Atesi cok yok ben 38.7yi gormeden mudahale etmiorum islak bezlerle dusurmeyi deneyebilirsin.ayni durumdayiz kizim da oksuruor genzi ve burnu doluydu oksuruordu.iki gun boyunca burnunu temizledim ayaklarini sicak ttuttum ve meyve cok verdim yemek yemedi cunku.portakal suyu ve nar yedi .anne sutu cok icirdim ve cok uyuttum normalde uyutmam ya toplarlansjn die ellemedim.bugun daha da toparlandi.eger senin hala suruorsa hic calpol falan verme direk doktora gotur belki cocuk gercekten bogaz enfeksionuna yakalandi yada baska bsey sende kendince tedaviye ugrasiosundur.dogru teshis koyulur ama insa doktora gerek kalmadan atlatmistir.dier seylerlede destekleyebilirsin.ya aslinda facede gruplar var bizim aklimiza gelmeyecek akla hayale sigmayacak dogal seyler paylasilior hani ilac kullanmak istemeyenler icin ve hepsi buyuk dkktorlardan.bn cok yaararlaniorum keske sizde uye olsaniz onlara .Allah kmseyi doktora mecbur brajmasin eger ilac verirsen de hic uzulme kendini zorlama sagligi icin veriosun snowdrogun dedigi g bi bazi seylerde ilacsiz iyilesmior hepimize gecmis olsun