• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

şimdilik iyi çok kasmadan dikkat ederek ilerliyorum işte....ya esma böyle fotolar çek göbüşünün yazılar yaz ultrason görüntülerini yapıştır falan böyle bi defter yapsana ne güzel olur
Oyy canim benim.. ben her ay kocise cektiriyorim... Onları cikarttirmayi düşünüyorum...gobusu açıp da cekemem de üstünden çekerim tatlim.. arada çekip gobusum ne alemde diye bakıyorum zaten :):)
Size de eklerin foto yakinlarda:):)
Kasmadan ilerlemek süper güzelim, bende senle konuştuktan sonra coook sevgili cikolatamdan vazgeçme kararı aldım doğuma kadar...:/ biraz zor oldu ayrılmak ama ne yapalimm...:):)

eskiden kastım topikteki ekiler balım ama sende gönüllerimizin eskisisin:KK48::KK48::KK48: daha fazla eskime inşallah
eskimiyim dimi :rolleyes: bana küçükken annem derdiki Allah ya işten ya eşten güldürür insanı diye... Bende hep dua ederdim Allah'ım iş hep bulunur ama eş bikere...Biz 3 kardeşiz hepimiz kahverengi gözlü annem yeşil...İnş kocam yeşil gölü olur inş bizim gibi göçmen olur... Hepsini verdi Allah'ım severek evlendim yeşil gözlü göçmen eşimle:KK75: Bi duam daha vardı 25 imde evleniyim 28 inde Anne olıyım ikiz olsun 1 kız 1 erkek diye...:KK72: Çocukluk dileklerim bunlar benim 25 imde evlendim 28 yaşındayım şuan bugüne kadar dualarımı geri çevirmeyen rabbim bunu da gerçek yapar inşallah:KK35:

Oyy canim benim.. ben her ay kocise cektiriyorim... Onları cikarttirmayi düşünüyorum...gobusu açıp da cekemem de üstünden çekerim tatlim.. arada çekip gobusum ne alemde diye bakıyorum zaten :):)
Size de eklerin foto yakinlarda:):)
Kasmadan ilerlemek süper güzelim, bende senle konuştuktan sonra coook sevgili cikolatamdan vazgeçme kararı aldım doğuma kadar...:/ biraz zor oldu ayrılmak ama ne yapalimm...:):)
azcık daha büyüsün göbüş sonra koy fotosunu :KK73: çikolatayı sadece kontrole giderken yersin kuzum böylece minnak hareketli olur ama onun dışında yiyeceksen bitter ye azar azar

Hahaha kaygilim benim canim arkadaşım güldürdun beni herr zamanki gibi...
Çok nazlı olacak zaten her ıki taraf da simartir..:)
Ne yapalım artkk kuzum..
Sen adetini oldun mu güzelce bi arada :)

:):) şımartsınlar o bi pamuk gibi ışınsın evdede allah izin verirse:):) yok olmadım gelmicem de gelmicem benim değil mi gelmicem diyo kırmızılar :-)

eskimiyim dimi :rolleyes: bana küçükken annem derdiki Allah ya işten ya eşten güldürür insanı diye... Bende hep dua ederdim Allah'ım iş hep bulunur ama eş bikere...Biz 3 kardeşiz hepimiz kahverengi gözlü annem yeşil...İnş kocam yeşil gölü olur inş bizim gibi göçmen olur... Hepsini verdi Allah'ım severek evlendim yeşil gözlü göçmen eşimle:KK75: Bi duam daha vardı 25 imde evleniyim 28 inde Anne olıyım ikiz olsun 1 kız 1 erkek diye...:KK72: Çocukluk dileklerim bunlar benim 25 imde evlendim 28 yaşındayım şuan bugüne kadar dualarımı geri çevirmeyen rabbim bunu da gerçek yapar inşallah:KK35:
gönlün temizmiş kuzum rabbim kabul etmiş dileklerini inş son dileğinde olur...bende 28 im ama hamile kalsam da 29 da doğurucam...

