaptıklarını hiç unutmaycağım zaten çok soğudum eşimden.ben de her şeye ağlıyorum .memeden kes mama ver diyorlar çok acımasız geliyor bana da sütüm varken böyle yapmak.aç diye düşünüyorum zorla yediriyorum her gece yatmadan önce muz veriyorum .yine de uyanıyor .geçenlerde onu uyuttuktan sonra ağladım ağladım sonra gidip duvarlara ellerimi vurdum hayatımda hiç böyle şeyler yapmamıştım.ve gündüz o kadar hareketli ki sürekli düşüyor sürekli bir şeyler yapıyor annem de çok yıprandı aynen 2 defa birer saat uyuyor.
kendini yıpratmadan çocuk büyümüyor maalesef.
benim kızlar da yemiyor ama zorlamıyorum. zorladım kustular çünkü.
açlıkla ilgili olmayabilir, belki huzursuzdur, diş problemi vardır vs vs.
maalesef kocaların çoğu yardımcı değil. iki pışpış yapınca çok yardımsever olduklarını düşünüyorlar.
amaaaan erkek işte deyip geçiyorum.
ben ev hanımı olduğum halde sabrım kalmıyor ki sen çalışan anne olarak ne kadar zorlanıyorsun kimbilir.
benim görümceler yemek uyku düzeni yok diye 1 yaşından sonra memeden kesmişler bebeklerini.
benim vicdanım elvermedi 28 aylık olan da hala emiyor, 11 aylık olan da. eşim ise neden asabi olduğumu anlamıyor.
uykusuzum diyorum uyu seni tutan mı var diyor. ölür müsün öldürür müsün?
yani bu günlerde geçecek, biraz daha sabır.

kendini yıpratmadan çocuk büyümüyor maalesef.
benim kızlar da yemiyor ama zorlamıyorum. zorladım kustular çünkü.
açlıkla ilgili olmayabilir, belki huzursuzdur, diş problemi vardır vs vs.
maalesef kocaların çoğu yardımcı değil. iki pışpış yapınca çok yardımsever olduklarını düşünüyorlar.
amaaaan erkek işte deyip geçiyorum.
ben ev hanımı olduğum halde sabrım kalmıyor ki sen çalışan anne olarak ne kadar zorlanıyorsun kimbilir.
benim görümceler yemek uyku düzeni yok diye 1 yaşından sonra memeden kesmişler bebeklerini.
benim vicdanım elvermedi 28 aylık olan da hala emiyor, 11 aylık olan da. eşim ise neden asabi olduğumu anlamıyor.
uykusuzum diyorum uyu seni tutan mı var diyor. ölür müsün öldürür müsün?
yani bu günlerde geçecek, biraz daha sabır.
ben gerçekten çok yıprandım 3.5 aylıkken oğlumu bıraktım nekadar güçlü durmaya çalışsam da beni çok etkiledi.zaten öncesinde lohusa depresyonu,normal doğum komplikasyonları 2 ay meme ucu acısı .sabah işe geliyorum işim gereği bakımlı güler yüzlü olmam lazım bana rakip olmak isteyen çok kişi var bildiğin kurtlar sofrası bir de onun baskısı,eve gidiyorum gülmeyen iki laf etmeyen garip bir koca üstelik aniden sinirleniyor suç bastırıyor sürekli ,ya tv seyrediyor ya da elinde ipad oyun oynuyor.oğlumla yorgun argın oynama çalışıyorum,yemek yiyemiyorum ona yedireceğim diye buarada eşim yemeğini yiyor ,hep bir öf pöf,yanımızda yatmıyor odamıza geldiğinde bile uyumak için sürekli uyanadığı için oğlum sinirlenip diğer odaya gidiyor.cehenneme düştüm sanki.imdat diye bağırarak kaçmak istiyorum.
ben ölmeyeceğim ama öldüreceğim galiba :) allah korusun .Aam şu bir gerçek eşimi asla eskisi gibi sevmiyorum.ben bu siteden en başından beri yazarım burda herkes eşini kayınvalidesini keserken ben hiç bir şey demezdim bulmazdım diyecek bir şey ama artık öyle dolmuşum ki aileme de anlatamadığım için yolda birilerini durdurup anlatacağım.bunlar hiç hak ettiğim muameleler değil.

