2014 Ekim Anneleri

Yok canım bişi olmaz ama yinede yanına gelmemesi gerekirdi.Düşüncesiz davranmış yinede aile hekimine danışabilirsin için rahatlasın...bide çıplak ayak toprakla temas et açık hava al bişi olmaz

Yok canım bişi olmaz ama yinede yanına gelmemesi gerekirdi.Düşüncesiz davranmış yinede aile hekimine danışabilirsin için rahatlasın...bide çıplak ayak toprakla temas et açık hava al bişi olmaz
Teşekkür ederimm canm icim rahatlattin Allah razi olsun

Nazlı okula alıştımı kızan
Sen nasılsın Doğuma ne kadar kaldı
İyiyim canım alıştı şükür 2hafta servisle gitti geldi iyi diyo öğretmenlerde bu hafta tatil bayramda n dolayı dönüşte nasıl olur bilmiyorum.doğuma da 45gün kaldı tam böyle bakınca çok gibi ama çabucak geciyo eksikleri tamamlamaya çalışıyorum
Siz neler yaptınız alıştınız mi bayram için gelicek mısınız

Yok canım bayram için gelemiyoruz 4 eylül okullar açılacak burada... Alıştım sayılır parkları marketleri
Özellikle kahveleri çok güzel
Oğlum bu ara çok inatlaşıyor
Söz dinlemiyor okuldada böyle yapar diye içim içimi yiyor...
Öyle yuvarlanıp gidiyoruz

Yok kız onların nazi bize ama okula alışma süreci zor.benim kız anneanne ye gitmeye can atar iki oldu annem gelsin gitme annecim daha düşkün oldu bana öğretmeni söylemişti gerçi.ay doğuma kadar halletsem su süreci başka bişey istemiyorum.ama iyi oldu var ya tam rahat ediceğim zaman mis o okula gidince yatıp uyuyorum kalkıyorum işleri yapıyorum çarşıya çıkma fırsatı oluyo mesela.ama hamilelik ve doğum bunlara fazla izin vermiyo malesef sen keyfini sür inşallah

Oy anam hatmece yandı oğlan okulda durmuyor kapıda ağlama çığlık diğerleri up uslu mecburen herkesin bakışı teselli çabaları oy oturdum ağladım

Oy anam hatmece yandı oğlan okulda durmuyor kapıda ağlama çığlık diğerleri up uslu mecburen herkesin bakışı teselli çabaları oy oturdum ağladım
Öyle oluyo canım ya bende bir gün hüngür ağlamıştım birde servisle gittiği ilk gün.inşallah sever okulunu biz tam 1 ay oldu yeni açıldı senin kız diyo öğretmeni yoluna giricek inşallah sen sabırlı ve kararlı ol yeter

İnşallah canım bir de yabancı ülke çocuklar çok ufak yaşta kreşe gidip alışmışlar bizim ağlayınca da anlam veremiyorlar hayırlısı Allah'tan

Oğlum başladı giderken ağlıyor ama bu gün durmuş sevinç yaşıyorum

Oğlum başladı giderken ağlıyor ama bu gün durmuş sevinç yaşıyorum
Gözün aydın canım benim kızda bu hafta çok iyi gitti şükür sabah ağlama sızlama olmadı.öğretmen video atmıştı en çok zıplayan oynayan benimki sınıfın neşesi mübarek evlat.1 ay oldu tabi biz gidiyoruz biraz daha sabret canım

Bu gün ağlamadan gittik ama oğlum hiç söz dinlemiyor

İkimizin sözünüde dinlemiyor oğlum... erkek çocuğu zor oluyor...senin gebelik nasıl gidiyor
zorluyor artık canım pazartesi sezeryan olucam inşallah erken gelmek istemezse ki bir kaç kere yokladı ama gelmedi okulla ilgilide sorun kalmadı şükür iyice alıştık.yarın doğum gününü kutlucaz okulda çok meraklı şükür 2 ay oldu biz başlayalı tam

Hadi hayırlısı bir avazda inşallah
Kızına maşallah
Abla olacak
25 ekimde bizimkininde Doğum günü
Ama okulda kutlayamam pastayı kafalarına boca eder haylazım
Allah yardımcın olsun sağlıcakla gelsin bebito

bizim okul kabul etmedi pasta falan.hiç bişey götürmüyorum iyi geldi banada valla.cumartesi evde yaptın kurabiye pasta kutladık.
akşam bebeğe yaptık 70 kurabiye 80 tane lokum
hiç oturmuyorum valla sezeryan olduğum gün ayaklar tutmayınca yatıcam mecbur yoksa duramam kalkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…