- 10 Ekim 2015
- 710
- 151
- 53
- 37
Hadi bi cesaretBende normal doğum yaptım bilseydim bende geç kestirirdim. Daha önce burda böyle bişey paylaşıldı mi doğumdan once hiç duymamıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bi cesaretBende normal doğum yaptım bilseydim bende geç kestirirdim. Daha önce burda böyle bişey paylaşıldı mi doğumdan once hiç duymamıştım
Emzirilir bnm dusuk tehlikem aylar boyunca kanamam oldgu halde emzirdim doktorum kesmene gerek yok dedi .bnde kesmedm ve sorunsuz sekilde gittik zaten emmio sagiodum emseydi hic brakmazdim uzun zaman verdim sut.e zaten sut azalior bnmki azala azala kesildi g bi oldu bnde braktim ama hala stoktan sutumu iciyor temmuzdada dogumum var insKızlar herkese selam. Bugün testte 2. Çizgi çıktı ben de ekim annesiyim kızım emiyor hamileyken emebilir mi zararlı mı emzirenler var mı. Bıraktıranlar nasıl bıraktırdı çok düşkün. Üzülüyorum bıraksın istemiyorum
Var var:))) bende hamilelik koçu gibi oldum:))) bebiş doğacağı Zaman'ı bilir:)))yok canım daha o cesaret yok bende
![]()
Bu nickin güzel bacım değiştirme ifşa olmuş derken nedemek istedinKizlar ben yeni nick name alcam nasil degistirebiliodum.bu nick ifsa olmus durumda bir kac kisi tarafindan
Burdayız bacım iyiyiz seni sormalı Bebişin kızmıydı erkek miydi Nasıl yaramazlık ediyor muSelam bayanlar nasılsınız uzun zamandır giremedim kadınlar kulübüne giriş hata veriyordu sonunda hallettim nereledesiniz kimseler yok
Benim uç çocuğum var iki kız bir erkek küçüğü erkek ve çok yaramazBurdayız bacım iyiyiz seni sormalı Bebişin kızmıydı erkek miydi Nasıl yaramazlık ediyor mu
Allah bağışlasın bacımBenim uç çocuğum var iki kız bir erkek küçüğü erkek ve çok yaramaz
Slm bayanlar nasılsınız? Denizyild döndün mü tatilden? Yasemin sen nereyesun? Snowdrop3 sen ne alemdesin?
Aynen bende hemen hemen hergün bakıyorum. Havalar güzel millet ramazan öncesi gezmelerde. Hafta içi de bir hazırlık kosturmasi olurBurası bayağı sakinlesmis ben buralardayim hiç kimse girmiyor artık ramazan geliyor telaş başladı
Geldim geldim de kizlar bir kac gundur hemeroid sorunu yasadim.yolda islak mendille temizledim sonra oyle oldu tahris ettim sanrm,mikropmu kaptim blmyrum parmagim kadar sisti.acisindan aglayacaktm artik.ne uyuyabldm ne yuruyebldm.doktor hamilelikten olur dedi bebek baski yapiormus artik asagiya ama bnce islak mendillden kaynaklandi.esim kaya tuzuyla ilik suya oturttu beni.sonra birden daha ii oldum doktorun verdigi ktemlerde fayda etti .tam gecmedi ama em azndan daha iyim.oyuzden bakamadm buralara pek.can axiyinca insanin gozu bsey gormuyor gercekten.dogumda yaklasti bn stres olmaya basladim artik of of temmuza bsey kalmadi.sunset yaramazima guldum ama ayni dertlerden bnde mustaribim.bizdede musluklara daliniyor evde her yer cok daginik ev ev dgl sanki ahir.kilitleride yok kitliyim.artik biktim vallahi kilit yaptirip kitlicem odalari.aradgm hcnseyi bulamiorum.hersey ust uste yigildi onun yerini degis bunun degis gercekten sabrim kalmior bazen cok sinirleniyorum.resmen eziyet edior bu bebekler.goren herkes bnm bebegim boyle dgl ne kadar eziyet edior sana dior.hakketten oyle ya braz uslu olaydi iyidi.bnde artik yoruluyorum nefes nefese kaliorum.poposunu yikarken bile muslugu acmaya kosuyor elli kere alip yikmaya ugrasiyorum.demin gene koydugum kremi bir saat aradim nerde diye.bi dunya esyanin altindan buldum.ay napcaz biz boyle blmyrum ozellikle ben napcam yeni bebek gelince.ama kendi dusen aglamaz dmiAynen bende hemen hemen hergün bakıyorum. Havalar güzel millet ramazan öncesi gezmelerde. Hafta içi de bir hazırlık kosturmasi olur
Geldim geldim de kizlar bir kac gundur hemeroid sorunu yasadim.yolda islak mendille temizledim sonra oyle oldu tahris ettim sanrm,mikropmu kaptim blmyrum parmagim kadar sisti.acisindan aglayacaktm artik.ne uyuyabldm ne yuruyebldm.doktor hamilelikten olur dedi bebek baski yapiormus artik asagiya ama bnce islak mendillden kaynaklandi.esim kaya tuzuyla ilik suya oturttu beni.sonra birden daha ii oldum doktorun verdigi ktemlerde fayda etti .tam gecmedi ama em azndan daha iyim.oyuzden bakamadm buralara pek.can axiyinca insanin gozu bsey gormuyor gercekten.dogumda yaklasti bn stres olmaya basladim artik of of temmuza bsey kalmadi.sunset yaramazima guldum ama ayni dertlerden bnde mustaribim.bizdede musluklara daliniyor evde her yer cok daginik ev ev dgl sanki ahir.kilitleride yok kitliyim.artik biktim vallahi kilit yaptirip kitlicem odalari.aradgm hcnseyi bulamiorum.hersey ust uste yigildi onun yerini degis bunun degis gercekten sabrim kalmior bazen cok sinirleniyorum.resmen eziyet edior bu bebekler.goren herkes bnm bebegim boyle dgl ne kadar eziyet edior sana dior.hakketten oyle ya braz uslu olaydi iyidi.bnde artik yoruluyorum nefes nefese kaliorum.poposunu yikarken bile muslugu acmaya kosuyor elli kere alip yikmaya ugrasiyorum.demin gene koydugum kremi bir saat aradim nerde diye.bi dunya esyanin altindan buldum.ay napcaz biz boyle blmyrum ozellikle ben napcam yeni bebek gelince.ama kendi dusen aglamaz dmi![]()