2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızımda yine idrar yolu enfeksyonu çıktı moralim çok bozuk. İkinciye tekrarlıyor aynı problemi yaşayan var mı. Allah korusun böbreklere zarar verebiliyormus. Kaç gündür hafif ateşi vardı 38 i geçmiyordu geceleri çok huzursuzdu bugün 38.5 olunca götürdük. Makat ta da mantar vardı. Görünce direk enfeksyondandır dedi doktor daha önce de geçirdiği için 1 hafta antibiyotik kullancaz tahlil yapilcak. Hep önden arkaya temizliyorum kaka yapınca yıkıyorum. Ne yapmam lazım olmasın diye ya :(

Kızımda yine idrar yolu enfeksyonu çıktı moralim çok bozuk. İkinciye tekrarlıyor aynı problemi yaşayan var mı. Allah korusun böbreklere zarar verebiliyormus. Kaç gündür hafif ateşi vardı 38 i geçmiyordu geceleri çok huzursuzdu bugün 38.5 olunca götürdük. Makat ta da mantar vardı. Görünce direk enfeksyondandır dedi doktor daha önce de geçirdiği için 1 hafta antibiyotik kullancaz tahlil yapilcak. Hep önden arkaya temizliyorum kaka yapınca yıkıyorum. Ne yapmam lazım olmasın diye ya :KK43:
Canım çok geçmiş olsun kasiniyordur belkide kuzucun orasını kuru tut benim kızım da da olmuştu ama antibiyotik kullanmistik meğerse antibiyotik in yan etkisiymis kullanmadım geçti sizede geçmiş olsun

A

Aahhh hiç sorma canım sayfaları okumaya yetisemiyorduk.hatta kız alıp verme mevzuları bile konuşuluyor du hey gidi diğer arkadaşlar bir gittiler daha donmediler.
Birde canım sen kullanici adını falan mı degistirdin ben sanki seni yeni görüyorum yada gözümdenmi kactinki acep
Buket34 diğeri yasaklandı anlamadım.

Bence en azından 2 yaşına gelmeli canım emiyor mu bilmiyorum ama hem emme dönemi biter hem tuvalete alışır. Hamilelik de kolay değil yani benim değildi 4 ay sürekli kustum. Bir de çocuk peşinde koşan o halde çok zor. Hamilelikte beraber en azından 3 yaşına gelmeli kendini kurtarmayı. Ben şimdilik 4-5 yaş ara veririm gibi geliyor ama belli de olmaz tabii
Evet emiyor şu sıralar ondan olmaz. Benim de çok zor geçti 6. Ayda biraz rahatladım 7.ayda tekrar başladı. 4 5 iyide o zaman ilk çocuk okula başlar ona yardımda zorlanirsin sanırım 2 sene dogana kadar 3 olur

Kızımda yine idrar yolu enfeksyonu çıktı moralim çok bozuk. İkinciye tekrarlıyor aynı problemi yaşayan var mı. Allah korusun böbreklere zarar verebiliyormus. Kaç gündür hafif ateşi vardı 38 i geçmiyordu geceleri çok huzursuzdu bugün 38.5 olunca götürdük. Makat ta da mantar vardı. Görünce direk enfeksyondandır dedi doktor daha önce de geçirdiği için 1 hafta antibiyotik kullancaz tahlil yapilcak. Hep önden arkaya temizliyorum kaka yapınca yıkıyorum. Ne yapmam lazım olmasın diye ya :KK43:
Çok geçmiş olsun canım fazla bilmem ama kuru tutmak önemli sanırım kurulamayida ihmal etme

Canım çok geçmiş olsun kasiniyordur belkide kuzucun orasını kuru tut benim kızım da da olmuştu ama antibiyotik kullanmistik meğerse antibiyotik in yan etkisiymis kullanmadım geçti sizede geçmiş olsun
Evet kalındığı çok belli uykusunda bile dizlerinin üstüne çıkıyor oraya buraya dönüyor çok huzursuz hiç rahat değil ikinciye tekrarlıyor. İnşallah tekrar olmaz

Evet emiyor şu sıralar ondan olmaz. Benim de çok zor geçti 6. Ayda biraz rahatladım 7.ayda tekrar başladı. 4 5 iyide o zaman ilk çocuk okula başlar ona yardımda zorlanirsin sanırım 2 sene dogana kadar 3 olur
Evet canım mantıklı. Hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da

Yıkadıktan sonra kuruluyorum ama mantar ilk defa oldu idrar yolu enfeksyonu ikinci kez oluyor
Gündüz genelde yıka birazcık ta olsa rahatlasin .nemli bırakma. Bezini takip et cisini yapınca hemen değiştir birde şu icmesine özen göster .biz Büyüklerde bile enfeksiyon olunca yanma olur şu icsin pH düzene girer. Inşallah geçer kuzucun ağzı var dili yok ne çekiyor kim bilir