ben gerçekten çok yıprandım 3.5 aylıkken oğlumu bıraktım nekadar güçlü durmaya çalışsam da beni çok etkiledi.zaten öncesinde lohusa depresyonu,normal doğum komplikasyonları 2 ay meme ucu acısı .sabah işe geliyorum işim gereği bakımlı güler yüzlü olmam lazım bana rakip olmak isteyen çok kişi var bildiğin kurtlar sofrası bir de onun baskısı,eve gidiyorum gülmeyen iki laf etmeyen garip bir koca üstelik aniden sinirleniyor suç bastırıyor sürekli ,ya tv seyrediyor ya da elinde ipad oyun oynuyor.oğlumla yorgun argın oynama çalışıyorum,yemek yiyemiyorum ona yedireceğim diye buarada eşim yemeğini yiyor ,hep bir öf pöf,yanımızda yatmıyor odamıza geldiğinde bile uyumak için sürekli uyanadığı için oğlum sinirlenip diğer odaya gidiyor.cehenneme düştüm sanki.imdat diye bağırarak kaçmak istiyorum.
ben ölmeyeceğim ama öldüreceğim galiba :) allah korusun .Aam şu bir gerçek eşimi asla eskisi gibi sevmiyorum.ben bu siteden en başından beri yazarım burda herkes eşini kayınvalidesini keserken ben hiç bir şey demezdim bulmazdım diyecek bir şey ama artık öyle dolmuşum ki aileme de anlatamadığım için yolda birilerini durdurup anlatacağım.bunlar hiç hak ettiğim muameleler değil.
Burada bir konu aç içini dök istersen.
Çoğu kadın benzer şeyler yaşıyor emin ol. Nasıl başa çıktıklarını anlatırlar belki işine yarar

V
Vallahi sen yazdikca bnm sinirlerim zipliyor.kocani esek sudan gelene kadar dovmek istiyorum.bazen ben kendi esime bile sabredemiyorum .senin bu yasadiklarini yasasam cinayet cikar heralde cunku cok asabi sinirli bir yapim var.mesela bnm esimde eve para getirebilmek ve is yetistireblmek icin tek bir gun izin yapamiyor.yazin saat 11 hatta suanda hala 11de gelior.kisin is ykksa 8de evde.bana vakit ayir dolastir diorum napaym calismak zorundaym dior.beni de uzen bu.cunku gecinderdinden beni goremiyor.ama galiba. Bu senin anlattiklarn yaninda devede kulak gbi kalir.inan bazen bnm esimde herseyi benden bekleme diye soylenir oldu.yani dunyanin en iyi erkegi bile yapior cnm.oysa gece binlerce kez kalkiyorum farkinda bile dgl.gecen ben uyuyamiyorum hep kalkiom sen hep uyuyon tabi beni anlamion dedibir gun kendide bolunmeli uyudu.sabah sen haklisin hakverdim dedi.mesele gecen saat 1.30du kizim uyumamisti.ben ugraslar icindeydim.esim oturmus tv bakior.ben kizimi emzircem.namaz,kilcam,aletleri strezilize etcem,yemekleri bosaltip dolaba kpycam mutfagi toparlicam vs ve misafirlkten gelmisiz.yani en azindan yemekleri dolaba koy dimi.ama yok gidip yatti.yoruluyor hakli ama bende hakliyim.neyse kizim aglior neye yetisim
Bide kiza bak dior.namaza durdum bebegide mama sandelysine klydum.kizim aglamaya basladi esim sinirle kalkti aldi kizini uyuttu.ertesi aksam sana cok kizdim dedi
Bende bende sana kizdim en azindan yemegi koyaydin kucucuk bir yardim dedikonustuk baristik.hatta durum soyledi barisma hediyesi.dunde beni ruyasinda oldu gormus aglamis galiba.11e kadar kendine gelemedi seni ne kadar sevdgmi anladm dior
Ya konu sapti gtti kusura bakma ama demek istedgm su ki biliosun esim cok yardimci cook iyi aama yeri gelior o. Bile soylenebilinior kotu davranabilior.gercekten iyi erkek yoerkeklerin hamurunda bu var galiba.sut meselesine gelince.bende cok cektim sezerhen travmasi.enfesion kapma.6.5ay kan saagmak.emmeyen bebek vs.hala sagip veriyporum ve dayaniyorum dayanicamda gttgi yere kadaar.ama sen calisiyorsun ve kendinide dusunmelisin .gercekten sabrin sihhatin kalmadiysa bir yasindan sonra ufaktan kesebilirsin tamamen sana bagli cnm.burda senin durumunda onemli

