- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Hatırlarsan ben 1 yaşından bu yana ara ara hep oturttum oturaga olsun tuvalete olsun yine denedim bu sefer kaçak yapmadan daha istekli oturdu bugün sadece bir kere kaçırdı zamanı gelmiş demek ki120 lira fatura geldi..bacım tuvalete nasıl alıştırdın ben artık ağlamaya başladım haylaz oğlum laf anlamıyor
En güzelinide sen yaptın valla ben de çabalıyorum iki yaşı bekledim yok tuvalete oturunca ya ağlıyor ya elini kolunu sokmaya kalkıyor Neyse umarım kolay olurHatırlarsan ben 1 yaşından bu yana ara ara hep oturttum oturaga olsun tuvalete olsun yine denedim bu sefer kaçak yapmadan daha istekli oturdu bugün sadece bir kere kaçırdı zamanı gelmiş demek ki
Ara ara dene sende canım Nisan Mayıs gibi alışır inşallahEn güzelinide sen yaptın valla ben de çabalıyorum iki yaşı bekledim yok tuvalete oturunca ya ağlıyor ya elini kolunu sokmaya kalkıyor Neyse umarım kolay olur
Amin cnm hayırlı siYok istemiyor bende kısmet diyorum artık
İnsaAllah cnm bizde esimle karar verdik aralık ocak şubat gıbı tekrar korunucaz marttan sonra tekrar denicez bakalım kismet tabiiŞimdilik düşünmüyorum canım yazı da geçirelim güzel bir tatil yapayımsonra iki çocukla zor olur
Hem kızı seneye kreşe vericem rahat olur benm için
5dk fazla konuşmak iyi değilya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?
Aynı senden naberCizlarrr nasilsinixxx
Ben hiç iyi değilim kızlar salı akşamı eniştemi kaybettik 46 yaşında en küçüğü 7 yaşında bir oğlu var o kadar düşkündü ki oğluna karısına anlatamam doyamadan gitti onlara perişan olduk ve kızın küçük gidemiyorum cenaze günü kaynanam baktı sağolsun ama onunda kaynanası onda ve yatalak öylece oturuyorum evdeCizlarrr nasilsinixxx
Seni kıskanan birisi var demek ki büyü falan koyuyor canım ayet kürsi okuBen hiç iyi değilim kızlar salı akşamı eniştemi kaybettik 46 yaşında en küçüğü 7 yaşında bir oğlu var o kadar düşkündü ki oğluna karısına anlatamam doyamadan gitti onlara perişan olduk ve kızın küçük gidemiyorum cenaze günü kaynanam baktı sağolsun ama onunda kaynanası onda ve yatalak öylece oturuyorum evde
Canımı sıkan diğer şey ben daha önce evde büyü bulmuştum geçen günde kapının yan pervazindan kuru fasulye tanesi çıktı koyulmasi imkansız bir yer çocuğun eline asla vermem yutar diye zaten evde 6 az da bir pişer çok bulunan bişey değil neden oluyo bunlar ben anlamıyorum
Cnmm çok uzuldum Allah hz.eyup as . Sabrini versinnnn tum sevenlerine InsaAllahBen hiç iyi değilim kızlar salı akşamı eniştemi kaybettik 46 yaşında en küçüğü 7 yaşında bir oğlu var o kadar düşkündü ki oğluna karısına anlatamam doyamadan gitti onlara perişan olduk ve kızın küçük gidemiyorum cenaze günü kaynanam baktı sağolsun ama onunda kaynanası onda ve yatalak öylece oturuyorum evde
Canımı sıkan diğer şey ben daha önce evde büyü bulmuştum geçen günde kapının yan pervazindan kuru fasulye tanesi çıktı koyulmasi imkansız bir yer çocuğun eline asla vermem yutar diye zaten evde 6 az da bir pişer çok bulunan bişey değil neden oluyo bunlar ben anlamıyorum
Ewt cnm valla haklisin bide yazana bak yaşliymis sozde ahirettenden korkusuda yok hiç bol Bol dua etmek lazim. ...Zaten millet mutlu evlilik düşmanı olmuş yuva dağılsın diye muska yapanından eşine fitnelik yapanına kadar var benim kocamıda bir akrabası mesaj atmış o şişko karını besleyeceğine köyden bir dal gibi kız alırsın yazmış yazanda köyün yaşlılarından valla Allah ıslah etsin Allah yuvalarımızı korusun ahir zaman evliliklere çomak sokan çoğaldı
Tövbe tövbe kız onu görürsen iki laf söyle ya terbiyesiz adam kocan ne cevap vermiş ki durup dururken ne alaka yaniZaten millet mutlu evlilik düşmanı olmuş yuva dağılsın diye muska yapanından eşine fitnelik yapanına kadar var benim kocamıda bir akrabası mesaj atmış o şişko karını besleyeceğine köyden bir dal gibi kız alırsın yazmış yazanda köyün yaşlılarından valla Allah ıslah etsin Allah yuvalarımızı korusun ahir zaman evliliklere çomak sokan çoğaldı
Kocam demiş ben kilolu aldım sevdim..durduk yere mesaj atmış kendi kızı var dul sanırım onu düşündü terbiyesiz adam..nazlıcığım insanlar artık kıskanç olmuş nasıl Çomak sokarız mevzu o bende karışmam kimseye saygıda kusurda etmem bende şaştım kaldımTövbe tövbe kız onu görürsen iki laf söyle ya terbiyesiz adam kocan ne cevap vermiş ki durup dururken ne alaka yani
Allah bin katını versin kötülük düşünenlere kimi sayayım ki herkesin gözüne batıyoruz
Ben yine kimsenin ne malına ne mutluluğuna kimseyle işim yok kimseyle görüşmem iyisini de kötüsünü de duymak istemem benim bildiklerim bana yetiyor
Bir tanıdığın komşusu var bende çok sık giderdim kızKen beni oğluna beğenmiş asla uyum sağlayamicamiz aile adam benden 10 yaş büyük gel zaman git zaman gelmiş geçen oturmaya beni soruyormuş napiyo iyi mi mutlu muKocam demiş ben kilolu aldım sevdim..durduk yere mesaj atmış kendi kızı var dul sanırım onu düşündü terbiyesiz adam..nazlıcığım insanlar artık kıskanç olmuş nasıl Çomak sokarız mevzu o bende karışmam kimseye saygıda kusurda etmem bende şaştım kaldım
Ben hiç izlemedim cnm sonra dan izleyince bisey anlamiyorumKızlar kanal7 de bir garip aşk dizisi var tavsiye ediyorum izleyin valla çok güzel arnav ve kuşinin enteresan hikayesi yıldız nazlı izlemeyi unutmayın kıpçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?