2014 Ekim Anneleri

hmmm öbür hafta içinde gidicem doktora yine, o zaman sorarım canım madem :/ bende bel ağrısıyla kasık ağrısı kalmadı gibi birşey, kasığım arada geliyor çok nadir..

bulantı değil ama iştahsızlık var. masanın başında 2 saat oturuyorum 1 tabak yemeği yemek için. bütün gün yemek yemiceksin deseler hiç talep etmem. inşallah hamileliklerimiz sıkıntısız olur.

ay inşallah ya :/ o bende de var.. karnım deli gibi acıkıyor ama hiçbir yemeği isteyerek yemiyorum sırf karın tokluğu olsun diye..

kızlar bu arada benim elimden ceviz hiç düşmüyor

benim sorunum ben sütü ağzıma koyamıyorum napıcam bilmiyorum ama yogurt ve peynire özen gösteriyorum doktora bunu da söylüyeceğim

ceviz ye canım.. günde 2 tane öneriyorlar.. ama fazlası ne olur bilmem yağlı bir besin ya

yaa küstüm ama

niye hemen küstün canım :26: ben hiç anlamam öyle his mis işlerinden o yüzden ne desem boş olur sadece kendimde birşeyler hissediyorum o da herkesin hissettiği başka benimki başka yani düşn sanırım yanılan ben olacağım

benimde bi geçse yada bebeğim iyi olsunda ben ağrı çekmeye de razıyım bu bel ağrısı bugun başladı

Ay ben hiç hissedemiyorum çok merak ediyorum ya

bir de daha 8. haftada insanın karnı çıkar mı yaaaa :26: benim çıktı

Tamam canımm :) Kızlar ya dün ben çilek aldım yedim hormonludur şimdi o.Birşey olurmu ki:26:

geçen bende yedim :) bişi olmaz o kadarcık :) sera üretimidir hormonlu değildir gibi geldi benimkiler, orta boylardı, yani ben öyle düşünmek istedim. garip garip şekilli ve kocamansa alma ve yeme zaten.

Son düzenleme:
Beni de ekle canım:)

İlk bebeğim olacak:)
doğum tarihi 03 ekim 2014
yaş 24
şehir istanbul

Son düzenleme:
bebeğinizin karnınızın hangi tarafında oldugunu hissedebiliyor musunuz? aslında bu ay ne taraftan yumurtladıgınızla alakalı bir şey bu. kasık ya da bel ağrıları ne taraftan vuruyorsa o taraftır muhtemelen.

Son düzenleme:

ben sağdan yumurtladım canım pıt pıt ediyomu sizinde karnınızın altı

kuzumm senin normaldir benim daha göbek 5. haftada zor gibi gazman gibi geziyorumm
benim boğazım durmuyo ki

vallA yiyebiliyorsan iyi canım ben çok yiyemediğim halde 2 kilo aldım Allah sonumuzu hayretsin

ben sağımda hissediyorum çünkü başından beri batma da olsa sızı da olsa sağdan geliyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…