- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Kuzum doktor ssana ne diyor neden adet dongun uzun sürüyor
pko eğilimin var dedi :) hormon ilacım bugün bitiyor adetle beraber glukofen ve coraspine başlıyorum 3.gün kontrole gidiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum doktor ssana ne diyor neden adet dongun uzun sürüyor
evet şükür bugün gittiler çalışmalarda rahatız ev biize kaldı yinee :) dr yarın ilişki dedi ama ben bu akşamdan başlıyım diyorum ara verdik çünkü napsam onu bilemedim :)ohhh maşallah bak her şey yolunda şimdi güzel güzel giyin her akşam çalışın ohhh ohh :):)
Aynennnn şekerim bebiş gelmeden bitse daha rahat olurum :):):):):) olur acelesi yok henüz bebiş gelene kadar ne yaptık yaptık:):)
Boşverrr takıl keyfine göre biter nasıl olsa
inşallahhh mogişimm yaaa inşallahh biri tutsunn fazlasında gözüm yokk incirde yedim günde 4 tane felan onlarda takviye oldu herhalde bi keçiboyzunu 4 gün yapamadım kocişe o i.ime battı bakalım kısmetimde varsa olur inşallahhh
saol canım yaa tşk ederm. Bakalım beni neler bekliyobnde glikofene basladım diyette yapıorum . Sende devam et bakalım. Bu arada sende ymurta takbne baslıcak mısın ?
Al benden de o kadarzaten bitmezse ben bu işi bitircem acayip bunaldım![]()
Kuzum bence kan testini yenile hemen
ben klomene başladığımda incirde yedim 4 tane felan hergün şimdide kolay çatlasın diee incir suyu içicem 2 3 gün kocise keçiboynuzu suyunu 4 gün yapamadım işte dün içirdim bugünde devam edicem 4 gün ara verdik die herhalde etkisi olmamış diildir adamcagız 1 aydır yiyobende dün keçiboynuzu özü aldım soğuk press kocişe bugün yediricem :) cevizde aldım :) incir alacaktım ama glukofen le beraber incir dengeyi sarsmasın hayıtta kafamda :)
doktor o konuda bi şey demedi 3.günü gidince anlarız ne yapıcak niye çağırdı bakalım :) inşallah bugün yarın adet olurum hiç belirti yok![]()
Urolojiye gidicen canim:)KIZLAR YARDIM.. ŞİMDİ ŞİM İKNA OLMUŞKEN DEYİVERİN NEREYE GİDECEĞİZ ÜROLOJİYE Mİ GİDİYORUZ SPERM TESTİNDEN BAŞKA NELERE BAKILACAK FİKİR VERİN TECRÜBELİLER :))
Al benden de o kadarnitsin göbek atıcam üni de yaptığım gibi
evet şükür bugün gittiler çalışmalarda rahatız ev biize kaldı yinee :) dr yarın ilişki dedi ama ben bu akşamdan başlıyım diyorum ara verdik çünkü napsam onu bilemedim :)
MINIKKUS1 kuzumm sen başladın mı klomeneee yumoş lar nasıl gelişioo
Allah korusun canım iyi ol sen emi....bende gitsem mi acaba 3. Gün daha önce gittim ama ne bilim benpko eğilimin var dedi :) hormon ilacım bugün bitiyor adetle beraber glukofen ve coraspine başlıyorum 3.gün kontrole gidiyorum :)
Merhaba,
Şuanki benim
bende dün keçiboynuzu özü aldım soğuk press kocişe bugün yediricem :) cevizde aldım :) incir alacaktım ama glukofen le beraber incir dengeyi sarsmasın hayıtta kafamda :)