Burada bir konu aç içini dök istersen.
Çoğu kadın benzer şeyler yaşıyor emin ol. Nasıl başa çıktıklarını anlatırlar belki işine yarar
Merhaba cnm ya bende sana yazacaktm bugun.sormak istedgm bir sey varda.sen bir ara buyuk kizin emmeyi birakti sonra kiskandi gene basladi demistin ya.kac aylkken brakti kac aylikken basladi?biray sonra hem korunmayi brakayim diom hamileyken emzifmeye devam edrim diom ama biraz endise var ya ya kizim sutumu rreddederse die.goze alip birakcam artik zaten cooj yiprandim sut sagmaktan bende.ama senin gbi yapmak isterdim ikisini de emzirmej hem cok zor hem guzel

Bu arada farkli kosullarda gelmis olsaydin buraya.gorusmek isterdim cnm senle.ama kismet olmadi .belki bir gun.....

Merhaba cnm ya bende sana yazacaktm bugun.sormak istedgm bir sey varda.sen bir ara buyuk kizin emmeyi birakti sonra kiskandi gene basladi demistin ya.kac aylkken brakti kac aylikken basladi?biray sonra hem korunmayi brakayim diom hamileyken emzifmeye devam edrim diom ama biraz endise var ya ya kizim sutumu rreddederse die.goze alip birakcam artik zaten cooj yiprandim sut sagmaktan bende.ama senin gbi yapmak isterdim ikisini de emzirmej hem cok zor hem guzel
merhaba canım,
kızım ek gıdaya başladığında seyreltmişti emmeyi.
önce sadece uyku öncesi emmeye başladı, sonra iki üç günde bir aklına geldikçe emdi. bir ara bıraktı, gece deliksiz uyumaya başladı memeyi bırakınca. yaşına yeni girmişti sanırım. net hatırlamıyorum. sonra karnım belirginleşip de kardeş gelecek dedikçe meme istedi, boş göğüs emdi hala emiyor.

merhaba canım,
önce sadece uyku öncesi emmeye başladı, sonra iki üç günde bir aklına geldikçe emdi. bir ara bıraktı, gece deliksiz uyumaya başladı memeyi bırakınca. yaşına yeni girmişti sanırım. net hatırlamıyorum. sonra karnım belirginleşip de kardeş gelecek dedikçe meme istedi, boş göğüs emdi hala emiyor.
J

J
merhaba canım,
Kolostrom yani agiz sutune donusurmus hamile kalinca sut.ne kadar yorulsanda ins kizlarin cok saglikli olacak.bizide annem bir yil emzirms ama cok sukur saglikliyiz.bir yildan sonra kahve niyetinie iciyorlar zaten ama anne yuregi bes yil versede yeterli gelmiyor

J

Kolostrom yani agiz sutune donusurmus hamile kalinca sut.ne kadar yorulsanda ins kizlarin cok saglikli olacak.bizide annem bir yil emzirms ama cok sukur saglikliyiz.bir yildan sonra kahve niyetinie iciyorlar zaten ama anne yuregi bes yil versede yeterli gelmiyor
bilmiyorum ki. ağız sütü doğum sonrası hemen gelmişti. inşallah onlar sağlıklı olsun da gerisi mühim değil.

