Denedim de start dışı yenge senin bacaklar özel yapım yaptırmam lazım mışFermuarlı olanlar daha dar diğerleri bol oluyor öyle demedinmi acaba canım
cok olmadi cnm..1 2 ay oldu saoll cnm darisi sana olsuunn :) insAllahhh
saol cnmm 3.bbebiss:-::) sevindikkk agustos bebimizz...
Vardır inşallah canım ya kan testi yaptırda rahatla bir an önce
Ama araftayimmdun aksam test yaptim ama silik sekikde pozitif ciktii bugun nette arastirdim aldigim marka iyi degilmis pozitif diye gosteriyor Mus ama negatifmis cogu piskolojim bozuldu kan testi yapmam lazim
Boy kilo kaç canım seninDenedim de start dışı yenge senin bacaklar özel yapım yaptırmam lazım mış
1,75 civarı akrabam Yeni ölçtü kilom 109 ama eşim özel yaptırtacak sanırım telefonda biryle konuşurken duydum sipariş verdi:)Boy kilo kaç canım senin
Orda ki ayakkabıcılarda yoktur kesin olur mu öyle şey ya
Evet kilo biraz varmış hükümet gibi kadınsin maşallah1,75 civarı akrabam Yeni ölçtü kilom 109 ama eşim özel yaptırtacak sanırım telefonda biryle konuşurken duydum sipariş verdi:)
bilmiyormKarbonat testi yap istersen
Kaç gün geçmişti üzerinden canım geç mi oldun diyorsun yani hayırlısı diyelim üzme kendiniKizlar giitim kan vermeye saglikocagina gekirken baya bir sanci vardi eve geldigimde lekelenme vardi simdi baya hasta oldum Gibi(( yarinsonuclari almayA gitmicrm
Kasim 4 te enson du cnm....kismet tabii gec oldu bayaKaç gün geçmişti üzerinden canım geç mi oldun diyorsun yani hayırlısı diyelim üzme kendini
Teşekkür ederim Maşallah sende mankensin Allah nazardan saklasın canım eşim özel yaptıracak siparişi duydum beklemekteyimEvet kilo biraz varmış hükümet gibi kadınsin maşallahpolaris e baktın mı ???
Bende 1.70 e 68
Çok üzüldüm canım yarın sonuçları al bakalım belki üstüne görmedirKizlar giitim kan vermeye saglikocagina gekirken baya bir sanci vardi eve geldigimde lekelenme vardi simdi baya hasta oldum Gibi(( yarinsonuclari almayA gitmicrm
Yokk cnm hastalandimmmÇok üzüldüm canım yarın sonuçları al bakalım belki üstüne görmedirinşallah hamilesindir
Üzüldüm vallahi inşallah bir daki ayaYokk cnm hastalandimmm
Kismett cnm insaAllah ..sen neyaptin ikna ettinmi kocaniÜzüldüm vallahi inşallah bir daki aya
Aa neguzzel cnnm aminn inşaAllah darisi bize olsun ben anca baharda hallederiz bizim ev baya soğuk ..ee sen bebis dusunmuyormusnBiz tuvalet eğitimini hallettik sanırım kızlar darısı başınıza bugün 3. Gün olucak dün sadece bir kere kaçırdı
Gece bağlıyorum ama süt içtiği için çok yapıyor zaten birde uyku tulumu kullanıyoruz onunla tuvalete kaldırmak zor olur biraz böyle devam edelim inşallah ta geceyi de hallederiz
Yok istemiyor bende kısmet diyorum artıkKismett cnm insaAllah ..sen neyaptin ikna ettinmi kocani
Şimdilik düşünmüyorum canım yazı da geçirelim güzel bir tatil yapayımAa neguzzel cnnm aminn inşaAllah darisi bize olsun ben anca baharda hallederiz bizim ev baya soğuk ..ee sen bebis dusunmuyormusn
120 lira fatura geldi..bacım tuvalete nasıl alıştırdın ben artık ağlamaya başladım haylaz oğlum laf anlamıyorDoğalgaz faturaları ne kadar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?