• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ohhh maşallah bak her şey yolunda şimdi güzel güzel giyin her akşam çalışın ohhh ohh :):)
evet şükür bugün gittiler çalışmalarda rahatız ev biize kaldı yinee :) dr yarın ilişki dedi ama ben bu akşamdan başlıyım diyorum ara verdik çünkü napsam onu bilemedim :)

inşallahhh mogişimm yaaa inşallahh biri tutsunn fazlasında gözüm yokk incirde yedim günde 4 tane felan onlarda takviye oldu herhalde bi keçiboyzunu 4 gün yapamadım kocişe o i.ime battı bakalım kısmetimde varsa olur inşallahhh

bende dün keçiboynuzu özü aldım soğuk press kocişe bugün yediricem :) cevizde aldım :) incir alacaktım ama glukofen le beraber incir dengeyi sarsmasın hayıtta kafamda :)

saol canım yaa tşk ederm. Bakalım beni neler bekliyo :KK55: bnde glikofene basladım diyette yapıorum . Sende devam et bakalım. Bu arada sende ymurta takbne baslıcak mısın ?

doktor o konuda bi şey demedi 3.günü gidince anlarız ne yapıcak niye çağırdı bakalım :) inşallah bugün yarın adet olurum hiç belirti yok :(

bende dün keçiboynuzu özü aldım soğuk press kocişe bugün yediricem :) cevizde aldım :) incir alacaktım ama glukofen le beraber incir dengeyi sarsmasın hayıtta kafamda :)
ben klomene başladığımda incirde yedim 4 tane felan hergün şimdide kolay çatlasın diee incir suyu içicem 2 3 gün kocise keçiboynuzu suyunu 4 gün yapamadım işte dün içirdim bugünde devam edicem 4 gün ara verdik die herhalde etkisi olmamış diildir adamcagız 1 aydır yiyo

doktor o konuda bi şey demedi 3.günü gidince anlarız ne yapıcak niye çağırdı bakalım :) inşallah bugün yarın adet olurum hiç belirti yok :KK43:

aaa kız sen hala adet olmadın mı ??? üçüncü günü hormonlar için çağırmıştır hormon testi yaptırmış mıydın ? istersen yumurta takibi hakkında ne düşündüğünü sor doktoruna. beni de adetin 2.günü yada üçüncü günü gel dedi tabiki bn değil dr artık tedaviye baslamalıyız dedi yumurta takibi yapcaz dedi bnde bayıla bayıla kabul ettim :KK36: en azından yumurtlamamın akıbetini öğrenirim belirsizlik çok zor.

evet şükür bugün gittiler çalışmalarda rahatız ev biize kaldı yinee :) dr yarın ilişki dedi ama ben bu akşamdan başlıyım diyorum ara verdik çünkü napsam onu bilemedim :)

hmm ara epey varsa bugün yapın yarın kaliteli spermle yine yaparsınız :):) bilemedimki olmaz mı :)

canım pekmezini kullanıorumda özünü de alcam ne kadara aldın ? markası ne ? su marka konusunda takıntılıyım güvenilir mi değil mi diye. Huyum kurusun :mad::mad::mad:

Back
X