cok komik geldi ne buluosa wcde.o hatayi bnde yaptm sorma herseyi beyaz aldim koltuklar vitrinler.aman smdide eskisinde ataym die bakiom.beyazi cok severdim ne vardi beyaz alacak vitrinde hic sevmem zorla koydu bizimkiler neymis gosterisli gozukurmus ev.smdi esimde qtmama izin vermio kendiside coook severmis vitrin ey Allahim ya.bnm evim bos olcak arkadas.koltuk tv yeter yemek masasi bile istemiorum sadece mutfajta olcak.misafirler cook kalabalk olursa salona tasirsin o gunluk diom yok efendim o zamanda evde atmi kosturcan dior.anlicagniz esim ev duzeni konusunda benden daha merakli esyaya falan
Senin eşya beyazmis işin daha zor benim koltuklar krem konsolda eskitme koyu renk yani benim zaten 10 yıl olduğu için eski Model esim şuan eşyayı değiştirir ama ben oğlum biraz daha buyusun diyorum şöyle bişey de var oturma odamda da köşe koltuk var onuda eskitmem lazım oda 5 yıl önce alındı. Offf evi esya doldurmuş bende Gümüşlük sevmiyorum onuda kv me vericem ama esimde taşımaya useniyor onlara baktikca üstüme geliyor sanki. Resmen eşyaya hizmetcilik yapıyorum şimdiki aklım olsa hem oturma odası hemde misafir odası yapmazdim çok pişman oldum kimseye de onermiyorum