2014 Ekim Anneleri

kızlar bu oğlum çok yaramaz oturup bu gün tüm gün ağladım

Neden kiz ne oldu anlat bakayım
Durmuyor ki hiç kapıyı açması yapma diyon yapıyor su içiyor bardağı atıyor yemek sofrasına oturup ne bulduysa atıp tutuyor ablamı ziyarete gideceğim tatil yapalım

Kızlar ben hastalanmadım gecikme mi oldu acaba 14 une kadar olmam lazımdı 2gün geçti. Gerçi ama bilemiyorum ya

Kızlar morelim Sıfır ya tedaviye başlamıştım dün negatif i aldık çok üzüldüm şimdi sil baştan yeniden tedavi o kadar zor geliyor ki

Hayırlı olsun Cnm Bebeğin saglıkla al kucağına

Kızlar morelim Sıfır ya tedaviye başlamıştım dün negatif i aldık çok üzüldüm şimdi sil baştan yeniden tedavi o kadar zor geliyor ki
Sağol canım yarın ilk kontrol var bakalım kese görülür inşallah daha düşünce yokken biran da oldu hayırlısı inşallah
Sende sıkma canını kafanı ona takma rahat bırak kendini
Ne tedavisi görüyorsun tüp bebek mi ilaç mı

Oğlum tüp bebek tedavisi ile olmuştu Cnm yaşım 32 çok geç kalmadan yeniden denedik kısmet olmadı gecen yıl kendiliğinden hamile kalmıştım oda düşük olmuştu

Oğlum tüp bebek tedavisi ile olmuştu Cnm yaşım 32 çok geç kalmadan yeniden denedik kısmet olmadı gecen yıl kendiliğinden hamile kalmıştım oda düşük olmuştu
Tüp bebek maddi manevi insanı çok yıpratıyor etraftan bildiğin kadarıyla allah yardımcın olsun canım inşallah olur ya Rabbim isteyen herkeslere versin.bizde keseyi gördük bakalım 15gün sonra kalp atışını duyarsak inşallah rahatlıcayz

Hayırlı olsun nazlim sevindim senin adina Rabbim gönlüne göre verir inşaAllah

Durmuyor ki hiç kapıyı açması yapma diyon yapıyor su içiyor bardağı atıyor yemek sofrasına oturup ne bulduysa atıp tutuyor ablamı ziyarete gideceğim tatil yapalım
Senin tatil iyi geldi uzattın galiba arkadaşım nerelerdesin benim yaramaz kızında kolunu kırdı 'ya cumartesi günü çıkacak inşallah alçımiz hiç durmak yok aynen yaramazlığa devam valla

Senin tatil iyi geldi uzattın galiba arkadaşım nerelerdesin benim yaramaz kızında kolunu kırdı 'ya cumartesi günü çıkacak inşallah alçımiz hiç durmak yok aynen yaramazlığa devam valla
Çok geçmiş olsun nazlıcım Allah şifa versin tatil güzeldi

Arkadaşlar oğlumda banyo korkusu tavan yaptı o da yetmedi şimdi tuvaletin önünden geçerken bile ağlıyor dua edin ne olur çok üzülüyorum

Arkadaşlar oğlumda banyo korkusu tavan yaptı o da yetmedi şimdi tuvaletin önünden geçerken bile ağlıyor dua edin ne olur çok üzülüyorum
Çok zordur canım tahmin ediyorum oyuncak la falan aldanmıyo mu değişik bireyler alsan banyo için

Çok zordur canım tahmin ediyorum oyuncak la falan aldanmıyo mu değişik bireyler alsan banyo için
Yok kız banyonun adını duyunca bile ağlıyor misafirliğe gidince banyo görse krize giriyor of anam of

Sen napıyon nazlı bebiş nasıl keseyi gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…