hayırlı ugurlu olsun inşallah. Allah sağlıklı uzun ömür versin. ilk evladın kız mı erkek mi.
geçen hamileliğin nasıl geçti?
Teşekkürlerrrekledim
ilk yavrum erkek 10 yaşında.ilk bebeğimde hem evdeydim hemde 22 yaşındaydım.çok rahat bir hamilelik geçirdim.şu an kokulara karşı hassasiyetim var.midem kötü bir koku aldığımda çok kötü oluyor.ama onun dışında iyiyim.central hospıtala gidiyorum hastane olarak.doktorum figen hanım.daha çok erken ama inşallah sorunsuz bir hamilelik geçeririm çünkü çalışıyorum.gerçi muhasebeciyim ben.oturarak çalışıyorum.işimde pek yoğun değil ama kısmetse son 1aya kadar çalışmak niyetindeyim.bakalım yaşayıp görecez.senin ilk bebiş kız mı erkek mi?
maaşallah oğluşuna.
canım aynı hastaneye gidiyoruz :) muhtemelen yakınlarında da oturuyorsundur :) benim doktorum farklı.
ilk bebişim kız 7. haftadan 3 aya kadar bulantılı geçmişti kokulara hassastım çalışırken zor oluyordu çok şükür geçti gitti.
şimdi dua ediyorum rahat bir hamilelik olsun diye. inşallah olur.
son 3 haftaya kadar çalışmıştım. inşallah yine öyle nasip eder Rabbim hayırlısıyla.
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin.evet hastaneye çok yakın oturmaktayım bostancıda.inşallah Allah yardımcımız olsun çalışma konusunda.benimde ilk yavrum erkek olunca gönlümden kız geçiyor ya tabi rabbim hayırlısından versin. :) Bu arada çok severim kız çocuklarını :))
Allah herkesin gönül muradını hayırlı kılsın inşallah :)
ben sağdan yumurtladım canım pıt pıt ediyomu sizinde karnınızın altı
vallA yiyebiliyorsan iyi canım ben çok yiyemediğim halde 2 kilo aldım Allah sonumuzu hayretsin
ben sağımda hissediyorum çünkü başından beri batma da olsa sızı da olsa sağdan geliyo:26:
Canım ya ben yumurtlarken hissettim sağım ağrırdı sürekli ama artık solum ağrıyorr.Sağdan gelip solamı yerleştı acaba ahahaa
Kızlar beni bağlı olduğum aile sağlığı merkezinden aradılar.
Sağlık bakanlığı aratıyormuş.
Bebeğin kalp atımı duyulduğunda bizi arayıp bilgilendirin. Arada bir sizi arayıp bilgi alacağız durumunuz hakkında dediler..
12-14 haftalar arası 2'li testi mutlaka yaptırın. Ve şimdiden devlet hastanesinden randevu alın. Çünkü ancak o zamana verirler dedi.
24. hafta bitiminde de tetenoz aşısınu mutlaka asm'den yaptırın dediler..
Kızlar sizin de bilginiz olsun..
Kızlar beni bağlı olduğum aile sağlığı merkezinden aradılar.
Sağlık bakanlığı aratıyormuş.
Bebeğin kalp atımı duyulduğunda bizi arayıp bilgilendirin. Arada bir sizi arayıp bilgi alacağız durumunuz hakkında dediler..
12-14 haftalar arası 2'li testi mutlaka yaptırın. Ve şimdiden devlet hastanesinden randevu alın. Çünkü ancak o zamana verirler dedi.
24. hafta bitiminde de tetenoz aşısınu mutlaka asm'den yaptırın dediler..
Kızlar sizin de bilginiz olsun..
Kızlaaaar ben bebişimi sanki hep solumda hissediyorum özellikle hapşırdığımda soldan bişi çekiyo beni :))))
canım hamilesin sen bunun tadını çıkar :) herkeste bhcg değeri aynı olacak diye birşey yok.. tekrarladığında göreceksin nasıl arttığını :) aramıza hoşgeldin :))
Vallahi daha rahatım geçen iki güne göre bugun sancılar da azaldı kanı da verdim akşam 9 da alcam sonucu ama hep güzel düşünüyorum ama Rabbim en iyisini bilir ...hamileliğin nasıl geçiyor peki canım şuan rahatsındır :)
benide listeye eklermisin :)
İlk bebeğim olacak inşallah
doğum tarihi 10 ekim 2014
yaş 27
şehir istanbul
nasıl gün alın dedi ya :S doktor istemiyor mu bu 2li 3lü tarama testlerini falan.. bir de gün mü bulmaya çalışacakmışız bunun için? nasıl bir test ki bu? kan alıyorlar diye biliyordum sadece :26:
Mervecim tarçın bizden daha tecrübeli. Sağolsun açıklamış. Ben de bilmiyorum bi sorucam devletteki kadın doğuma. Aslında bu 2 li testi falan yaptırmayı da istemiyorum. Allahıma emanet yavrum ..ayda 1 arayıp bebekle ilgili gelişmeleri not edecekler tahlil sonuçlarını isteyecekler. bebek doğana kadar hatta doğduktan sonra aşı dönemlerinde bile devam edecek bu aramalar.
özelde gidiyosun anında kan testi idrar testi yaptırıyosun randevusuz olay tamam
devlette yoğunluk oldugu için belki randevu alıyosundur kan testi için bile onu demek istemiştir. sen tam 12+1 için randevunu al madem
Vallahi daha rahatım geçen iki güne göre bugun sancılar da azaldı kanı da verdim akşam 9 da alcam sonucu ama hep güzel düşünüyorum ama Rabbim en iyisini bilir ...
Rahatlığımında en büyük sebebi inanın burası sizlersiniz birgün listede olacagımı hayal dahi edemzdim çok şükür hamdolsun :)
Mervecim tarçın bizden daha tecrübeli. Sağolsun açıklamış. Ben de bilmiyorum bi sorucam devletteki kadın doğuma. Aslında bu 2 li testi falan yaptırmayı da istemiyorum. Allahıma emanet yavrum ..
Kızlaaaar ben bebişimi sanki hep solumda hissediyorum özellikle hapşırdığımda soldan bişi çekiyo beni :))))
Yok canım sen istemiyorsan yaptırmıyorsun..evet haklısın aslında.. hayır yani Allah korusun çocuğum down sendromlu olacak deseler ne olacakki? sanki ondan vaz mı geçeceğim :S ama yapılması gerekiyorsa mecbur yaptırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?