2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende 2 yaşına kadar emzircem inşallah kızım da çok hevesli emmeye zaten bu çok güzel bir duygu ben sonuna kadar bu hakkımı kullanmak istiyorum öyle diyenlere de gıcık oluyorum çünkü bebek anneden süt değil güven emer diyor adem gunes bu sozu çok seviyorum. Bu saatten sonra emdiği süt karnını doyurmaz onu hem fiziksel hem duygusal olarak güçlendiriyor diye düşünüyorum
İkinci cocuk için ne düşünüyorsun peki ben sürekli karar değiştirip duruyorum çünkü ama 2 yaşına girmesini garanti bekleyeceğim

İkinci cocuk için ne düşünüyorsun peki ben sürekli karar değiştirip duruyorum çünkü ama 2 yaşına girmesini garanti bekleyeceğim
Valla benim eşim 5 yaş ara olsun diyor ben de kararsızım ama şimdilik düşünmüyorum yakın bir zamanda kızım çok hareketli biraz büyüsün diyorum. Bir de bu aralar kıskançlıklar da başladı babası bana sarilmicakmis ittiriyor :) gerçi bana kim sarılırsa öperse kıskanıyor da normal mi acaba kıskanç bir cocuk olmasını istemem açıkçası

Emzirin ve iki yasina kadar da hamile kalmayin .bnm asiri olan sutum nerdeyse kesilcek .eger bunu goreblseydm daha dikkatki olup o tek iliskidede ihmalkar davranmazdim.ote yandan nerdeyse 16ay olacak bende cok ama cok yoruldum sagmaktan.gelecek bebek emmese bir daha sagabilcej gucu kendimde bulablrmiyim inanin hic blmyrum.o kadar zorlanmisimki vucudumda sedef olustu hemde en cok ceken organlar ustunde gogus ustunde.artik 16aydir ne kadar zorlandgmi ordan pay bicin vucut bile isyan etti.cok isterdm ikiye kadar emzirim ama kiizimin kismetide bukadar mis napalim :( elimden gelenin en iyisindende iyisini yaptgm halde hala vicdan yapiorum bu konuda.dier yonden cok halsizim bazen halsizliktn kafami kaldramiorum o yuzdej pek ugrayamaz oldum buraya .iki bebek ve sut sagmak benim pertimi cikarior suanda.onumuzdeki hafta cinsyt ogrenmeye gtcez.esim kizlarim die sevior ama acaba kiz mi :)) bakalm gorcez hayirli olsun da kiz erkek farketmior gercekten.kskanclk normal bizdede var.babasiyla sarilsam hemej gelip itttirior

Valla benim eşim 5 yaş ara olsun diyor ben de kararsızım ama şimdilik düşünmüyorum yakın bir zamanda kızım çok hareketli biraz büyüsün diyorum. Bir de bu aralar kıskançlıklar da başladı babası bana sarilmicakmis ittiriyor :) gerçi bana kim sarılırsa öperse kıskanıyor da normal mi acaba kıskanç bir cocuk olmasını istemem açıkçası
Yaşınız kaçtı? Zaten bende anlamadım bu kıskançlıgi nerden öğrendi.

Emzirin ve iki yasina kadar da hamile kalmayin .bnm asiri olan sutum nerdeyse kesilcek .eger bunu goreblseydm daha dikkatki olup o tek iliskidede ihmalkar davranmazdim.ote yandan nerdeyse 16ay olacak bende cok ama cok yoruldum sagmaktan.gelecek bebek emmese bir daha sagabilcej gucu kendimde bulablrmiyim inanin hic blmyrum.o kadar zorlanmisimki vucudumda sedef olustu hemde en cok ceken organlar ustunde gogus ustunde.artik 16aydir ne kadar zorlandgmi ordan pay bicin vucut bile isyan etti.cok isterdm ikiye kadar emzirim ama kiizimin kismetide bukadar mis napalim :KK43: elimden gelenin en iyisindende iyisini yaptgm halde hala vicdan yapiorum bu konuda.dier yonden cok halsizim bazen halsizliktn kafami kaldramiorum o yuzdej pek ugrayamaz oldum buraya .iki bebek ve sut sagmak benim pertimi cikarior suanda.onumuzdeki hafta cinsyt ogrenmeye gtcez.esim kizlarim die sevior ama acaba kiz mi :)) bakalm gorcez hayirli olsun da kiz erkek farketmior gercekten.kskanclk normal bizdede var.babasiyla sarilsam hemej gelip itttirior
Geçmiş olsun canım normalde var mıydı hamilelikte mi çıktı? Kes bence sanada yazık hersey olacağına varır 16 ay emdi zaten bende taş patlasin 6 ay daha. Sen iyi bile dayandin.

