- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Bizim bitti şükür tuvalet eğitimi.kış daha kolay oldu aslında evde olunca sorun olmadı şimdi parka da gitsek rahat ilk zamanlar insan çok tedirgin oluyo oyuna dalarda yapar diyeBende yazdıracam en azından wc öğrenir çok yoruldum İnan wc eğitimi çok zor
Hayırlı olsun gözün aydın olsunBebeğim erkek kızlar bugün öğrendim sağlıklı olsunda
Allah nazarlardan korusun ilki kızdı bu da erkek hayırlısı olsun ismi ne olacakBebeğim erkek kızlar bugün öğrendim sağlıklı olsunda
Sağol canım çok bisey düşünmedik can hoşunuza gitmişti öyle olur büyük ihtimalAllah nazarlardan korusun ilki kızdı bu da erkek hayırlısı olsun ismi ne olacak
Nerdesiniz kızlar yaa herkes kayıpAllah nazarlardan korusun ilki kızdı bu da erkek hayırlısı olsun ismi ne olacak
Buralardayız sen nasılsın bebiş nasılNerdesiniz kızlar yaa herkes kayıp
İyi olmaya çalışıyorum canım yaz geldi artık geziyoruz dışarlar da bol bol senin çocuklar nasılBuralardayız sen nasılsın bebiş nasıl
Yaramaz çok yaramaz benim çocuk anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyorİyi olmaya çalışıyorum canım yaz geldi artık geziyoruz dışarlar da bol bol senin çocuklar nasıl
Doğrudur valla canım büyümüşte küçülmüş bunlar.o laflar o hareketler elamet.okul bakıyorum bende kış çok canı sıkılmıştı bana sarıyordu evde hep yarım gün istiyorum göndermek bebekte olucak canımı yer bu kışYaramaz çok yaramaz benim çocuk anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor
Ben işimin işi dolayısıyla yurtdışına çıkacağım orada bakarız bizde hem yabancı dili gelişir hemde iyi olur onun için herşey kısmet nasip[/QUOTE](QUOTE="nnazlikizz, post: 51654874, member: 423984"]Doğrudur valla canım büyümüşte küçülmüş bunlar.o laflar o hareketler elamet.okul bakıyorum bende kış çok canı sıkılmıştı bana sarıyordu evde hep yarım gün istiyorum göndermek bebekte olucak canımı yer bu kış
Nereye gidiyo sunuz canım hakkınızda hayırlısı olsun dil gelişimi için bulunmaz fırsat gerçekten.ne kadar kalıcak siniz[/QUOTE]Ben işimin işi dolayısıyla yurtdışına çıkacağım orada bakarız bizde hem yabancı dili gelişir hemde iyi olur onun için herşey kısmet nasip
Hayirli saglikli olsun cnmmm :)))Bebeğim erkek kızlar bugün öğrendim sağlıklı olsunda
Ben işimin işi dolayısıyla yurtdışına çıkacağım orada bakarız bizde hem yabancı dili gelişir hemde iyi olur onun için herşey kısmet nasip[/QUOTE] hatmecem hakkinda.hayirli olsun cnm ..(QUOTE="nnazlikizz, post: 51654874, member: 423984"]Doğrudur valla canım büyümüşte küçülmüş bunlar.o laflar o hareketler elamet.okul bakıyorum bende kış çok canı sıkılmıştı bana sarıyordu evde hep yarım gün istiyorum göndermek bebekte olucak canımı yer bu kış
hatmecem hakkinda.hayirli olsun cnm ..Hayirli saglikli olsun cnmmm :)))
Ben işimin işi dolayısıyla yurtdışına çıkacağım orada bakarız bizde hem yabancı dili gelişir hemde iyi olur onun için herşey kısmet nasip
Ben bişi yapmayacağım uğraşmak zor geliyor ama birinci paylaştığın gerçekten güzelBabalar günü geliyo kızlar var mı bir fikir bunlar benim hoşuma gitti ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Klasik bireylerde istemiyorum değişik bişey de yok
Cook haklisin cnm ..bazeen ben cok gücluyumm diyorum bazen tükenmis bitmis hissediyorum ...gecicek eminim ama.zaman alicak gerci bana kalsaa heep bu durumda kalacam ama izin vermiyorlar saolsunlar ..hatmecemm saol iyiki varsin cnm :)))Hey hayat geldik gidiyoruz Rabbim insan olarak yarattı şereflendirdi o Şeref'e Nail olarakta ömür dediğimiz bir göz açık kapasıya geçen zamanı geçirmeliyiz bende öyleyim bazen boşveresim gelir sonrada bir anım vardır onu düşünür toparlanırım genç kızken iş aramaya gitmiştim sekreter muhasebe hiç unutmam sırf şişmanım diye alınmadığım ajanstan çıkmış gibi kızları sırf güzeller diye işe alanların halbuki on parmak klavye tecrübe ne arasan var bitirdiğim kurslarda çabası sen anca yersin diyenlere üzülüp yemeğe sarılıp yiyip yiyip kilo alıp onları haklı çıkartma boşvermişliği yapmıştım boşvermişlik yapta yıldızcım çokta boşlama emi
1.ci guzel cnm..ben bisey yapmican zaten misafir olcak:))) ama bir tisort alirimBabalar günü geliyo kızlar var mı bir fikir bunlar benim hoşuma gitti ama yapabilirmiyim bilmiyorum
Klasik bireylerde istemiyorum değişik bişey de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?