2014 Ekim Anneleri

Kizlar giitim kan vermeye saglikocagina gekirken baya bir sanci vardi eve geldigimde lekelenme vardi simdi baya hasta oldum Gibi(( yarinsonuclari almayA gitmicrm

Kizlar giitim kan vermeye saglikocagina gekirken baya bir sanci vardi eve geldigimde lekelenme vardi simdi baya hasta oldum Gibi(( yarinsonuclari almayA gitmicrm
Kaç gün geçmişti üzerinden canım geç mi oldun diyorsun yani hayırlısı diyelim üzme kendini

Evet kilo biraz varmış hükümet gibi kadınsin maşallah polaris e baktın mı ???
Bende 1.70 e 68
Teşekkür ederim Maşallah sende mankensin Allah nazardan saklasın canım eşim özel yaptıracak siparişi duydum beklemekteyim

Çok üzüldüm canım yarın sonuçları al bakalım belki üstüne görmedir inşallah hamilesindir

Biz tuvalet eğitimini hallettik sanırım kızlar darısı başınıza bugün 3. Gün olucak dün sadece bir kere kaçırdı
Gece bağlıyorum ama süt içtiği için çok yapıyor zaten birde uyku tulumu kullanıyoruz onunla tuvalete kaldırmak zor olur biraz böyle devam edelim inşallah ta geceyi de hallederiz

Aa neguzzel cnnm aminn inşaAllah darisi bize olsun ben anca baharda hallederiz bizim ev baya soğuk ..ee sen bebis dusunmuyormusn

Aa neguzzel cnnm aminn inşaAllah darisi bize olsun ben anca baharda hallederiz bizim ev baya soğuk ..ee sen bebis dusunmuyormusn
Şimdilik düşünmüyorum canım yazı da geçirelim güzel bir tatil yapayım sonra iki çocukla zor olur
Hem kızı seneye kreşe vericem rahat olur benm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…