2014 Ekim Anneleri

Evet yolcudur hatmece bağlasan durmaz yarın yola çıkıyoruz fıransa yolcusu kalmasın

Evet yolcudur hatmece bağlasan durmaz yarın yola çıkıyoruz fıransa yolcusu kalmasın
Oy hadi hayırlısı canım hayırlı yolculuk bende isterdim herşeyden uzaklaşıp gitmeyi inşallah sorunsuz hallolur herşey hemen alışırsınız çocuklar falan
Yeni bebiş te gelir belki
Heyecan dorukta desene

Nazlı nasılsın bEbiş nasıl biz yerleştik şükür sakin güzel bir yer uzaklaşmak güzelde özlem çok tabi neyse neti açtırdık yazarım artık

Nazlı nasılsın bEbiş nasıl biz yerleştik şükür sakin güzel bir yer uzaklaşmak güzelde özlem çok tabi neyse neti açtırdık yazarım artık
İyiyiz şükür canım bel ağrım var sadece bebişim gelişimi de ilerde gidiyo biran önce olsun diye bakıyorum.kızımla aynı gün dedi sezeryan ı istemedim 13 ekim 12 si olsun dedim yada 14 ü. Nedense aynı gün istemiyorum doğru mu yapıyorum acaba
Sizde alışırsınız canım zamanla net te gelmiş bol bol görüşürsünüz okul bulabildiniz mi çocuk için kaça gidiyo du büyük

Benim bir tane zaten kreş değilde burada metarnel anaokulu var Eylül'de başlayacak üç yaş alıyorlar kayıdını yaptırdık ama burada gördüğüm iki veya ikibuçuk yaş çocuklar çok uslu bizimki ohooo aşmış:))) doğrusunu yapmışsın aynıgün banada banada pek doğru gelmedi hayırlısı Allah'tan

Benim aklımda iki tane kalmış valla .Benim kızda 1 ağustos 'ta başlıyo inşallah okul beğenmek te zor insan bunların yanına es nasıl yakıştırır bilemiyorum kaynana lik

Benim aklımda iki tane kalmış valla .Benim kızda 1 ağustos 'ta başlıyo inşallah okul beğenmek te zor insan bunların yanına es nasıl yakıştırır bilemiyorum kaynana lik
Keşke biz seçsek ama onlar yanına yakışanı kendileri bulur inşallah buldukları hayırlıda olur

Keşke biz seçsek ama onlar yanına yakışanı kendileri bulur inşallah buldukları hayırlıda olur
Ay okul işi çok fena biz 3 gün gittik ben pes ettim başka okulu denicem birde haftaya çarşamba olumlu sonuç alırız inşallah

Neden nazlı ne oldu ki
Okulu çok beğendim aslında temiz yemekler iyi hepsini bahçede organik yetiştiriyor lar ama kızım sınıfını sevemedi gitti.öğretmen de geniş bisey cıktı tam ilgilenme di.çocuk kendi sınıfına gelince girmek istemiyo.bahçede yemekte iyi iş sınıfa çıkmaya gelince yok.bugün biraz daha uzak durdum ağladı çok susturamadılar çocuğu.öyle ağlayarak bırakmam ki ben yavrumu o şekilde anneden ayrılmak doğru değil yani.watdm hamileyim duygusalım bu sefer bende başladım ağlamaya çok moralim bozuktu bugün başım falan agriyo doğru mu yaptın bilmiyorum ama öğretmen i sevemedik ikimizde yeterli bulmadım yani.başka bir okulla görüştüm bugün.haftaya çarşamba oraya gidicez.
Belki hazır değil bilmiyorum burasıda olmazsa seneye kadar ertelerim artık

Ah canım ya benim oğlanda durmayacak birde buradaki Türk ailelerin aman onun çocuğu zamanında durmadı ..vay benim ki durdu diye çocukları yarıştırıyor olmalarıda çabası geçen Türk komşum aman bu okulda durmaz sana alışık gibi diyip laf sokup durmasıda çapası beni de sürekli okulu düşünüyorum acaba yapacak mı diye

Valla okulda önemli ama öğretmen iyiyse okulun hiç bir önemi yok bence.bakalım haftaya belli olucak bizimki

Valla okulda önemli ama öğretmen iyiyse okulun hiç bir önemi yok bence.bakalım haftaya belli olucak bizimki
İyi olur inşallah benimkide son günlerde bana yapışık ikiz gibi oldu wc de bile bırakmıyor

İyi olur inşallah benimkide son günlerde bana yapışık ikiz gibi oldu wc de bile bırakmıyor
Ay o yapışıklık hiç gitmedi ki zaten hamileyim üstüne sıcak ya kucağımda ya bacağında az öteye git diyorum yok bunalıyorum iyice.erken kalkıyo da gece 10 da uyumuş oluyo bende biraz dinleniyorum yoksa rahat yok bana

Bizimkide sabah 6 anneeeee diye sesleniyor gelmeyince tuvalet diyor daha cümle kuramıyor ama haylazlın aklı yalana eriyor beni kaldırıyor kakasıda yok:₺))

Bizimkide sabah 6 anneeeee diye sesleniyor gelmeyince tuvalet diyor daha cümle kuramıyor ama haylazlın aklı yalana eriyor beni kaldırıyor kakasıda yok:₺))
Biz bu hafta yeni okula başladık canım kızım çok mutlu öğretmenini sevdi çok tatlı bir kız zaten.arkadaşlarının yanına pek gitmiyo şimdilik ama çocukların sosyal ortama alışması zor diyo mudur yaşıtları bile olsa.okul personeli çok bilgili.pzt 1 saatle başladık yarım saat yarım saat artırıyoruz.bugün anneannesiyle bıraktım biraz halsizim dinleneyim 1 2 saatte olsa.yüzme yapicak lardı tenis falan canı sıkılmaya zaman kalmıyor zaten.

Miniğin için en güzeli olur umarım...benim de adet günüme bir gün kaldı bu ay hamile olabilir miyim diye merak sardı

Mrb tecrubeli anneler ne olur bilgisi olan sorumu cevaplasin icim rahatlasin bnm gorumcem dun tomografi yaptrmis sonra bana geldi 5 saat sonre evine gitti bugunde geldi hala yanmda acaba bebege zaralimi zarar verirmi radyasyon saciyo diye duydum ne olur bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…