2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kusma devam etmedi çok şükür. Ama uyutamıyorum ya çıldırcam resmen uyumak istemiyor emerek uyutamiyorum sallanmak istemiyor valla napçam bilmiyorum sızınkıler nasil
Gecede öyle mi gündüz bizde uyumuyoruz kolay kolay ama 4 5 gibi yanıma geliyor emmek için bu sefer de uyuya kalıyor o zaman kötü oluyor. Bende artik gecistiriyorum 20:30 olduğunda emiyor uyuyor. Bazen bizimle 12 1 e kadar kaliyor. Ama ben karnını doyurup yatağına yatırıp eline kitap veriyorum çoğu zaman da böyle uyuyor. Yani öyle düzenli bi hayatımız yok

Daha hiç oruca başlayamadım malum gün artı birde spiralin etkisi olunca bukadar uzun oldu Allah izin verirse yarın orucluyum.iki gündür daha iyiyim.ama şimdi de moral bozukluğu var eşim 15 yıllık işinden ayrılmak zorunda kaldı iş bakıyor duş edin arkadaşlar bu mübarek günde işsiz kalmasın hemen bulsun.
İnşallah bulur canım.

kızlar maşallah hala yazışmanıza çok sevindim. ben oo unuttum valla ne yalan söyleyeyim iş güç kim gelip oturacak bilgisayar başına.. öyle aklıma geldi açıp bkayım dedim iyi etmişim var mı aranızda 2. bebeğe hamile olan bakalım:)
Var olmaz mı düşünenler bile var:confused:

E bseyleri yalniz yapablmelym yoksa 2.si gelince napcam ki ben zaten yalniz bir yasak sunuyorum.cogu zaman esim is seyehatine cikior gene yalniz kaliorum donene kadar yani mecburum.dus icin de genelde sabahlari yaparim kizimda kapi onunde durup beni izler.goz onunde yani.ama o gun her yere daldi klozeti falan acinca kapi onune gotureyim derken cok sukur hafif kazayla atlattim dusmeyi.yer i islatlisim ayagimi koydugum gbi kaydim paspaslar adam akilli yerde durmuor ki zor cocuk isi .bakalim ......kontrolller sklasti doktor 15gun sonra gel dedi bugun 16.gunum bitti.ara ara yalanci sancilarim.oluyor .doktorumda sen kendini cok yoruyorsun dior ama yapcak bsey yok.bir sene sonra daha rahat olur iki cocuklu yasama.alisirim ins
Sancilarin mi oluyor. Benim hiç olmamıştı hep merak etmiştim gerçi suni sanciyla tatdim. Sen yine o uyurken duş al son günlerinde bi sakatlık yapma

Sancilarin mi oluyor. Benim hiç olmamıştı hep merak etmiştim gerçi suni sanciyla tatdim. Sen yine o uyurken duş al son günlerinde bi sakatlık yapma
Bn seni sezeryenlisin hatrliorum.suni pis ya dinlendirmior bama da baglandi ama doktor daha fazla riske atamam bebegi kalbi dusuor yavastan dedi sezeryene donuldu.olsun bssy olmaz sicaklarda iice bastirdi .

Bn seni sezeryenlisin hatrliorum.suni pis ya dinlendirmior bama da baglandi ama doktor daha fazla riske atamam bebegi kalbi dusuor yavastan dedi sezeryene donuldu.olsun bssy olmaz sicaklarda iice bastirdi .
Sezeryan oldum zaten bir cm le sancı istedim olmadı. Suyu azaldı zaten 42. Hafta doldu hatta 43 ten 3 gün aldım ne sancı ne bişey aksama doğru hiç açılma olmayınca sezeryan oldum. Evet sıcaklar başladı ne güzel yikarsin sadece citcitli giydirirsin emen çocukla gezmesi zor olur gerçekten. Mama kullanan bebekle gezmesi kolay yatır arabaya Daya biberonu ağzına gez:KK46:

