2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
12 agustos görünüyor bakalım söylerim canım.kimle konustuysam çok iyi olmuş beraber büyür diyor birazda olsa rahatliyorum
Dost aci soyler cnm onlarin oyle dedigine bakma bu sekil bebek getiripte kafayi yemedim diyen tek kisi gormedim.kafayi yediriolar cunku bir cocuk bir bebekle ugrasmak varken sen iki bebekle ugrasiosun.ama soyle bir gercek te varki uc dort yil sijinti cekiosun sonra oh rahatladm diosun ama araya zaman koyanlar herseyi sil bastan yapip sikintiya girior.sonrada ah aklima edeyim neden daha once yapmadim diolar.neyse braz karisik oldu ama sonuc olarak iyi yapmissin en fazla uc dortyil sikinto ceker sonra guler oynarsin

Geçmiş olsun canım dikkat et çocuğa geçmesin bence çok hastaysan doktora git.
Gece burun akintisindan hic uyuyamadm toplamda baska nedenlerde dahil bir haftadir uyku yuzu goremiyorum.elife dikkat ediom ama naparsam yapayim hep kucagima gelior yani gecmemesi imkansiz maske takiom masjeyide cikarior.doktora gtsem nolcak cnm ilax vercek ki asiri mecbur kalmadikca ilac kullanmagmi biliosunuz.vercegide parol falan yani.biseye yaramaz

Dun den beri gribim bugun dahada azdi.dislerim agrior.hapsurmaktan ve burnumu silmekten geberdimm.yatip dinlenmek varken bir bebekle bu durumda ugrasmak ne kadar zor.agridan iki gece uyuyamadim.evde kekikte kalmamis suyunu icecektim agriyi kessin diye
Çokgeçmiş olsun canım. Maskeye falan gerek yok bence böyle yaparak onun daha çok dikkatini çekip yanına yaklasmasina sebep olursun. Zaten senin sütünden o mikroba karşı bağışıklık kazanıyor. Senin yapmam gereken sık sık el yikaman ona nefesini verme bir müddet sarılıp öpme ve ara ara bulunduğunuz ortamı havalandiriyorum. İlaç konusuna gelirsek bundan birkaç sene öncesine kadar ben agridan kivransam bir ağrı kesici almazdim. Biliyorsun geçen haftalarda hasta oldum aile hekimliği düzenli emziriyor musun dedi evet dedim ilaç yazayım amamecbur kalmadan kullanma dedi ne yazikki kullandım augmentin ayrıyetten bal zencefil dedi ıy o zencefil ne iğrenç bişey bir kase balima üzüldüm.çocuklar için de bal zencefil limon karışımı yapıyorlar hergün bir kaşık diyorlar da onu ben yiyemedim çocuk nasıl yesin. Gece rahat nefes alıp Yatman için de iliadin diye bir sprey yazdı gerçekten çok iyi geldi.

Dost aci soyler cnm onlarin oyle dedigine bakma bu sekil bebek getiripte kafayi yemedim diyen tek kisi gormedim.kafayi yediriolar cunku bir cocuk bir bebekle ugrasmak varken sen iki bebekle ugrasiosun.ama soyle bir gercek te varki uc dort yil sijinti cekiosun sonra oh rahatladm diosun ama araya zaman koyanlar herseyi sil bastan yapip sikintiya girior.sonrada ah aklima edeyim neden daha once yapmadim diolar.neyse braz karisik oldu ama sonuc olarak iyi yapmissin en fazla uc dortyil sikinto ceker sonra guler oynarsin
Yani iki yolda sıkıntı ve stresli günlerden sonra feraha kavuşuyor :KK48: birincide toplu sıkıntı ikincide oohhh beee ne rahat derkeen bir inga sesiyle irkiliyorsun ve herşey sil baştan oooooo ürkütücüüü:KK71:

Yani iki yolda sıkıntı ve stresli günlerden sonra feraha kavuşuyor :KK48: birincide toplu sıkıntı ikincide oohhh beee ne rahat derkeen bir inga sesiyle irkiliyorsun ve herşey sil baştan oooooo ürkütücüüü:KK71:
E tabi hasta olunca insanin beyni toparlanamior karisik yazdim.aslinda yaptigi iyi.bir kac yil toplu sikinti cekecek ama sonrasinda toplu feraha inecek.dier turlu bebegi buyut oh rahatladim derken bir bebek dha gene en basa sikintilara.ama yas olarak yakin cocuklara bakiosun anne zaten ayni anda cekmis sijintilari bitirmis.smdi vur oynasin cal oynasin yapior.ah ah ne vardi bekleyecek hemen yapmayacak diosun.cok tanik oldum ondan etrafimda cok var boyleleri.bugun daha iyim evet ben pej emziremedm.dun cok kotuydum ancak gun icinde iki kere emzirebldim aslnda bol bol antikor alsin bu durumun nimetinden yararlansin istyrum kizim ama elim kolum kalkmadiki .maske olsada olmasada yanimda yaramaz.nefesimi vermeye ugrasmiom ama gelip opuor beni.sarilior.nasl vermeyeyim ki.ilac olarak en son bir sene mantar cektim dogal yollarda fayda etmeyince mecbur ilac kullandm ama grip icin falan gereksiz ya.agrimi kessin die organlarima zarar veremem.iki gun agri cekerim ilacsis atlatirim saglkli sekilde

E tabi hasta olunca insanin beyni toparlanamior karisik yazdim.aslinda yaptigi iyi.bir kac yil toplu sikinti cekecek ama sonrasinda toplu feraha inecek.dier turlu bebegi buyut oh rahatladim derken bir bebek dha gene en basa sikintilara.ama yas olarak yakin cocuklara bakiosun anne zaten ayni anda cekmis sijintilari bitirmis.smdi vur oynasin cal oynasin yapior.ah ah ne vardi bekleyecek hemen yapmayacak diosun.cok tanik oldum ondan etrafimda cok var boyleleri.bugun daha iyim evet ben pej emziremedm.dun cok kotuydum ancak gun icinde iki kere emzirebldim aslnda bol bol antikor alsin bu durumun nimetinden yararlansin istyrum kizim ama elim kolum kalkmadiki .maske olsada olmasada yanimda yaramaz.nefesimi vermeye ugrasmiom ama gelip opuor beni.sarilior.nasl vermeyeyim ki.ilac olarak en son bir sene mantar cektim dogal yollarda fayda etmeyince mecbur ilac kullandm ama grip icin falan gereksiz ya.agrimi kessin die organlarima zarar veremem.iki gun agri cekerim ilacsis atlatirim saglkli sekilde
Ay hastayken çocuklar farkediyor sanırım sürekli sarılmak istiyor. Ben hastayken sürekli gelip gidip sarılıyor öpüyor kucağıma yatıyor galiba sevmedigimizi düşünüyorlar.

Ay hastayken çocuklar farkediyor sanırım sürekli sarılmak istiyor. Ben hastayken sürekli gelip gidip sarılıyor öpüyor kucağıma yatıyor galiba sevmedigimizi düşünüyorlar.
Bende oyle dusunuyrm.mesela dun kafami esimin dizine koydum.elif ssalonun kosesinden beni oyle gorunce bagirip katilq katila aglamaya basladi.elif gel dedim hemen kostu kucagima cikip sarildi .esim daha uyutamior.asla bana sarilmadan uyumuyor.bazen cok zorlaniorumm.ornegin dun esime uyut dedim.oda almis ayagina koymus sallior cocuk bas bas aglior.sonunda gittim aldim sarildim yataga yattim saniye gecmeden uyudu gogsumde.sonra yatagina koyup salona gectim.bazen bu kadar bana bagli olmasa biraz rahat ederim babasinda uyusa diorum bazende benden baskasini gormemesi hosuma gidior

Bu akşam oğlum masadan bir tabak kuru fasulye yi masadan çekti ve mutfagimin açık renkli halısına döktü bir saat hali sildim kosla ve aspirinle çıkardım ellerim parçalandı resmen. İnşallah leke çıkmış tır. Oğlum çok yaramaz oldu durduramiyorum

Bu akşam oğlum masadan bir tabak kuru fasulye yi masadan çekti ve mutfagimin açık renkli halısına döktü bir saat hali sildim kosla ve aspirinle çıkardım ellerim parçalandı resmen. İnşallah leke çıkmış tır. Oğlum çok yaramaz oldu durduramiyorum
İnşallah! Valla durumlar gittikçe zorlaşıyor masayı hazırlarken eşim başında nöbette fakat sabah kendim kahvaltı yaparken elimde tepsi odaya giriyorum tam oturuyorum unuttuğum bişey olursa ki hep oluyor unuttuğum şeyi almak için elimde tepsiyle tekrar mutfağa gidiyorum.odada braksam kesin el atar.