Yaşınız kaçtı? Zaten bende anlamadım bu kıskançlıgi nerden öğrendi.
Yaşım 26 kimseden öğrendiğini sanmıyorum bir tek beni kıskanıyor zaten başka bir şeyi yok o da içgüdüsel heralde şimdi bana düşkün çünkü ilerde babasına düşkün olur kesin kızlar öyle oluyor :)

Emzirin ve iki yasina kadar da hamile kalmayin .bnm asiri olan sutum nerdeyse kesilcek .eger bunu goreblseydm daha dikkatki olup o tek iliskidede ihmalkar davranmazdim.ote yandan nerdeyse 16ay olacak bende cok ama cok yoruldum sagmaktan.gelecek bebek emmese bir daha sagabilcej gucu kendimde bulablrmiyim inanin hic blmyrum.o kadar zorlanmisimki vucudumda sedef olustu hemde en cok ceken organlar ustunde gogus ustunde.artik 16aydir ne kadar zorlandgmi ordan pay bicin vucut bile isyan etti.cok isterdm ikiye kadar emzirim ama kiizimin kismetide bukadar mis napalim :KK43: elimden gelenin en iyisindende iyisini yaptgm halde hala vicdan yapiorum bu konuda.dier yonden cok halsizim bazen halsizliktn kafami kaldramiorum o yuzdej pek ugrayamaz oldum buraya .iki bebek ve sut sagmak benim pertimi cikarior suanda.onumuzdeki hafta cinsyt ogrenmeye gtcez.esim kizlarim die sevior ama acaba kiz mi :)) bakalm gorcez hayirli olsun da kiz erkek farketmior gercekten.kskanclk normal bizdede var.babasiyla sarilsam hemej gelip itttirior
Geçmiş olsun bence şansını zorlama 2 bebekli bir anne olarak daha sağlıklı ve zinde olmalısın kendini daha fazla hırpalama elinden geleni yaptın.

Yaşım 26 kimseden öğrendiğini sanmıyorum bir tek beni kıskanıyor zaten başka bir şeyi yok o da içgüdüsel heralde şimdi bana düşkün çünkü ilerde babasına düşkün olur kesin kızlar öyle oluyor :)
Yok canım ben kendi kızımı kastediyordum :) aynı durumdayız da..ben 28 yaşındayım birazda ondan sanırım dusunmem

Yok canım ben kendi kızımı kastediyordum :) aynı durumdayız da..ben 28 yaşındayım birazda ondan sanırım dusunmem
2 yaş var aramızda ya o kadar sıkıntı yapma kendini ne zaman hazır hissedersen. Yeterli ilgiyi gosteremeycegini düşünüyorsan bekle derim. Ben üstesinden gelirim diyorsan yap tabii karar senin canim esin ne düşünüyor

2 yaş var aramızda ya o kadar sıkıntı yapma kendini ne zaman hazır hissedersen. Yeterli ilgiyi gosteremeycegini düşünüyorsan bekle derim. Ben üstesinden gelirim diyorsan yap tabii karar senin canim esin ne düşünüyor
Oda aynı benim gibi düşünüyor sanırım. O bir çocuk daha istiyor ama zaman kararını ben vereceğim :)

Oda aynı benim gibi düşünüyor sanırım. O bir çocuk daha istiyor ama zaman kararını ben vereceğim :)

Senin yaşında ne var canım ben 33 yaşındayım 3.cu cocugu geçen sene dogurdum daha dur bakim.benim ablam 4.cocugu nu 37 yaşında yaptı.

Back
X