Emzirin ve iki yasina kadar da hamile kalmayin .bnm asiri olan sutum nerdeyse kesilcek .eger bunu goreblseydm daha dikkatki olup o tek iliskidede ihmalkar davranmazdim.ote yandan nerdeyse 16ay olacak bende cok ama cok yoruldum sagmaktan.gelecek bebek emmese bir daha sagabilcej gucu kendimde bulablrmiyim inanin hic blmyrum.o kadar zorlanmisimki vucudumda sedef olustu hemde en cok ceken organlar ustunde gogus ustunde.artik 16aydir ne kadar zorlandgmi ordan pay bicin vucut bile isyan etti.cok isterdm ikiye kadar emzirim ama kiizimin kismetide bukadar mis napalim

elimden gelenin en iyisindende iyisini yaptgm halde hala vicdan yapiorum bu konuda.dier yonden cok halsizim bazen halsizliktn kafami kaldramiorum o yuzdej pek ugrayamaz oldum buraya .iki bebek ve sut sagmak benim pertimi cikarior suanda.onumuzdeki hafta cinsyt ogrenmeye gtcez.esim kizlarim die sevior ama acaba kiz mi :)) bakalm gorcez hayirli olsun da kiz erkek farketmior gercekten.kskanclk normal bizdede var.babasiyla sarilsam hemej gelip itttirior