kızlar cuma dualarımızı rabbim Kabul etsin dualarımı ettim geldim
mervem doktora danışmadan krem sürme bence
ayrıca benimde belim resmen kıyılıyor bide bugün tam regl ağrısı değil de benzer bi ağrı hissediyorum sağ taraf sol taraf kasık ağrım vardı dr aradım normal dedi pazartesi gel multivitamin yazacağım sana dedi pazartesiyi tabi iple çekiyorum
bulantı değil ama iştahsızlık var. masanın başında 2 saat oturuyorum 1 tabak yemeği yemek için. bütün gün yemek yemiceksin deseler hiç talep etmem. inşallah hamileliklerimiz sıkıntısız olur.
kızlar bu arada benim elimden ceviz hiç düşmüyor
benim sorunum ben sütü ağzıma koyamıyorum napıcam bilmiyorum ama yogurt ve peynire özen gösteriyorum doktora bunu da söylüyeceğim
yaa küstüm ama
yaa küstüm ama
canım ben yorum yapmak istemedim hislerim pek tutmuyor :)
hmmm öbür hafta içinde gidicem doktora yine, o zaman sorarım canım madem :/ bende bel ağrısıyla kasık ağrısı kalmadı gibi birşey, kasığım arada geliyor çok nadir..
ay inşallah ya :/ o bende de var.. karnım deli gibi acıkıyor ama hiçbir yemeği isteyerek yemiyorum sırf karın tokluğu olsun diye..
ceviz ye canım.. günde 2 tane öneriyorlar.. ama fazlası ne olur bilmem yağlı bir besin ya
niye hemen küstün canım :26: ben hiç anlamam öyle his mis işlerindeno yüzden ne desem boş olur sadece kendimde birşeyler hissediyorum o da herkesin hissettiği başka benimki başka yani düşn sanırım yanılan ben olacağım
benimde bi geçse yada bebeğim iyi olsunda ben ağrı çekmeye de razıyım bu bel ağrısı bugun başladı
Ay ben hiç hissedemiyorum çok merak ediyorum ya
Tamam canımm :) Kızlar ya dün ben çilek aldım yedim hormonludur şimdi o.Birşey olurmu ki:26:
Ay ben hiç hissedemiyorum çok merak ediyorum ya
bir de daha 8. haftada insanın karnı çıkar mı yaaaa :26: benim çıktı
canım benimde göbeğim var ama gaz dolu
ben 2 kilo almışım bide
evet ben de aldım 2 kilo :26: benim gaz şeysi değil ya top gibi yusyuvarlak oldu ortada göbek
Beni de ekle canım:)
İlk bebeğim olacak:)
doğum tarihi 03 ekim 2014
yaş 24
şehir istanbul
bebeğinizin karnınızın hangi tarafında oldugunu hissedebiliyor musunuz? aslında bu ay ne taraftan yumurtladıgınızla alakalı bir şey bu. kasık ya da bel ağrıları ne taraftan vuruyorsa o taraftır muhtemelen.
ben sağdan yumurtladım canım pıt pıt ediyomu sizinde karnınızın altı
kuzumm senin normaldir benim daha göbek 5. haftada zor gibi gazman gibi geziyorumm
benim boğazım durmuyo ki
bebeğinizin karnınızın hangi tarafında oldugunu hissedebiliyor musunuz? aslında bu ay ne taraftan yumurtladıgınızla alakalı bir şey bu. kasık ya da bel ağrıları ne taraftan vuruyorsa o taraftır muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?