Canim çok dolmuş sun senin isinde zor hem çalışıp hemde eve ve çocuğa vakit ayırıyor sun allah yardımcin olsun ben evde olduğum halde yetiştiremiyorum erkekler malesef böyle canım çok bencil oluyorlar çocuk bakmayı kolay zannediyorlar bak sana ne anlaticam geçen gün ütü yapmam lazım fırsatım olmadı yapamadım çocuklar ev işi vs.iki gün falan geçti eşim de sordu kıyafetleri mi utuledinmi diye bende yok fırsatım olmadı dedim (( bak burayı iyi oku)) sabah kaçta kalktin dedi bende saat 10 da dedim şimdi saat kac dedi akşam 11 dedim başladı saati saymaya sabahtan buyana 12 saat geçmiş dedi Bir saat kahvaltı, bir saat ev işin, bir saat akşam yemeği ni yaptın. Bir saatte öyle ivir zivir dedi geriye kalan 8 saat ne yaptın dedi şaşırdım valla bu kadar kolay mı dedim cocuk bakmayın evi çekip derlemeyi basit bir şey gibi görüyorlar herkesin bir sıkıntısı var canım ama inanki büyüdükçe sorunlarda başlıyor

Canim çok dolmuş sun senin isinde zor hem çalışıp hemde eve ve çocuğa vakit ayırıyor sun allah yardımcin olsun ben evde olduğum halde yetiştiremiyorum erkekler malesef böyle canım çok bencil oluyorlar çocuk bakmayı kolay zannediyorlar bak sana ne anlaticam geçen gün ütü yapmam lazım fırsatım olmadı yapamadım çocuklar ev işi vs.iki gün falan geçti eşim de sordu kıyafetleri mi utuledinmi diye bende yok fırsatım olmadı dedim (( bak burayı iyi oku)) sabah kaçta kalktin dedi bende saat 10 da dedim şimdi saat kac dedi akşam 11 dedim başladı saati saymaya sabahtan buyana 12 saat geçmiş dedi Bir saat kahvaltı, bir saat ev işin, bir saat akşam yemeği ni yaptın. Bir saatte öyle ivir zivir dedi geriye kalan 8 saat ne yaptın dedi şaşırdım valla bu kadar kolay mı dedim cocuk bakmayın evi çekip derlemeyi basit bir şey gibi görüyorlar herkesin bir sıkıntısı var canım ama inanki büyüdükçe sorunlarda başlıyor
neyse ki ütü derdim yok :)
eşim de bazen öyle der. kasıtlı evi toplamam, yemek yapmam, evi dağınık bulunca bu ne hal der. ee diyorum çocuklu ev böyle olur. sonra ona toplatıyorum.
bazen böyle dersler iyi oluyor.

[Qrill, post: 42687183, member: 365127"]neyse ki ütü derdim yok :)
eşim de bazen öyle der. kasıtlı evi toplamam, yemek yapmam, evi dağınık bulunca bu ne hal der. ee diyorum çocuklu ev böyle olur. sonra ona toplatıyorum.
bazen böyle dersler iyi oluyor.[/QUOTE]

Benimde çok fazla ütü derdim yok eşim hep kot giyinir uzerinede Penye tişört giyinir benim esimde bir keresinde evi dağınık gördü ama heroda öyleydi ertesi gün geldi Ohh be her yer ne güzel dedi birde bütün gün ne yaptığımi bir görse

Kızlar oğlum çok yaramaz oldu hızına yetisemiyorum daha yürümüyor ama emekleyerek ve tutanarak istediği yere ulaşıp karıştırıyor birde bana bakıp yapıyor kizdigimi biliyor bilerek yapıyor birde siritiyor karşımda.iki kızım boyle değildi bu çok fena çıktı valla. ..

canım teşekkür ederim.