Eşim korunuyor canım o emin inşallah ilaclardandir.evde üç çeşit yarim kalmış grip ilacı vardı hepsini içtim ustunede öksürük şurubu içtim fazla karıştırdım inşallah ondan dir canım
Ondandir canim.ilac yapior .olduki hamikesin dogur bana yolla ben bakarim :) biraz soguk saka oldu galiba.korkma ilac kullaninca banada oluor gecikme ama bir bak emin ol iyice allah muhafaza

Yıkadıktan sonra kuruluyorum ama mantar ilk defa oldu idrar yolu enfeksyonu ikinci kez oluyor
Sadece kkaka degil.cis edince de yikayip iyice kurula.bezi sik degistir ve.bol su.gerci aynisinida demisleer.kiz cocuguysa daha zor ya Allah yardimcmz olsun canm gecmis olsn

İnşallah canım dediğin gibidir. Doktor bana çocuğu yasaklamıştı sezeryan lardan karın duvarın çok yumusamis demişti yani tekrar sezeryan ameliyatı benim için riskli olabilir. Daha öncede kist ameliyatı oldugum için dört defa kesik oluştu.eee birde bboş gebelikten kürtaj var neler yasadigimi anla canım
Esin kendini bilir.test yap bize haber ver .bir kere kizim 7aylijken bnm de basima geldi.herkes hamilesin dedi .ben kendimk biliom dgldim.esim korunuyor bzdede.daha ilk adetimi bile gormemistim.sonuc olaraj zaten hanile dglm.seninde oldgnu sanmiyom ama bir bak ne olur ne olmaz

kızlar oğlum haşlanmış yumurtayı sevmediği için ona kahvaltıda her sabah domatesli yumurta yediriyordum, çok seviyordu. Domatesi pişirip üzerine çırpılmış yumurtayı ekliyordum. arada sırada peynir de ekliyordum. Şu sıralar kat'iyen yemek istemiyor. Yumurtayı haşlayarak tekrar denedim olmadı, tereyağına kırdım mümkün değil yemiyor. Peynir de yemiyor. Şimdi kahvaltıda ne vereceğimi bilemiyorum. Sizler kahvaltıda neler veriyorsunuz?

kızlar oğlum haşlanmış yumurtayı sevmediği için ona kahvaltıda her sabah domatesli yumurta yediriyordum, çok seviyordu. Domatesi pişirip üzerine çırpılmış yumurtayı ekliyordum. arada sırada peynir de ekliyordum. Şu sıralar kat'iyen yemek istemiyor. Yumurtayı haşlayarak tekrar denedim olmadı, tereyağına kırdım mümkün değil yemiyor. Peynir de yemiyor. Şimdi kahvaltıda ne vereceğimi bilemiyorum. Sizler kahvaltıda neler veriyorsunuz?
Bende yumurta kiriyorum bugün domates li yaptım. Zeytin .peynir .Domates. kaşar kup kup kesip önüne koyuyorum. Tereyağ az miktar 2 gundurde tereyağ üzerine çilek reçeli koyuyorum babaannesi yediriyo oynaya oynata birde bir kaç sabah keçi sütü verdim bugün ıhlamur verdim

Bende yumurta kiriyorum bugün domates li yaptım. Zeytin .peynir .Domates. kaşar kup kup kesip önüne koyuyorum. Tereyağ az miktar 2 gundurde tereyağ üzerine çilek reçeli koyuyorum babaannesi yediriyo oynaya oynata birde bir kaç sabah keçi sütü verdim bugün ıhlamur verdim
Ayrıca geçen hafta sonu bıldırcın yumurtasi verdim haşlanmış ama ben kendim kahvaltı yapıyordum babaannesi yediriyordu görmedim ama bitirmisti

Ya arkadaşlar oto koltuğu alanınız var mı ben Kraft punto gördüm çok uyguna sizce nasıl

Gündüz genelde yıka birazcık ta olsa rahatlasin .nemli bırakma. Bezini takip et cisini yapınca hemen değiştir birde şu icmesine özen göster .biz Büyüklerde bile enfeksiyon olunca yanma olur şu icsin pH düzene girer. Inşallah geçer kuzucun ağzı var dili yok ne çekiyor kim bilir
İnşallah canim sagol. Sorma çok huysuz keyifsiz bir an evvel geçer insallah

Sadece kkaka degil.cis edince de yikayip iyice kurula.bezi sik degistir ve.bol su.gerci aynisinida demisleer.kiz cocuguysa daha zor ya Allah yardimcmz olsun canm gecmis olsn
Şimdi öyle yapıyorum çiş de yapsa yıkıyorum. Evet kız çocuklarında daha çok oluyormuş

Back
X