Sezeryan oldum zaten bir cm le sancı istedim olmadı. Suyu azaldı zaten 42. Hafta doldu hatta 43 ten 3 gün aldım ne sancı ne bişey aksama doğru hiç açılma olmayınca sezeryan oldum. Evet sıcaklar başladı ne güzel yikarsin sadece citcitli giydirirsin emen çocukla gezmesi zor olur gerçekten. Mama kullanan bebekle gezmesi kolay yatır arabaya Daya biberonu ağzına gez:KK46:
Valla bnm kizimda dogum aninda sancilarim baslamisti doktor bekletmedi aldi sezrryene.yani pisi pisine sez olduu dusunuyrm doktorun keyfine.ilk dogum cahilligi iki cm aciklgm vardi yoksa mormal olurdu Allahin izniyle ama vardr bundada hayir cekecegm varmis dedim.ayrica emin ol emrn bebek daha rahat.bn mama gbi her yere yanumda sut goturdum biluosun.emse koy gogsune emzir cok zordaysan sal altindan emzir vs ama mama oyle olmuor .ben disarda nerede isitablrm diye yer arardim hep.termos almstm o bile ytmiodu.bide yanimda dolu pompa biberon vs vs tasiodum .vallahi cektgm zahmeti ben bilirim.en iyisi emzirebilmek bosverin emzirin tum bebislerininizi.sanki ne kadar alcklar anne sutunu.iki sene disini sik keske bnmkide emseydi diom.ay bole diom ya sonra dusunuorumda her bebek icin icin iki sene.uc cocuk olsa enaz sene bide 9ay skntili hamilelk sureci.vallahi cocuk omur yiyor be

Bide senin dogumlarin normaldi ole hatrliom istersin tabi .smdi bndr aklmdan gecrdim acaba bi kizim.daha mi olsa diye:KK70:aman yok ya kalsin dicem.ama bunu bide snowdrop a sormak gerek uc cocuklu hayat nasil :KK70:
Evett cnm normal ...istersin istersin during bir dogsun biraz buyusun kiz cocuklarini gorunce aaa olsaydida bende cicili bicili giydirseydim saclarini orüp rent renk tokalar taksaydim dersin:KK49::KK76: kendim den biliyorum:KK45:

Uyumayan çocuk birde yemek yemeyen çocuk la uğraşmak zordur.allah yardımcın olsun sabah kacta kalkıyor akşam kacta yatıyor
Öğlen uyumazsa 8 kadar anca dayanıyor sonra uyutuyorum gündüz uyumadiginicin kolay uyuyor dün öğlen uyudu bakalım bugün nasıl olcak sabah da 7 den sonra kalkti

Bnmkininde uyumadgi oluor ama bnm.isime.gelior cunku aksam erken uyuuuip bana dinlenmek.icin firsat brakior demekki buda bir donem.buyudukce uykuya olan ihtiyaclaridami azalior ne.cunku dun misaflrge gttggm bir annede ayni seyi dedi gunduz uyumaz oldu dedi
Ama öğlen uykusu hem onların sağlığı için hem bizim biraz şarj olup ufak tefek işlerimizi yapabilmemiz için bir nimet diye düşünüyorum öğlen uyumayınca üzülüyorum ve gergin oluyorum. Evde yapacak şey kalmıyor bir de oruç tutuyorum hava çok sıcak fazla dışarı da çıkamıyoruz anca akşam serinliğinde. Hep gelip anne tezonon diyor yani tv izlemek istiyorum bende çok izlemesini istemiyorum hep oylamaya çalışıyorum ama sabah ve öğlenden sonra 2 kere seyrediyor toplamda 2 saati buluyordur hiç izlemesini istemiyorum ama napim hiç oturmuyor ki yoksa

Gecede öyle mi gündüz bizde uyumuyoruz kolay kolay ama 4 5 gibi yanıma geliyor emmek için bu sefer de uyuya kalıyor o zaman kötü oluyor. Bende artik gecistiriyorum 20:30 olduğunda emiyor uyuyor. Bazen bizimle 12 1 e kadar kaliyor. Ama ben karnını doyurup yatağına yatırıp eline kitap veriyorum çoğu zaman da böyle uyuyor. Yani öyle düzenli bi hayatımız yok
Ben 2 ye 3 e kadar uyumazsa sonra tekrar unutmuyorum kendisi de uyumak için çabalamiyor zaten. Nerdee öyle yatağa koycam da kitaplara bakıp uyucak 20 aylik oldu daha bir kere kendiliğinden uyuduğunu görmedim deli gibi yoruluyor ama uyku için çok direniyor. Dün gece iyi uyudu maşallah diyim 10 a dogru uyudu gece uyandi gene 1 2 kere de sabah da 7 yi geçiyordu uyandi bakalım öğlen napcaz.

Back
X