selamun aleykum canim,
yazini gorunce hemen bende biseyler yazmak istedim bende oglumda sikintilar yasamistim, cok zorlu bir dogumdan sonra surekli aglayan bi bebekti, hic susturamazdim, misafir eve girdiginde taa ki gidene kadar aglardi... daha sonra bu cocugun nesi var niye agliyor diyenlere sinir olurdum...geceleri saat basi kalktiginda benimde hirpaladigim oldu, yeter artik niye agliyorsun diye bagirip cagirmam da oldu...saat 23 lerde annemleri cagirip susmuyor bu cocuk birde siz okuyun diye sikayet etmisimdir...ama esim hep yardimcidir allaha sukur, cok sinirlendigimde cocugu alip disari cikarirdi arabayla tur attirir uyuturdu :) simdi ise komik geliyor vllh... nerde yanlis yapiyorum diye kendimi cok sorguladim kitap falan aldim okudum...sana tek diyebilecegim sey SABIR etmen ve SUKUR etmen, su omrunde yasadigin gelip gecici bi donem oldugunu dusun ve surekli kuran okumani tavsiye ederim ben bu sekilde cok rahatladim cok sukur artik hersey akip gidiyor.....elhamdulillah....
simdi oglum 3 yasinda masallah i var cok yaramaz :)simdi konusmasi beni cok mutlu ediyor helede "anne seni cok seviyorum "' demesi yok mu yetiyor vllh :) artik minik kizim da 1 yasina girecek, abisi hem hirpaliyor hemde oynatiyor :)
2 cocukla sanki daha kolaymis gibi geliyo bana... boyle daha guzel diyebilirim daha keyifli yorucu olssa bile...
birazda oglan cocugu daha zor sanki kizim daha sakin daha rahat bi cocuk..bilmiyorum bana oyle geliyo...
sen "mukemmel" olmaya calisma , hersey oldugu kadar olur olmayanda olmaz o kadar, hersey dort dortluk olmuyo olamazda, kafana takma ve sabirli ol derim arkadasim... allah yardimcin olsun.

Kızlar oğlum çok yaramaz oldu hızına yetisemiyorum daha yürümüyor ama emekleyerek ve tutanarak istediği yere ulaşıp karıştırıyor birde bana bakıp yapıyor kizdigimi biliyor bilerek yapıyor birde siritiyor karşımda.iki kızım boyle değildi bu çok fena çıktı valla. ..
Benim kizda oyle.inadina yapiyor.ama guluncede cok tatli gozukuyor gozume.

neyse ki ütü derdim yok :)
bazen böyle dersler iyi oluyor.
Benm salon hep daginik ben toplamiyorum.oyuncaklar her yerde.toplasam kizim arkamdan gene dagitiyor.oyuncaklari saciyor.biraktim artik .yoksa aksama kadar topla dagit.gecende esimin bir akrabasi .ben,bir kadin ve iki gorumcem oturuoz.bisey oldu hatrlamiom adam dedi aksama kadar napiosunuz sanki evde. Ya dedim siz erkeklere ne kadar kolay gelior her sey.gorumceler saydi sunu sunu derken zaman bitior zaten.adam bana dedi e hadi sende say naptgni tam olsun.yok dedim ben saymak istemiyorum.sonra adam dedi hadi su kzi anlarim bebegi var bir yerini. Vurcak diye pesinde surekli ya siz.gorumcem dedi benm daha iyi gunlerimmis onlarin isi daha zormus bugunleri mumla arayacakmisim falan.aslnda adamlara dgl kadinlarada karsisindaki hayati cok kolay geliyor

Kızlar günaydın. 6. Hastalık diye bir şey duydunuz mu kızlar? Cuma akşamı başlayan ve 2 gün süren ateşi oldu kızımın şurup ve fitille atlattık çok şükür fakat akşamdan beri bez bölgesinden başlayıp vücuduna yayılan pembe noktalar var. Ben önce bezden diye düşündüm bir de sıcaktan ama aklıma 6. hastalık geldi. Ne yapsam ki ateşi yok şimdi şükür doktora götürsem mi?
Merhaba canım mesajını şimdi okudum çoktan iyileşmesi bebeğin. Bizde atlattık 3 gün 40 i bulan atesimiz oldu çok zordu hiçbirşey yemedi sonra çok hafif bir döküntü zaten ilaç vermedi doktor ateş düşürücü lerle atlattık çok sukur

Back
X