yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.281 Kizlarr gunaydin annem hasta dua edermisnjz
nnazlikizz 13.10.14 prensesim ❤❤❤ Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 1.068 714 158 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.282 yildiz63 .!.: Kizlarr gunaydin annem hasta dua edermisnjz Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım önemli bişey mi Tez vakitte şifa bulur inşallah
yildiz63 .!.: Kizlarr gunaydin annem hasta dua edermisnjz Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canım önemli bişey mi Tez vakitte şifa bulur inşallah
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.283 nnazlikizz .!.: Geçmiş olsun canım önemli bişey mi Tez vakitte şifa bulur inşallah Genişletmek için tıkla... Amin cnm sekeri vardi gozum agriyor site gitti seker vurnus gozune mudahale etnisler simdi daha iyi konustum insaAllah daha iyi olurr
nnazlikizz .!.: Geçmiş olsun canım önemli bişey mi Tez vakitte şifa bulur inşallah Genişletmek için tıkla... Amin cnm sekeri vardi gozum agriyor site gitti seker vurnus gozune mudahale etnisler simdi daha iyi konustum insaAllah daha iyi olurr
nnazlikizz 13.10.14 prensesim ❤❤❤ Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 1.068 714 158 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.284 yildiz63 .!.: Amin cnm sekeri vardi gozum agriyor site gitti seker vurnus gozune mudahale etnisler simdi daha iyi konustum insaAllah daha iyi olurr Genişletmek için tıkla... İnşallah canım uzak mı annen
yildiz63 .!.: Amin cnm sekeri vardi gozum agriyor site gitti seker vurnus gozune mudahale etnisler simdi daha iyi konustum insaAllah daha iyi olurr Genişletmek için tıkla... İnşallah canım uzak mı annen
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.285 nnazlikizz .!.: İnşallah canım uzak mı annen Genişletmek için tıkla... Yok Cnm ayni sehirdeyuz ama doktor icin antepe gitti
nnazlikizz .!.: İnşallah canım uzak mı annen Genişletmek için tıkla... Yok Cnm ayni sehirdeyuz ama doktor icin antepe gitti
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 2.087 1.884 108 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.286 yildiz63 .!.: Kizlarr gunaydin annem hasta dua edermisnjz Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun Allah şifa versin nun süresini okudum tez elden iyi olur inşallah
yildiz63 .!.: Kizlarr gunaydin annem hasta dua edermisnjz Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun Allah şifa versin nun süresini okudum tez elden iyi olur inşallah
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 2.087 1.884 108 2 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.287 nnazlikizz .!.: Özellikle olduğunu sanmıyorum model olarak deneyip bulman lazım Genişletmek için tıkla... Bu gün bütün mağazalarI dolandım modellere baktım onlara anca Kol bileğim girer.. benim bacaklar ağaç kütüğü heybetli kadınım hay maşallah
nnazlikizz .!.: Özellikle olduğunu sanmıyorum model olarak deneyip bulman lazım Genişletmek için tıkla... Bu gün bütün mağazalarI dolandım modellere baktım onlara anca Kol bileğim girer.. benim bacaklar ağaç kütüğü heybetli kadınım hay maşallah
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 3 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.288 Hatmece .!.: Çok geçmiş olsun Allah şifa versin nun süresini okudum tez elden iyi olur inşallah Genişletmek için tıkla... Allah razi olsyn chm Benin:)
Hatmece .!.: Çok geçmiş olsun Allah şifa versin nun süresini okudum tez elden iyi olur inşallah Genişletmek için tıkla... Allah razi olsyn chm Benin:)
nnazlikizz 13.10.14 prensesim ❤❤❤ Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 1.068 714 158 5 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.289 Hatmece .!.: Bu gün bütün mağazalarI dolandım modellere baktım onlara anca Kol bileğim girer.. benim bacaklar ağaç kütüğü heybetli kadınım hay maşallah Genişletmek için tıkla... Fermuarlı olanlar daha dar diğerleri bol oluyor öyle demedinmi acaba canım
Hatmece .!.: Bu gün bütün mağazalarI dolandım modellere baktım onlara anca Kol bileğim girer.. benim bacaklar ağaç kütüğü heybetli kadınım hay maşallah Genişletmek için tıkla... Fermuarlı olanlar daha dar diğerleri bol oluyor öyle demedinmi acaba canım
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 5 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.290 Kizlar nasiksiniz:) Benin tkf yenj alidamadjm
nnazlikizz 13.10.14 prensesim ❤❤❤ Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 1.068 714 158 5 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.291 yildiz63 .!.: Kizlar nasiksiniz:) Benin tkf yenj alidamadjm Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kız benimki de yeni bende aynen öyle Hangi model aldın bakayım
yildiz63 .!.: Kizlar nasiksiniz:) Benin tkf yenj alidamadjm Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun kız benimki de yeni bende aynen öyle Hangi model aldın bakayım
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.292 nnazlikizz .!.: Hayırlı olsun kız benimki de yeni bende aynen öyle Hangi model aldın bakayım Genişletmek için tıkla... Saol Cnm samsung note 5 ..Sen ne aldinn::))))hayirli olsunnn canimmm bol bol yazis konusss
