- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
Hadi hayırlısı bana arkadaş gel inşallah ay çok heyecanlıhayirlisi benimde adetim bir gun gecti agrim var bakalim hayirlisi
Adet oldum öbür aya inşallahHadi hayırlısı bana arkadaş gel inşallah ay çok heyecanlı
İsmi ne canım nasıl bir makina deneye deneye kısaltma saçları iyice de :)bu gun evde tek basina sac kesme aparatimi denedim valla guzel oldu gecen netten Siparis verdiydim geldi denemek bu gune kismet oldu Sonia mikkemmel
Adet oldum öbür aya inşallah
crea clip sac kesim terazisi gercekten kuafor sac kesimi gibi oluyor internette videolari da varİsmi ne canım nasıl bir makina deneye deneye kısaltma saçları iyice de :)
Çocuklar büyüyünce dertler de büyüdü kimse kalmadı muhabbeteyildiz da vardi miray da vardi kimse kalmadi buralarda bir ben bir nazli kaldi huuuu ekim annneleri
Allah gani gani rahmet eylesin üzülme canım sende bir annesin artık annelerimizin açtığı yoldan gidip aynıdeğerler e evlatlar yetiştireceğiz ne mutlu ona ki senin gibi kadirşinas bi kız yetiştirmiş iyide bir anne olmuş ki sen ona çok değer veriyorsun üzülme İnan ne kızlar var anne hatrı bilmez ne analar var evlad değeri bilmez...mekanı cennet olsunNasilsiniz kizlar herkes iyi insaAllah ben.eh istee zaman su geciyor hep aklimda Annem var cok zormus grrcekten((
Allah razi olsun canim benim...biz ondan raziydik Rabbimde razi olsun insaAllah kendimi nasil teselli edebilirim diye bakiyorum ama olmuyor zorrr ama Rabbim sabrini veriyor tabii ilk zmanlardaki gibi drgiliz sadece takdiri ilahi diyebiliyoruzz ama gercekten cok ozledim hayattttt...suruyor disarda ..bize durmus..Rabbim herkese hayirli evlatlar versin cok sukut biz kardesler üzerimize dusen butun gorevleri yaptikAllah gani gani rahmet eylesin üzülme canım sende bir annesin artık annelerimizin açtığı yoldan gidip aynıdeğerler e evlatlar yetiştireceğiz ne mutlu ona ki senin gibi kadirşinas bi kız yetiştirmiş iyide bir anne olmuş ki sen ona çok değer veriyorsun üzülme İnan ne kızlar var anne hatrı bilmez ne analar var evlad değeri bilmez...mekanı cennet olsun
Anne hiç kimseye benzemiyo mekanı cennet olsun ışıklar içinde yatsın inşallah.evlatların için ayakta durmak zorundasın geride kalanlar için hayat devam etmek zorunda için kan ağlarken bir yandan gülüyorsun.herşey biz inşallah için.rabbim evlat acısı göstermesinAllah razi olsun canim benim...biz ondan raziydik Rabbimde razi olsun insaAllah kendimi nasil teselli edebilirim diye bakiyorum ama olmuyor zorrr ama Rabbim sabrini veriyor tabii ilk zmanlardaki gibi drgiliz sadece takdiri ilahi diyebiliyoruzz ama gercekten cok ozledim hayattttt...suruyor disarda ..bize durmus..Rabbim herkese hayirli evlatlar versin cok sukut biz kardesler üzerimize dusen butun gorevleri yaptik(
Güzelmiş canım inşallah olurbu ay adet olmazsam kizim olursa erva ismini koycagim cok hosumq gitti kizi olacaklar icin ideal anlamida super
Ewtt anneee gercekten baska ..amin insaAllah cnm Allah razi olsun ailem icin cocuklarim icin ayaktayim zor bir surec geciyoriyorum farkindayim hersey biz insanlar icin Rahatlik yok yine elhamdulillah amin cnm aminnnAnne hiç kimseye benzemiyo mekanı cennet olsun ışıklar içinde yatsın inşallah.evlatların için ayakta durmak zorundasın geride kalanlar için hayat devam etmek zorunda için kan ağlarken bir yandan gülüyorsun.herşey biz inşallah için.rabbim evlat acısı göstermesin
Yıldız senin çocuk konuşuyor mu tuvalet eğitimine başladın mı benim oğlan daha konuşamıyorEwtt anneee gercekten baska ..amin insaAllah cnm Allah razi olsun ailem icin cocuklarim icin ayaktayim zor bir surec geciyoriyorum farkindayim hersey biz insanlar icin Rahatlik yok yine elhamdulillah amin cnm aminnn
Yok cnm tuvalet egitimine baslamadim ve daha konusmuyor malesef cok.zor.olucak alistirmak bnm.icin yeni tasindim bide bakalim ..oglhm anne baba hoppa gel bukadarYıldız senin çocuk konuşuyor mu tuvalet eğitimine başladın mı benim oğlan daha konuşamıyor
benimkidee sade baba diyor tuvalete gidiyorduk simdi ise gitmiyor gidince avazi ciktigi kadar bagiriyor zor vallaaYok cnm tuvalet egitimine baslamadim ve daha konusmuyor malesef cok.zor.olucak alistirmak bnm.icin yeni tasindim bide bakalim ..oglhm anne baba hoppa gel bukadar
İyiyim canım çocukla zor geciyo biraz dinlenmeye zaman kalmıyor çünküNazli nasılsın bebek nasıl hamilelik nasıl gidiyor
İyiyim canım çocukla zor geciyo biraz dinlenmeye zaman kalmıyor çünküNazli nasılsın bebek nasıl hamilelik nasıl gidiyor
Bende yazdıracam en azından wc öğrenir çok yoruldum İnan wc eğitimi çok zorİyiyim canım çocukla zor geciyo biraz dinlenmeye zaman kalmıyor çünkü
Kızımı ağustos gibi okula vermeyi düşünüyorum
Var mı sizde okul fikri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?