2014 Ekim Anneleri

Kizlar cinsiyet tahminlerini alalim mi

Ben ve esim kizimiz olacagini düsünüyoruz.
Ismi de hazir insaAllah.

Rumeysa düsünüyoruz

Tabi ki kiz erkek fark etmiyor saglikli sihatli hayirli imanli evlat olsun insaAllah.
Ama icimizden kiz geciyor ve erkek ismide hic gelmiyor aklimiza

Hayirli cumalar canlarim nasilsiniz?
Ben iyiyim cok sükür.
Henüz birseyler hiss etmem icin cok erken.
Tek fark idarar sIk cikiyorum.
Ama miktar olarak az geliyor.
Haricinde hic bir degisiklik hiss etmiyorum.

hayırlı cumalar canım ilk 3 ay ve son 3 ay idrar torbasına baskı oluyor sık çıkıyorsun hatta içtiklerinin anında aşağı inmesi gibi bişi oluyor :)

en keyiflisi 2. 3 ay resmen yükseliş dönemi :)

Son düzenleme:
canım benim de yaşım 31, tahmini doğum tarihi : 17/10/2014 istanbuldayım ve inşallah 1. bebeğim olacak.

Çok teşekkür ederim kısmetse aranızdayım zahmet olmazsa bilgilerim listeye göre : mumtobe 27 istanbul 11.10.2014 1.bebiş

Hayırlı olsun topiğimiz mervecim :)) Yaş 26 Erzurum D.Tarihi 28.09.2014 inş. 1. bebiş olcak inş

Yaş 27 istanbul 1. Bebiş doğacağı tarih 9 ekim
Yazdım bebişim

canım benim de yaşım 31, tahmini doğum tarihi : 17/10/2014 istanbuldayım ve inşallah 1. bebeğim olacak.

listemiz güncellendi hoşgeldiniz arkadaşlar bu arada ben yenilerde uyandım günaydınnn

merhabalar kızlar,bende 6 haftalık hamişim.inşallah doğum ekimde...:)

ayy benim öyle şeylerim hiç tutmaz :26:

kızlar sırt ağrısı var bende yaaa ( 1 haftadır geçmiyor nerdeyse.. ne yöne yatsam hep oluyor hep oluyor bengayla ovdursam zararı dokunmaz di mi bebeğe falan?

kızlar sırt ağrısı var bende yaaa ( 1 haftadır geçmiyor nerdeyse.. ne yöne yatsam hep oluyor hep oluyor bengayla ovdursam zararı dokunmaz di mi bebeğe falan?

bol bol süt ayran yogurt tüketmelisin. günde ne kadar içiyosun bakiym?

ben sürekli oturur vaziyetteyim ya bütün gün benimde belimle sırtımın arası sızlıyor, normalde olan bişey değil son 2-3 haftadır var.

doktora danışmalısın kantaron yağı da işe yarar.

Son düzenleme:

valla süt çok sevmediğim için çok içemiyorum hatta bu aralar süte baya ara verdim ama yoğurdu çok severim midemi de bastırıyor, günde 1-1.5 kase yiyorumdur

Kızlar sizce benim bebiş kızmı erkek mi kimin 6. hissi kuvettli bakem

Ben herhün çilekli süt içiyorum bir kutu

Son düzenleme:

kızlar cuma dualarımızı rabbim Kabul etsin dualarımı ettim geldim

mervem doktora danışmadan krem sürme bence

ayrıca benimde belim resmen kıyılıyor bide bugün tam regl ağrısı değil de benzer bi ağrı hissediyorum sağ taraf sol taraf kasık ağrım vardı dr aradım normal dedi pazartesi gel multivitamin yazacağım sana dedi pazartesiyi tabi iple çekiyorum

hafif hafif var, özellikle kokulara karşı :26: senin başladı mı?

bulantı değil ama iştahsızlık var. masanın başında 2 saat oturuyorum 1 tabak yemeği yemek için. bütün gün yemek yemiceksin deseler hiç talep etmem. inşallah hamileliklerimiz sıkıntısız olur.

kızlar bu arada benim elimden ceviz hiç düşmüyor

benim sorunum ben sütü ağzıma koyamıyorum napıcam bilmiyorum ama yogurt ve peynire özen gösteriyorum doktora bunu da söylüyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…