nnazlikizz .!.: Hayırlı olsun kız benimki de yeni bende aynen öyle Hangi model aldın bakayım Genişletmek için tıkla... Saol Cnm samsung note 5 ..Sen ne aldinn::))))hayirli olsunnn canimmm bol bol yazis konusss
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.293 Gunaydin kizlarrrrr huhuuuu sizeee bir mujdeeee vereyimmmm hamileyimmm dungece test yaptjmmminsaAllah Rabbim tum isteyenleree. Nasip etsin.'ve hatmecemm e nazlimmmm dualarimdasiniz darisii sizlereee
Gunaydin kizlarrrrr huhuuuu sizeee bir mujdeeee vereyimmmm hamileyimmm dungece test yaptjmmminsaAllah Rabbim tum isteyenleree. Nasip etsin.'ve hatmecemm e nazlimmmm dualarimdasiniz darisii sizlereee
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.294 Takvimimii yaptinmm
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 2.087 1.884 108 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.295 yildiz63 .!.: Takvimimii yaptinmm Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım çok sevindimmmm darısı başıma kaç aydır çalışmalara devam ediyon
yildiz63 .!.: Takvimimii yaptinmm Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım çok sevindimmmm darısı başıma kaç aydır çalışmalara devam ediyon
nnazlikizz 13.10.14 prensesim ❤❤❤ Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 1.068 714 158 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.296 yildiz63 .!.: Saol Cnm samsung note 5 ..Sen ne aldinn::))))hayirli olsunnn canimmm bol bol yazis konusss Genişletmek için tıkla... Bende s7 aldım canım ikisi arasında çok kaldım öncesi note 4 tu değişiklik yaptım güzel ve büyük telefonlar çok güzel valla
yildiz63 .!.: Saol Cnm samsung note 5 ..Sen ne aldinn::))))hayirli olsunnn canimmm bol bol yazis konusss Genişletmek için tıkla... Bende s7 aldım canım ikisi arasında çok kaldım öncesi note 4 tu değişiklik yaptım güzel ve büyük telefonlar çok güzel valla
nnazlikizz 13.10.14 prensesim ❤❤❤ Kayıtlı Üye 6 Kasım 2012 1.068 714 158 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.297 yildiz63 .!.: Gunaydin kizlarrrrr huhuuuu sizeee bir mujdeeee vereyimmmm hamileyimmm dungece test yaptjmmminsaAllah Rabbim tum isteyenleree. Nasip etsin.'ve hatmecemm e nazlimmmm dualarimdasiniz darisii sizlereee Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şekerim yaz bebeği geliyor desene temmuz da mı olcak inşallah Esin sevindi mi ? Nasıl bir duygu ki kaçıncı çocuk olacak
yildiz63 .!.: Gunaydin kizlarrrrr huhuuuu sizeee bir mujdeeee vereyimmmm hamileyimmm dungece test yaptjmmminsaAllah Rabbim tum isteyenleree. Nasip etsin.'ve hatmecemm e nazlimmmm dualarimdasiniz darisii sizlereee Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şekerim yaz bebeği geliyor desene temmuz da mı olcak inşallah Esin sevindi mi ? Nasıl bir duygu ki kaçıncı çocuk olacak
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.298 Hatmece .!.: Hayırlı olsun canım çok sevindimmmm darısı başıma kaç aydır çalışmalara devam ediyon Genişletmek için tıkla... cok olmadi cnm..1 2 ay oldu saoll cnm darisi sana olsuunn :) insAllahhh nnazlikizz .!.: Hayırlı olsun şekerim yaz bebeği geliyor desene temmuz da mı olcak inşallah Esin sevindi mi ? Nasıl bir duygu ki kaçıncı çocuk olacak Genişletmek için tıkla... saol cnmm 3.bbebiss:-::) sevindikkk agustos bebimizz... Ama araftayimm dun aksam test yaptim ama silik sekikde pozitif ciktii bugun nette arastirdim aldigim marka iyi degilmis pozitif diye gosteriyor Mus ama negatifmis cogu piskolojim bozuldu kan testi yapmam lazim
Hatmece .!.: Hayırlı olsun canım çok sevindimmmm darısı başıma kaç aydır çalışmalara devam ediyon Genişletmek için tıkla... cok olmadi cnm..1 2 ay oldu saoll cnm darisi sana olsuunn :) insAllahhh nnazlikizz .!.: Hayırlı olsun şekerim yaz bebeği geliyor desene temmuz da mı olcak inşallah Esin sevindi mi ? Nasıl bir duygu ki kaçıncı çocuk olacak Genişletmek için tıkla... saol cnmm 3.bbebiss:-::) sevindikkk agustos bebimizz... Ama araftayimm dun aksam test yaptim ama silik sekikde pozitif ciktii bugun nette arastirdim aldigim marka iyi degilmis pozitif diye gosteriyor Mus ama negatifmis cogu piskolojim bozuldu kan testi yapmam lazim
yildiz63 Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2014 3.084 4.071 248 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.299 Neden boyle olduu yaa simdi iyice kafsm bulandi ( demekki enguzeli kan testi yarinda gidemem misafirim gelebilir
Neden boyle olduu yaa simdi iyice kafsm bulandi ( demekki enguzeli kan testi yarinda gidemem misafirim gelebilir
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 2.087 1.884 108 6 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvdrml #9.300 yildiz63 .!.: Neden boyle olduu yaa simdi iyice kafsm bulandi ( demekki enguzeli kan testi yarinda gidemem misafirim gelebilir Genişletmek için tıkla... Karbonat testi yap istersen
yildiz63 .!.: Neden boyle olduu yaa simdi iyice kafsm bulandi ( demekki enguzeli kan testi yarinda gidemem misafirim gelebilir Genişletmek için tıkla... Karbonat testi yap istersen