2014 Ekim Anneleri

bu gun evde tek basina sac kesme aparatimi denedim valla guzel oldu gecen netten Siparis verdiydim geldi denemek bu gune kismet oldu Sonia mikkemmel
Hadi hayırlısı bana arkadaş gel inşallah ay çok heyecanlı
Adet oldum öbür aya inşallah

bu gun evde tek basina sac kesme aparatimi denedim valla guzel oldu gecen netten Siparis verdiydim geldi denemek bu gune kismet oldu Sonia mikkemmel

Adet oldum öbür aya inşallah
İsmi ne canım nasıl bir makina deneye deneye kısaltma saçları iyice de :)

yildiz da vardi miray da vardi kimse kalmadi buralarda bir ben bir nazli kaldi huuuu ekim annneleri

Nasilsiniz kizlar herkes iyi insaAllah ben.eh istee zaman su geciyor hep aklimda Annem var cok zormus grrcekten((

Nasilsiniz kizlar herkes iyi insaAllah ben.eh istee zaman su geciyor hep aklimda Annem var cok zormus grrcekten((
Allah gani gani rahmet eylesin üzülme canım sende bir annesin artık annelerimizin açtığı yoldan gidip aynıdeğerler e evlatlar yetiştireceğiz ne mutlu ona ki senin gibi kadirşinas bi kız yetiştirmiş iyide bir anne olmuş ki sen ona çok değer veriyorsun üzülme İnan ne kızlar var anne hatrı bilmez ne analar var evlad değeri bilmez...mekanı cennet olsun

Allah razi olsun canim benim...biz ondan raziydik Rabbimde razi olsun insaAllah kendimi nasil teselli edebilirim diye bakiyorum ama olmuyor zorrr ama Rabbim sabrini veriyor tabii ilk zmanlardaki gibi drgiliz sadece takdiri ilahi diyebiliyoruzz ama gercekten cok ozledim hayattttt...suruyor disarda ..bize durmus..Rabbim herkese hayirli evlatlar versin cok sukut biz kardesler üzerimize dusen butun gorevleri yaptik (

bu ay adet olmazsam kizim olursa erva ismini koycagim cok hosumq gitti kizi olacaklar icin ideal anlamida super

Anne hiç kimseye benzemiyo mekanı cennet olsun ışıklar içinde yatsın inşallah.evlatların için ayakta durmak zorundasın geride kalanlar için hayat devam etmek zorunda için kan ağlarken bir yandan gülüyorsun.herşey biz inşallah için.rabbim evlat acısı göstermesin

bu ay adet olmazsam kizim olursa erva ismini koycagim cok hosumq gitti kizi olacaklar icin ideal anlamida super
Güzelmiş canım inşallah olur
Banada herkes erkek diyo ben ne isim beğenicem bakalım ilk hamile kaldığında kız olucak ismi elif demiştim bunda hiç karar veremiyorum

Ewtt anneee gercekten baska ..amin insaAllah cnm Allah razi olsun ailem icin cocuklarim icin ayaktayim zor bir surec geciyoriyorum farkindayim hersey biz insanlar icin Rahatlik yok yine elhamdulillah amin cnm aminnn

Ewtt anneee gercekten baska ..amin insaAllah cnm Allah razi olsun ailem icin cocuklarim icin ayaktayim zor bir surec geciyoriyorum farkindayim hersey biz insanlar icin Rahatlik yok yine elhamdulillah amin cnm aminnn
Yıldız senin çocuk konuşuyor mu tuvalet eğitimine başladın mı benim oğlan daha konuşamıyor

Yıldız senin çocuk konuşuyor mu tuvalet eğitimine başladın mı benim oğlan daha konuşamıyor
Yok cnm tuvalet egitimine baslamadim ve daha konusmuyor malesef cok.zor.olucak alistirmak bnm.icin yeni tasindim bide bakalim ..oglhm anne baba hoppa gel bukadar

Yok cnm tuvalet egitimine baslamadim ve daha konusmuyor malesef cok.zor.olucak alistirmak bnm.icin yeni tasindim bide bakalim ..oglhm anne baba hoppa gel bukadar
benimkidee sade baba diyor tuvalete gidiyorduk simdi ise gitmiyor gidince avazi ciktigi kadar bagiriyor zor vallaa

Nazli nasılsın bebek nasıl hamilelik nasıl gidiyor

İyiyim canım çocukla zor geciyo biraz dinlenmeye zaman kalmıyor çünkü
Kızımı ağustos gibi okula vermeyi düşünüyorum
Var mı sizde okul fikri
Bende yazdıracam en azından wc öğrenir çok yoruldum İnan wc eğitimi çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…