diyor ki gökten ne yağdı da yer kabul etmedi rabbinden ne istedi de vermedi :):) eğer hayırlısı ise allah onu da nasip eder sana bak bugüne kadar ne güzel şeyler etmiş :) hadi bakalım heyecanla bekliyoruzz yeşil gözlü bebişleri :):) göçmenlik var bendede ama babamız anadolunun bağrından kopup gelme :-) bir melezde bizden dünyaya :):)

azcık daha büyüsün göbüş sonra koy fotosunu :KK73: çikolatayı sadece kontrole giderken yersin kuzum böylece minnak hareketli olur ama onun dışında yiyeceksen bitter ye azar azar
Merak etme istenilen büyükluge 1 aya kadar erisir , benim gobus baya büyük gobuslere aday :):)
Haklısın canim ama o zaman ölçümleri zor yapar doktor, bakalim bu olcum aşamalarini geçelim sonra yerim kontrollerde inşaAllah :)

:):) şımartsınlar o bi pamuk gibi ışınsın evdede allah izin verirse:):) yok olmadım gelmicem de gelmicem benim değil mi gelmicem diyo kırmızılar :-)
Oy ha ne inatçı çıktı seninkiler...ne olacakmis peki...ilaçlar bitince mi gelecekmiiss :)

bulantı ve ötesi gelmiş :-):-) iyiyiz çok şükür siz nasılsınız bebiş nasıl bugün yaramaz mı uslu mu teyze çimdiği istiyor mu amaaaan o pamuk popoya dokunulmaz bile ne çimdiği :):)

Harikasın ya:KK48::KK48: suan daha iyiyim cnm ama sabah cok kotuydum bulan bulan sonunda istifra ettim hemde nasil sonra rahatladim gercekten o pamuk popo ancak opulur :KK46:

diyor ki gökten ne yağdı da yer kabul etmedi rabbinden ne istedi de vermedi :):) eğer hayırlısı ise allah onu da nasip eder sana bak bugüne kadar ne güzel şeyler etmiş :) hadi bakalım heyecanla bekliyoruzz yeşil gözlü bebişleri :):) göçmenlik var bendede ama babamız anadolunun bağrından kopup gelme :-) bir melezde bizden dünyaya :):)
İnşallah Kaygılımm:DKalbin öyle temizki seninde :KK48: Çünkü sanırım ortaokuldaydım benim duam şöyleydi: Anne biz neden 3 ümüzde kahverengi gözlüyüz herkes soruyo bize bende sana soruyorum... Ben okulda gördüm yarısı anneden yarısı babadan genlerin... nekadar çekinik genlerin varmış babamında baskın:KK48: Sonrasında da Allah'ım nolursun benim yeşil gözlü bi kocam olsunda Annemden gelen genlerimle çocuğum yeşil gözlü olsun diye dilerdim...:KK37:

Merak etme istenilen büyükluge 1 aya kadar erisir , benim gobus baya büyük gobuslere aday :):)
Haklısın canim ama o zaman ölçümleri zor yapar doktor, bakalim bu olcum aşamalarini geçelim sonra yerim kontrollerde inşaAllah :)
Ben gobus resmi koymadan sen koyacan he:-) hosgeldin kuzum koyde mis gibi havayi aldi ohhh ne guzel yarasin size:D

merhaba :) çok teşekkürler iş yerinde çok daralıyordum allahım bi yol göster çıkıp gidicem bu işten diyordum ki buraya üye oldum artık çok iyiyim burası neşe kaynağım oldu ve çok sağlam bir destek bana her anımda yanımda sağ olsun tüm topiğim ve iyi anne adayları kaçıp geldiğim her şeyimi anlatabildiğim beni en iyi anlayan en temiz en iyi niyetli yer burası :):) Allah hepimizin gönüllerine göre versin :):)
Aynen canım ya birbirini hiç tanımadığı halde birbirini bu kadar iyi anlayan insanların olması paylaşımları yapılması çok çokgüzel mutluyum valla :)

ben daha çok seviyorum hayır ben sen öp burdan da bende öpeyim dur bi sarılalım derken 6 sene :-):-) hala beni seviyo musun diye soruyordum düne kadar :-) 60 yıl geçse yine saçma sorular :-) neyseki artık sormuyorum :):):-)
Bizde gecen geziyoruz sahilde dedim biz ne zaman evlenecegiz :-) Üzgünüm ama ben zaten evliyim diyo benimki alisti artık :KK37:

Back
X