- 20 Mart 2013
- 1.704
- 444
- 198
Elif cok huysuz bir bebekti.yenidogdu emzirim die kycagima verdiler ciglik cigliga.emmedi.tum personeller ugrastik iki gun boyunca.evde ayri ugraslar.tam uc ay kasikla verdim sutumuki memeyi tutsun biberona alismasim ama yok olmadi 8ay sonunda bnde pes ettim cnm .nebilim Allahim 6ay diodum sonra 12ay dedim aonra 15ay smdi gozum doymuor nankorum iste.oysa Rabbim emmeyen bir bebege 15ay verebilme gucunu verdi.sabahin 5inden gece 12lere kadar durmadan sagdim ben.yani elimden gelenin fazlasini yaptim ama hala tatmin olmadim.bugun sik sagdim sutum artti sanki.o bile umit oldu bana.en azindan 18ay tamamlasin istiorum. Hamilelj hic zorlamiom sdece bazen tansionum dusuor ve cok yiyom aseriom.dun pizza yedim bugunde iskender die tutturdum kocis batcak smdi iskender yemeye gidiom mesela15 ay çok iyi bence canım ayrıca Azmin den dolayıda seni alkisliyorumben küçük kızımı 18 ay emzirdim büyük kızımı 7 ay emzirdim ama hala onun vicdanı nı cekiyorum seninki bence gayet iyi.hamileligin nasıl gidiyor zorluyor mu seni. Gerci daha agirlasmadan inşallah yeni doğcak bebeğin memeyi tutar rahat edersin. Elif niye tutmadı bi sebebi varmı hani bazılarının göğüs ucu olmaz yada büyük olur öyle şey mi vardı