Kızım ne bulursa ağzına alıyor bugün buzdolabını siliyordum hani dolap süsleri varya sen al onu miknatisini söküz at ağzına Allahtan gördüm eğer odaya gidip onu kontrol etmesem yutacak. Ben size anlatmış miydim bir kere ben yine mutfaktayim bu kendi halinde oynuyor yanıma geldi dilini dışarı uzatmis bana bişey gösteriyor bir baktım küçük cengelli iğne vede açık direk parmağımi uzatıp aldım vermiyor cebellestim çok agladi sanırım tirnagim canını acitti sonra o ağladı ben ağladım ellerim ayaklarım boşaldı ya yanıma gelneseydi ya yutsaydi. Nerden buldu nasıl aldı bilmiyorum o kadar da dikkat ederim.

Kızım ne bulursa ağzına alıyor bugün buzdolabını siliyordum hani dolap süsleri varya sen al onu miknatisini söküz at ağzına Allahtan gördüm eğer odaya gidip onu kontrol etmesem yutacak. Ben size anlatmış miydim bir kere ben yine mutfaktayim bu kendi halinde oynuyor yanıma geldi dilini dışarı uzatmis bana bişey gösteriyor bir baktım küçük cengelli iğne vede açık direk parmağımi uzatıp aldım vermiyor cebellestim çok agladi sanırım tirnagim canını acitti sonra o ağladı ben ağladım ellerim ayaklarım boşaldı ya yanıma gelneseydi ya yutsaydi. Nerden buldu nasıl aldı bilmiyorum o kadar da dikkat ederim.

Ayy dikkat et canım benim büyük kızım iki yaşındaydı sanırım elinde benim taşlı yuzugum vardı ağzına almış bi baktım nefesini zor alıyor boğazına takılmış hemen eşimle yüz üstü çevirdik eşim sırtına vurdu bende parmağımi ağzına sokup kusturdum öyle yüzük takıldığı yerden çıktı ama oda bize büyük bir ders oldu ozaman dan beli çok dikkat ediyorum ama çocuklar heran ne yapacak bilmiyoruz.

İnşallah! Valla durumlar gittikçe zorlaşıyor masayı hazırlarken eşim başında nöbette fakat sabah kendim kahvaltı yaparken elimde tepsi odaya giriyorum tam oturuyorum unuttuğum bişey olursa ki hep oluyor unuttuğum şeyi almak için elimde tepsiyle tekrar mutfağa gidiyorum.odada braksam kesin el atar.

Bu akşam hali silmek ten sonra daha dikkatli olup masanın kenarına bişey koymicam.gecende ben odadayim bi ses duydum sen git bulasik makinenin kapağını indir üstüne çık tezgahin üzerindekileri almaya çalış. Yine aynı gün firinin altındaki çekmece nin üzerine çıkıp ocakla oynamsida var. Annemle de konuşuyorum iki kizimda hiç bunları görmedim bu çok fena valla

Canim hali örtüleri varmış ben mutfak ve oturma odasına almayı düşünüyorum en azından direk makineye atabiliriz. Kızım ne bulursa yere fırlatıyor her yer batiyor

:KK48: Çok komik ya. Benim kızım da hiç rahat durmaz. Ya iki dakka mutfakta iş yaptırmıyor bugün afedersiniz resmen eşofmanı indirdi yani beni cekistirmekten 5 dakka durmaz kucak da kucak

Çok dikkat etmemiz lazim ya benim kızım da hala herşeyi ağzına sokuyor başına toka takmaz oldum çıkarıp ağzına atıyor yeleginin düğmeleri isiriyor. Çok tehlikeli Allah korusun

Canim hali örtüleri varmış ben mutfak ve oturma odasına almayı düşünüyorum en azından direk makineye atabiliriz. Kızım ne bulursa yere fırlatıyor her yer batiyor

Bende var canım ama yürüdük ce toplanıyor kayıyor sinir oluyorum ama küçük bir ortum var genelde yemek yiyince onu seriyordum ama ihmallik ettim ve olan oldu az önce baktım da biraz leke kalmış bidaha silcem galiba

Back
X